Přejít na výpis diskuzí

Petr Lexa

OSOBNOST 6.9.2014 
605 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Miluji Te jsi hezkej jsem tvoje fanynka číslo 111111 i love Youepetr
  • Miluji Te jsi hezkej jsem tvoje fanynka číslo 111111 i love Youepetr
  • já ho viděla *14* taky jsem si myslela,že měří málo,jak říká ve videích.měřím 160 a Petr je o něco větší než já *12*
  • Petr prej hledá holku menší než on a brunetu mám šanci. *14* *14*
  • *12* On měří 171? Všichni říkj, že je strašně malinkej, ion sám to říká, takže jsem si představovala teda míň než 171:D viděl ho tu někdo naživo a ví kolik zhruba tak měří?:D
  • ty niesi krestan
  • hoggy(petr) říkal ať vnímame petra a hoggyho jako dvě rozdílné postavy tak bychom to všichni mohly respektovat
  • Musím vám to říct. Já hoggyho prostě MILUJI moc moc moc
  • Kdo mi to vysvětlí ???
  • Ahoj taky věřím že je to petr lexa ale proč se jmenuje jeho otec františek novák pokud jse viděli hoggyho video
  • Petr Lexa
  • Jeho pravé jméno je Petr Lexa ne Martin Novák. Klidně se podívejte na Přístav
  • podle mě je to Petr Lexa a má vážně úúúúúúúúúúžasnej hlas je cejkově boží a j to můj nejnejnejyoutuber(Hoggy) *14* *14* *14* *14* *4* *4* *3* *3* *3* *3* *3* *1* *1* *2*
  • Myslím že se jmenuje Petr Lexa (pokud jste videli video Nas prvni film na zacatku bylo :hraji :petr lexa atd.) ale nechci se hadat.
  • Ahoj hoggy chci se te zeptat jestli prijedes se Jihlavi ja bych cte chtela vydet
  • Pise ze se jmenuje Petr ne Martin
  • Tak to dokaz vsadim se o cokoliv ze je to PETR LEXA
  • Vsadim se klidne o 100000000 korun ze je to Petr Lexa :))))
  • Tak proč je tu MARTIN NOVÁK??????????+?????????????????????? :-$ :-[:-) :-) :-) :-) :-* :O
  • Já ho prostě miluju.! :-) :-)( Mimochodem opravdu se jmenuje martin novák nebo je to jen sranda??????????????))) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) I LOVE PETR - HOGGY-MARTIN?????????

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit