Přejít na výpis diskuzí

Petr Lexa

OSOBNOST 6.9.2014 
605 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ehmm jste v pohodě on si dělal jen srandu,že je Martin Novák byl to jen efekt opravdu si myslíte,že v titulkách Přístavu by bylo Petr Lexa v televizi př.:TOP star magazín Petr Lexa........Je vidět,že nejste moc chytří!!!
  • Ne není
    :-(:-(:-(:-(:-(;-)
  • Kdo?
  • dík *14* *3* *15* *2* *1* *12*12* *12* *12* *12* *12* *12 *12*
  • Text Vašeho příspěvku *14*
  • ja nevim tak jak se jmenuje? *12* *11* *8* *9* *13*
  • ne, nejmenuje. Já to taky vím!
  • Jmenuje se Petr Lexa protože byl ráno na Markýze (televizní kanál) a ptaly se ho jestli se opravdu jmenuje Martin Novák , on říkal že ne dělal si jen srandu na vlastní oči jsem to slyšela i viděla
  • Jmenuje se Martin Novak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *16*
  • Hoggy vznikl kvůli pize
  • Jmenuje se Martin Novák Petr Lexa je jeho umělecký!!!!!!!!!!!!!!
  • ahoj jmenuje se Petr Lexa
  • JE TO PETR LEXA!!! co na tom nechápete!? *3*
  • Petr si dělal ve videu srandu
    A moje kámoška říká že prej se jmenuje Martin Novák a i když jí to vysvětluju tak to pořád nechápe *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11*
  • Ten kdo napsal že se jmenuje Martin Novák tak je blbec protože se doopravdy jmenuje Petr Lexa *1*
  • Jakej blb sem napsal,že je jmenuje Martin Novák ??
    Vždyť to dělal jen ze srandy....
    *12* jste vážně pííííp *6*
  • on jse nejmenuje Martin Novak... uz to pochopte - jeho jmeno je Petr Lexa (uz celkem davno řikal ze je to blbost) A pardon za gramatiku... jsem Slovák :)
  • Nepřejmenoval dělal si srandu prosimtě -_-
  • Ahoj lidi vím že to sem nepatří ale hledám muže na vážný sex muž musí mít 30-50 let jmenuji se Alena Pechná je mi 33 let, adresa- Stará 136 Liberec. Nemám žádné problémy se sexem naopak mě to hrozně vzrušuje :*
  • Jenže si dělal srandu prosimtě....než budeš psát komentář nauč se význam slova ironie

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit