-
ahoj hoggy lji ten nej youtuber prosím natoč další díl geometry dash a poydrav ve videu viki anu martinu a ivana díky PS:jsi nejjjj
-
ahoj hoggy lji ten nej youtuber prosím natoč další díl geometry dash a poydrav ve videu viki anu martinu a ivana díky PS:jsi nejjjj
-
petre jsi nej nej jej nej nej nej fakt nej tvoje vydea jsou super nevydela jsem lepsi pozdravuj me prosiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim ve vydeu a notoc dalsi vydeo minecraft pls pls pls dekuju a ahoj.daja 11let
-
ahoj hoggy co dneska delat prosin natočišmi majkraft nejlepší fanoušek spozdavem zdeněk kosejk
-
Ahoj Hoggy ses hrozne pěkný ja bych si tě vzala hned (myslim za muže) ale asi jsem na tebe mlada. Ses muj nej nej nejlepší youtuber a umiš krasne zpivat neprestavej pls
-
hoggy naprosto tě žeru *2*
-
Zda se mi to nebo je Hoggy lepsi nez Gogo *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *6* *7* *8* *9* *13* *10* *11* *12* *16*
-
To si myslim taky Adík *14* *14* *14* *3* *14* *14* *14* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
Ahoj Peťo (Hoggy),
moc ráda koukam na tva videa a vždy se u nich zasměju :)
jseš strašně roztomilej :3 :*
*14* -
hoggy prosim pozdravuj elisku kochovou chci ji udelat radost ona te ma za nejlepšího youtubera prosim pozdravuj ji ve videu prosim *2*
-
I love Petr Lexa *14* .
-
Mily Hoggy,pokud tocis video,tak se Ti omlouvam.Tvoje videa jsou perfektni a moc se u nich smeju...
Kdybys me chtel pozdravovat ve videu,budu rad
ahoj
max 7 let -
Ahoj hoggy moc se mi líbí tvoje videa.Natočíš další videa z happy wheels??
-
Ahoj Petře mám tě moc moc ráda máš hezký hlas pěkně zpíváš a máš dobrý videa na youtube nepřestávej drž se a neboj se ničeho já vím že si silný jsi dokonalý a máš velký úspěch sleduji tě na youtube i přístav jsi supr prostě dokonalý vážně se drž a nenech se ničím zlomit prostě buď sám sebou *12* *14* *4*
-
Ahoj Petre jsi super nadherne zpíváš a jsi nej. !!!!!! Hrozne miluji tvoje videa i písničky! Pokračuj! !!!!
-
I love you
-
ahoj Hoggy mám tě moc ráda ,jsi super
-
Ani GOGO nieje kresťan.
-
Miluji te si supr!!!♡♡♡♡♡
-
Ten kdo tohle napsal, asi nezná slovo "ironie", prosím vás než to napíšete, zamyslete se nad tím co vlastně píšete ;) Fakt "drsný jak hladká mouka" :D