-
Dopis
Vážený pane Kellnere, stejně tak jako Vy
obdivuji všeumělce Járu da Cimrmana a většinu jeho her znám téměř nazpamětˇ.Sponzorujete nadaci Altaj Cimrman a v jednom časopise jsem se dočetla,že se v budoucnu chcete věnovat charitě.Pokud je to pravda, prosím podívejte se na www.bunecnaterapie.cz Děkuji E. -
Rád bych taky ovládl 100 miliard
Není mi moc jasné, jak v mezích zákona s majetkem 5 miliard lze ovládnout 100 miliardovou firmu.
Mohl by k tomu autor dát více informací?
Chěl bych to taky zkusit!
5 miliard sice nemám, ale 100 tisíc bych dohromady dal - 2 miliony by pak taky nebyly k zahození.
Mimochodem - z hlediska objektivity - Kožený, než své fondy vytuneloval, taky pracoval s geniálním nápadem v mezích zákona, na který se spousta hlupáků a opatrníků chytila - legálně prodali "velkou příležitost" (asi jednu desetimiliontinu majetku ČSSR) za malou jistotu - v hodnotě pár večeří v restauraci ... *3* -
-
Re: Rád bych taky ovládl 100 miliard
jak? v mezich zakona urcite ne...vydiranim nekoho, kdo mel jeho rap sheet vetsi nez osoba vydirajici. Tot vse...pujcovat na 40% urok se povazuje v zap. svete tzv. shark loan. Viz mafie apod. organizace. Nikdo z ceskych miliardaru nevytvoril zadny produkt, nikdo nevydelal poctivymi investicemi na stock market. Vsichni do jednoho nabyli majetek nepoctivou cestou, je mi proto divne, ze se o nich pise navic tak pozitivne! -
-
Re: Re: Rád bych taky ovládl 100 miliard
Jsem rád že se zůčastní této diskuse někdo kdo to má v hlavě srovnané.Plně se s Vámi ztotožňuji, tyto peníze těchto pánů se nedají poctivím zbůsobem nabýt.
-
-
Re: Rád bych taky ovládl 100 miliard
To bude asi tim, ze aktiva CP ve vysi 100mld. nejsou vlastni jmeni CP, ale penize klientu. -
-
ReTakové peníze nelze vydělat
bez úzkých vazeb na další peníze,povětšinou špinavé ale podvodně vyprané přes fiktivní účty z banky do banky a společnou taktickou práci jejich majitelů na likvidaci vyhlédnutých podniků způsoby, které jsou vždy takřka za hranicí zákonů,kdy jeden ze společníků bude druhým v pravé chvíli zlikvidován. Proto ty hordy bodygardů a zastřelených boháčů
-
-
-
financování www.kuku.cz
podle posledních informací financují i obchody www.kuku.cz -
závist?
U nás v republice každý jen závidí. Já mu fandím a byl bych rád kdyby každý místo závisti zapřemýšlel nad sebou a začal něco dělat. Zrovna tenhle člověk podle mého názoru jen nekradl ale je schopný a myslí i na druhé.
Víc Kellnerů mýt v republice by bylo jen dobře. -
-
Re: závist?
Nejen Kellnerů, ale víc i Kožených,Krejčířů, Pitrů, Grosů atd.atd. Alespon by se mezi sebou vystříleli a nám zůstalo víc na žrádlo,důchody, zdravotnictví, dětské útulky, ústavy pro tělesně postižené, atd.atd. A proč mluvíte o schonostech a pracovitosti, když kuponová privatizace byla od samého začátku jeden gigantický podvod vymyšlený Klausem. A privatizuje a krade se vesele dál, akorát, že toho už moc nezbylo. -
-
Re: Re: závist?
Kdo umi,ten umi,ale kazdy nema talent na podnikani a ani moznost.Ale obdivuji ho. *4*
-
-
Re: závist?
Home Credit je lichva, tomu se snad fandit nedá... -
-
je to otázka trhu, kdyby o půjčky nebyl zájem, neměl by profit. Myslím, že většinu autorů podobných názorů nejvíc štve, že jesou schopni vymyslet vlastní úspěšný projekt, tak hledají vymluvy pro sebe v minulosti, ve štěstí a tak dále a tak dále! -
-
Re: Re: Re: závist?
Jaképak "vymyslet", jaképak "projekty", tak fungují Židé již staletí ...
-
-
Vymyslete podobnou lichvu a budete si taky fandit .... vzdyt je to jedno, lide jsou hloupi, jednooky kralem a kdyz nekdo vidi na obe oci, tak proc ne. Proc si nekdo musi pujcovat na nove DVD nepochopim nikdy, ale prave pro ty je tady HomeCredit! Patrite k nim nebo tem kteri mohou pujcovat? Vyber je jen na Vas!
-
-
-
Krast,nebo nekrast?
Bez kradeži takoveho bohatstvi dosahnout nelze. Otázkou však zůstava, zdali je lepši v dnešni době ten,kdo krade,nebo ten, kdo poctivě pracuje. -
Počátek
Myslím, že pan Kelner měl od počátku revoluce prvotřídní informace co a jak dělat *5* zajímalo by mě, jakou měl jeho otec funkci v bývalém režimu? A možná by bylo zajímavé rozkrytí všech zainteresovaných lidí a jejich funkcí v bývalém režimu *5*
Myslím, že ani V.Kožený nebyl dobrodruh či náhodný podnikatel....
Můj názor je, že tito lidé měli informace ještě před tím než vůbec tyto informace vznikly *13* mýlit se může každý..... -
-
Re: Počátek
Viktor Kožený byl pracovník 2.správy ST bezpečnosti.Do USA byl vyslán jako agent.Protože o kupony pana Klause neměl nikdo zvláštní zájem,hrozilo to krachem kuponové privatizace.Proto se tito dva pánové sešli a vymysleli Harwardské fondy.(1 kuponová knížka=10.000Kč).A už to jelo.... -
Re: Počátek
O tom to je,o informacich!!!Burza? Zarucena ztrata penez,paklize jeden info nema!!! *5*
-
-
Můj názor
Byl včas a na správném místě,měl nápad,informace a kontakty.Ty jsou k úspěchu v podnikání nutné a potřeba.Já sám podnikám a vím jak je to složité a zažil jsem pády a vzestupy a zase pády,ale nikdy jsem nezáviděl úspěšným,spíš jsem hledal cestu jak to dělají oni.Nemám ani potřebu
někomu pochlebovat,protože se nikdy s panem Kellnerem nesetkám a pochybuji,že on sám bude číst tyto názory a některé ubohosti.Bohužel jsme v Čechách a závist je stejně jak korupce prošpikována lidmi
a jestliže někdo něco dokázal,tak hned za tím vidět nekalosti a kriminalitu je směšné a poplatné této době.Bohužel *3* *3* Přeji panu Kellnerovi pevné zdraví a další úspěchy,neboť si myslím,že je to člověk vysoce inteligentní,pracovitý a propaguje naši zem více než naši politici. -
-
Re: Můj názor
Myslet znamená houno vědět.
-
-
podekovani
Jsem chudy clovek,ale nezávidím a fandím Vám,preji Vám vse nej i rodine. -
Spolupráce
Ahoj Péťo,mám pro tebe zajímavou nabídku na spolupráci.Ty investuješ 10 000 000 euro a dáš dohromady tým schopných lidí.Jooo, ještě by se hodil nějakej dobrej nápad.Já nebudu dělat nic.O zisk z mé!!! firmy se samozřejmě rozdělíme fifty fifty,já 70 a ty 30%.Myslím si ,že je to ta nejlepší nabídka jakou si kdy dostal a v brzké době mě kontaktuje někdo z tvých lidí.Hlavně ať to není tvůj bodyguard *1* .Tak zatím.P.S.vy ostatní už ho neotravujte,teď bude mít dost starostí s mojí společností. *5* -
-
Re: Spolupráce
kde takoví " mozci " rostou ??????? *7* -
-
Re: Re: Spolupráce
Na stromech lamo.Je evidentní že si ten týpek dělá prdel a pouze ty prázdná hlavo si to vzal vážně.S tebe hochu asi milionář nikdy nebude *1* -
-
Re: Re: Re: Spolupráce
Heh.Máš recht rofl *15*
-
-
-
-
Tuz fajni synek ni?
Zdruv vseckym,fucim jak chora vrana,bo se nemozu furt dobrat svoju nixtmochrovosti k fajni zakazce - tuz aspon zajistit jakesik ty transpontery,grippeny poradny kustek dalnice .....Dyby ste o cimsik vedeli,toz dajte echo.Beru aji cestneho predsedu predstavenstva CEZ,EON,CS a.s.,TEPLARNY,VODARNY ....
Zdravi tez fajni synek