Přejít na výpis diskuzí

Petr Kellner

OSOBNOST 31.12.2006 
451 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dobrý den potřeboval bych nějaký kontakt na Kellnera nejlépe email děkuji na email nio.brno@4seznam.cz
    • kelner@gmail.cz
      *5*
  • Ono to Kellnerovo bohatství muselo mít podporu těch skvělých privatizátorů z Prognostického ústavu - Jakešovy věštírny v čele se zločincem Klausem. Jinak by se mu to těžko povedlo. Proto ta bezmezná vděčnost ke Klausově rodině, Klaus ml. dostal poděkování formou soukromého gymnázia a Klausovi zřídil Kellner Klausův institut, aby po odchodu z prezidentské funce měl zase kde ekonomicky i ekologicky bádat a oslňovat celý svět, protože u nás mu už pšenka tolik nekvete jako před dvaceti lety. A to je jen to co víme, určitě toho bude dost i toho, co vůbec nevíme. Tak to tu v tom mafiánském státě již téměř čtvrt století prostě chodí.
    • Podle mého je Petr Kellner bílý kůň právě těchto privatizátorů. Kdo ví jestli vůbec žije. Je divné, že se všude uveřejňuje jedna fotografie 20 let stará.
      • Stačí hledat a ne jen nesmyslně řečnit:-)
        https://www.google.cz/search?q=petr+kellner&rlz=1C1GTPM_csCZ556CZ556&espv=210&es_sm=122&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=BwgGU63PGMqTtQb_yIDYCQ&sqi=2&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1241&bih=606
  • Jen malá oprava. Petr Kellner se nenarodil v Liberci, ale v České Lípě.
  • Tak a teď už je jedno, jestli se dá zařídit nebo ne ta sportka. Čísla už jsou "profláklá" a i když byste vyhrála I., tak to stejně bude pár stovek.
  • Mě nhevadí,že je bohatý,ale co mě vadí,že nyni zírám,že má VŠ.Někde jsem četl,že se zabýval opravami rozmnožovacích strojů a získal akcie ČSP já po nich šel a byl jsem stále v převisu.Co se týče fotografie tak musí být pouze ta na obrázku z dob dětských.Jinak pro bezpečnostní agentury v Anglii to bude velmi zajímavý objekt.Vypadá to jak z přiblblých filmů USA,když chudý chlapec ke štěstí přišel.
  • Gratuluji k uspechum a dzim palce at se dary!
  • Zdravím Vás pane Kellnere.
    pořád hraju sportku, ale moc se mi nedaří vyhrála jsem pouze jednou a to 100kč no aspoň něco. Dalo by se říct, že mě sportka baví, ale pořád nepadají moje čísla. Šlo by to nějak zařídit aby padli ty moje čísla. jsou to 9,15,29,30,38,49
  • Cau Kellnere,

kdy ti to bude dost,ty hamizniku jeden?Je mi z lidi jako jsi ty opravdu na zvraceni.Jedna vec je byt bohatym,vypracovat se a pote si uzivat zivot.Ale tvoje touha po moci a po penezich te jednou dozene do predcasneho hrobu.Myslis si,ze jsi nedotknutelny?Na takove vepriky se vzdy bude varit voda a v Rusku uz zatocili s vetsimy gaunery,nez-li jsi ty.Tak si davaj pozor,ty nenazrance nechutnej. *16* *12* *16*
    • never tomu ten bude s tema ruskyma mafianama jedna ruka ..a kde jsouti chudi talentovani studenti ze *1* tihle miliardari mladi nemaji ciste prachy ..nemocne deti nepodpori ...
    • typický příklad "ubožáka obecného"
  • Pane Kellner,půjčte mi 30 miliard.Můžu Vám splácet max. 4 tisíce a ještě Vám můžu bodat manželku,když pořád někde lítáte.I bych Vám třeba myl nádobí a luxoval.Je to for,ale vystihuje to situaci těch zoufalců co vás prosí o půjčku.LIDI TO JSTE OPRAVDU TAK DEBILNI A NAIVNI!!!! *3* *4* *5*
  • Dobrý den pane Kellnere. Mezi Českou veřejností již delší dobu kolují informace o tom, že Vy a dalších 5-6 nejbohatších lidí naši republiky ovládáte celou zemi. Politici jsou Vaše loutky, které navrhjí a schvalují zákony, tak jak Vám to vyhovuje a za pár Vašich miliónů, Vám vydělávají Vaše další miliardy a naše země dále chudne a je rozkrádána. Máte na tyto doměnky jiný názor? Děkuji za odpověď.
    • no, on ti určitě odpoví :))))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší