-
R.I.P
Upřímnou soustrast *9* *9* *9* -
Petr je skvělí
Petr Muk je skvelí kluk.Per Muk je skvelej. *4* *4* *3* -
Petr Muk
Milý Péťo
Přání k narozeninám a přání hodně štěstí,zdraví. *4* *4* *4* *4* -
Narozeniny
Milý Petře, přeji ti vše nejlepší k narozeninám, hodně zdraví, štěstí, lásky a pracovních úspěchů. Jsi nej. *14* -
KONCERT
5.11.2009 je u nás v Kroměříži jeho koncert,už se na něho těším,přesto,že jsem jeho dlouholetá fanynka,ještě jsem neměla tu možnost ho vidět na živo a doufám,že se mi i podaří ulovit jeho podpis,aby to zakončení koncertu bylo úplné. *14* *14* -
Michal Č.
ajsk něco takového může ve 21.století ještě zpívat.Vždyť je to ostuda pro celou pop music.Nazdar -
-
Re: Michal Č.
hele jestli se ti na nem neco nelibi tak tady nemas co delat ach jo chudak! -
Re: Michal Č.
Toto je fan klub P.Muka a pokud nejsi jeho členem a fandou P.Muka a nelíbí se ti jeho písničky,tak tady nemáš co dělat.My se do tvých obdivovatelů taky nenavážíme!!! *10* *13*
-
-
Muk
Petr Muk je proste najlepsi spevak!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
vlasta
jsem dlouholeta faninka a vjeho pisnich je hezke to ze zpiva o zivote a preju mu at mu to jeste hodne hodne dlouho tak krasne zpiva a ze vseho nejvi hooooooooooodne zdravicka *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Narodeninový pozdrav
Všetko najlepšie k milým narodeninám Petr!
Želám 12 mesiacov bez choroby, 52 týždňov pohody, 365 dní šťastia, 8760 hodín bez hádok, 525600 minút radosti a 31536000 sekúnd lásky v rodinnom kruhu.
Veľa úspechov v pracovnom a v osobnom živote
Vám zo*14* *14* *3* želá Andrea9 -
petr muk
petr muk je krasny, a mily muz ja jsem mela tu cest se snim osobne setkat kdyz byl na koncerte u nas v Bystrici nad Pernstejnem zazpival nam svoje nejznamejsi hity a ja jsem mu dokonce dala i kvetinu a on mi dal pusu na tvar a dokonce si semnou i zatancoval. Pétˇa je proste super chlap a ja ho zboznuju. *1* *4* *5* *8* *16* -
-
Re: petr muk
to mas dobry ja se s nim asi nikdy nesetkam
vas si toho mnoho lidi nema tu moznost
*9*
-