-
lez
je to lez. o penize na to posrane gymnazium zadal o ceske sekce jazuitskeho radu a kdyz byl odmitnut, obratil se na rad svobodnych zednaru, a traduje se, z epenize mu na to dala vychodni sekce, kterou ma pod kontroou ruska mafie. ano, rad svobodnych zednaru uz davno neni onou esoterickou spolecnosti, ale zvlast vychodni, orientalni sekci drzi pod kontrolou 'vlivni' lide. celkeove je kellner lhar a malo-kdo jiz dnes pamatuje, jake podvody se dely kolem televize nova, jak vse 'smrdelo' od vlady tehdejsi ods, a jake aktivity sed eli v ppf-fondu. kellner, je sice zahadna osoba, ale pro lidi znale je to jen vrchni-prchni, komediant, a je jen otazka casu, kdy i on ve sve namyslennosti 'slapne do hoven'. vlast to gymnazium je tak obldny projekt, az to neni uz unosne, protoze ucelem je 'vychovat' si zaky, kteri po dokonceni gymnazia pujdou sudovat dala a predpoklada se, z ese titio lide-studenti budou pozdeji potkavat v ekonomicke a politicke sfere zvota, tj. je tak postaven zaklad pozdejsiho splaceni uctu. -
-
Re: lez
CO ČECH TO ODBORNÍK A MUDRLANT KDYŽ TAK VŠECHNO VÍTE A DLE VÁS SE JEDNÁ O KRÁDEŽ - PODEJTE TRESTNÍ OZNÁMENÍ A KDYŽ MÁTE TAKOVÉ INFORMACE PROČ JSTE TAKÉ NEPRIVATIZOVAL ? DNES JSTE MOHL BÝT ZA VODOU , -
-
nastav si budik na ranni smenu v tovarne
Kup si mozek :) a neni to tim, ze ja jsem privatizoval a zcela jinou cestou a to cemu se rika 'za vodou', tak to jsem, a ani o me nemusis cist v novinach o tom, jak jsem rozkradal privatozacni fony a jakou cestou se pokousim manipulovat verejnost *3* Jak se zda omezennost nespociva jen v neznalosti, ale i v neinformovanosti a predevsim v nezshopnosti spojovat fakta a informace :) -
-
Re: nastav si budik na ranni smenu v tovarne
Když jsi takový hrdina, proč se neukážeš, proč nenaznačíš své křestní jméno. Já ho sice též nepoužívám, ale mám stálý nick, pod kterám mě najdeš na mnoha fórech. Ale na to ty asi nemáš. Strach z popularity tě zahání zpět do úkrytu za nic neříkající nesmyslné nicky. Já vím, Pán je king, bohatý člověk, který je za vodou. Taky jednou chci mít chatu na Lipně, ale zatím jsem neměl tu čest vlastnit takové peníze. Jakožto student je to dnes poměrně nelehký úkol. Ale není čeho se bát, chce to jen bojovat a možná se nechlubit svým imaginárním majetkem. Já si dokážu přiznat, že nemám nic. No a?? Mě to srdce netrhá, protože s tím budu bojovat. Šíleně závidím lidem, jako jsi ty. Bohatým, oblíbeným, úspěšným. A nakonec zjistím, že stejně dopadneš jako troska... Je mi tě líto a zároveň mi jsi k smíchu. Typický čecháček. Já, já, já, jenom já. Tohle je můj názor na tebe, a komu se to nelíbí, ať si pustí Em-tý-ví:) Ps: Roll it, smoke it *5*
-
-
-
Se zda, ze ten clovek mel pravdu s tim 'vlez do prdele-lismem', protoze nejhure je hodnocen jeho prispevek s tim, kde konkretne pise o tom, jakym zpusobem byl pokus vystavbu gyymplu realizovat, a kde uvadi, ze dojde na splaceni dluhu'. Asi ledacis vi a zna, a spravne odhadnul, ze v Cesku se ani nezavidi, ane nepomlou, ale jen se leze do prdele :) a kdyz ma neldo reagovat na fakta, postai se proti faktum a pravde a hodnoti to jako 'ponlouvani' a oznaci spatnou znamkou. Jinak souhlasim, nevom co si o nem myslet :) ale podstata jeho prispevku je desiva a pravdiva. Korupce je bezna po celem svete, ale je rozdil, jesltize se korupce dopoustis v zemi, kde i chudy clovek nakopuje za par korun a muze si poridit auto z jednoho platu, a nebo v zemi, kde cokoli drazssiho nad 500 korun cloveku naboura rozpocet :) Takze tady 'kvete' budouci socialni revoluca, ktera zde jiz byla v roce 1948, chudi si vemou vse, ale tentokrat ne pro ideu, ale jen z principu. Spis ze zoufalstvi, protoze dkouhodobe se neda zit s tim, ze prumerna mzda je 17tisic a 2/3 obyvatel teto mzdy nedosahuje, tj. ziji pod hranici prumerne mzdy a tedy i pod hranici povazovanou za prumer. A tak 2/3 obyvatel ziji podprumerne. -
To je husty, woe, jsem na to klikla na libku a toto se docetla. Mazec jako :o -
V roztrzitosti jsem prehlednul Vas posledni komentar, kde mate schopnost se omluvit i za napsane chyby. Jste precizni clovek, zakladajici si na komplexnim podanim informaci v kratkem case. Samozrejme Vas ohodnotim '1', protoze toto je ukazka komplexne zpracovaneho prispevku, prestoze, jak jste na zaver dodal, psal jste 'z patra'. Podle komentare na Vas prispevek se dokonce podivujete, ze jste ne nemylil, jaci lide se 'ozvou', a spravne hodnotite, ze forum neni o komentarich, ale o faktech. A dotycny opomenul, ze Vase informace jsou neuveritelne presne (coz on nemusi znat), a hlavne opomenul, ze se ma priucit, jeli moznost, jak o pravde, tak i o rychlosti Vasich prispevku. Ve velice kratke dobe jste dokazal strucne charakterizovat 'kellne-gymnazium', kdy jste se k prvnim prispevku vratil tim poslednim. Velice elegantne jste se onloukem dostal od dnesnich studentu ke 'splaceni dluhu' v budouctnosti. Vy jste vlastne minulost prevedl do budoustnosti, a budouctnost do minuosti, protze takova je navaznost lidskych 'dluhu'. Naztratil jste 'nit', souvislost a dokazal se vratit k podstate veci s takovou noblesou, ze Vam az zavidim. Sakra, jste divn clovek, spise 'difficult', slozity, komplikovany. Dekuji za ukazku slohoveho projevu a za komplexnost prispevku. -
Vy mate narostou pravdu. Jak to vse vite? Neco je znamo, ale ne takove podrobnosti jako 'vystavba barrandov', podpora statu ve veco obchodniho domu Kotva, to co pisete o manzelce tehdejsiho ministra finci, Pilipove je mi znamo. A lze jen souhlasit, ze pani dostala 'darkove seky', a manzel poslal statni financni experty do soukrme spolecnosti, aby byli napomocni prevodu majetku. Ale mate neuveritelny rozsah znalosti a schopnost veci spojit, ano, jr to Klaus, kdo je za vsim (obrazne receno), ..ale kdo je za nim, za timto namyslenym panackem? PS: to nevite?, divil bych se, kdybyste neznal spouvisejici propojenost, kdo je kdo. Jste divny, ale evidentne pisete pravdu, a jste bud novinar (coz asi ne), a nebo nekdo, kdo umi neuveritelne dobre lidi ovladat a predpokladat jejich kroky. Jste zvlastni. Vladni ridic?, jak se rika 'Pani se meni, ale koci zustava', novinar ?, nekdo ze statni ochrany, kdo byl (je) temto lidem 'nablizku', politik (coz by bylo zoufale smesne, kdy se misto 'prebehliku' politickych stran zacali tito projevovat anonymne), personalista?, jste nekdo hodne zvlastni. Pravdivy clovek, mysli ja. -
Ty si ale blbec. Di si léčit své mindráky jinam, než na fórum. -
-
Re: Re: lez
a dam ti jen jednu dobrou radu, mlc a tise dychej :) protoze se neorientujes a neznas podstatu, pravdu ani dusledek. tobe VZDY zbyde jen 'suche' konstatovani, ze nic nevis a vedet nebudes. zustane ti utajeno to, kdo tobe urcuje vysi prijmu a ze jedine co ti zustane, je titulovat lidi znajici pravdu neadekvatnim titulem. -
-
Ty jsi ten člověk, kvůli kterému se stydím za to, že jsem Čech. Lidi jako ty vidí všude jen špínu a lež. Je fakt, že nejsem pyšný ani na ostatní účastníky téhle diskuze, protože prosit o peníze cizí osobu je té dosti ubohé. Koho zajímá, kde si kdo půjčil? Jak peníze získal. Nikoho. Je bohatý, úspěšný, prakticky neznámý. Mnoho českých lidí ano neví že existuje. Já mu to přeji. A přestaň to už hulit, kááámo:) *5*
-
-
Re: Re: lez
no, samozrejme, ze se eocekavalo, ze se objevi hlupaci jako jsi :) ty, sasky, mindrak mas, kdyz se neumis smirit s realitou a tak se neznas na sebe upoutavat pozornost, kdyz jedine co znas je tvoje ubohost a zoufalstvi ''aspon neco placnout''. jsi hlupak a je s potesenim videt, ze hlupak se musi projevit.
-
-
-
Petr Kellner
Pane Kellner, jak se mohu přihlásit na "Vaše" Gymnázium ?
Děkuji za odpověd.
Petr -
KELLNER
Až budu velký taky budu takoví *5* -
pane
pane kellner ja by sem potrebovala 1 milion mohl byste mi to poslat prosim jsem moc chuda ,,,,,, -
-
Re: pane
Napiš mi sem číslo účtu a pin. Třeba je tam pošlu. *1*
-
-
mno
taky buduuuu *3* -
Kellner
Samozřejmě nikdo nesnižuje schopnost tohoto pána, ale kdyby se nekamarádil se sodruhem Kočárníkem (v období privatizace, byl ministrem financí, dnes jedním z generálních ředitelů p.Kellnera) tak by těch peněz bylo o dost méně. -
kellner
Je to clovek, ktery mel napad jak vyuzit tehdejsi vlady a kuponovky... kdo v te dobe nebyl hloupy udelal to same... co na to rict... lidi si voli vladi a to ze voli volí voli si muzem samy... me jen mrzi ze v te dobe jsem byl prcek a ted neni moznost mit takovou sanci ziskat podniky firmy prakticky za nic... ale i dneska se da slusne budovat kdyz neni clovek hloupej i dneska kdyz si nasetri 1 milion tak s nim pak lze mnoha zpusoby tak nalozit tak ze se do konce zivota bude mit clovek dobre jen mit napad a tech je neskutecne mnoho... i ja az nasetrim milion nalozim s nim nejak a budu budovat investovat a zhodnocovat... ne tu psat pane Kellner dejte mi milionek... kazdej si to musi vybudovat sam ;) -
-
Re: kellner
Douvám, že až dáš ten mega dohromady, tak tě srazí kamion.
-
-
kdo umi ten umi
Pane Kellner kdyz jste ten miliardar tak nechtel by jste pustit nejaky ten milionek chudym lidem? nebo aspon mne *3* *3* *3* *14* -
Chudák
Potřeboval bych pár míčů věnovat co vy na to P.Kellner.Stačí 2! -
-
Re: Chudák
nechtěl mám máálo
-
-
šikovný chlapec,ten Kellner!
*3* Na úvod - panu Kellnerovi se daří a pokud se v Česku někomu "daří",tak pokud On může děla vše proto,aby se mu nedařilo.Zcela chápu jeho obchodní iniciativy mimo Česko,zde postupně a brzo "chcípne pes",ta vládní soldateska to přivede "zu grund" a možná,že to dlouho nebude trvat!Stát který vedou samý "nýmandi",kteří s ekonomikou mají společné to - že z ní "jen pro sebe rejžují".Po nás ať příjde potopa,že!Jsme promiňte mi to duševně velmi ubohý národ(?) a budeme ještě velmi dlouho!