-
PETŘÍČEK
Peťánek je můj miláček.Má tak nadherný hlas!Je prostě sexy!!!! A ty jeho pohyby... *14* -
-
Re: PETŘÍČEK
muj je milacek taky,uz 10let *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
prosba
prosím kdo víte kde v brně bude učinkovat15.11.07 petr muk a kde bych sehnala na jeho koncert lístky prosím dejte mi vědět bud na muj e-mail nebo tady díky díky -
Petr Muk
poslouchám ho od svých 13let a nic se dosud nezměnilo,samozřejmě i depeche mode! Jana *5* -
tobe
drz se lidi jsou hnusny ale jsme stebou.porad super zpivas a styska se nam po vsech.milujem te pa *4* -
petříček
S petrem jsem se sznámila asi před pěti lety a musím říct i napsat, že je to suprovní člověk a od té doby je mím nejlepším zpěvákem.Ale nevím, jestli si na mě ještě pamatuje.Peťo, moc ti fandím a pořád si o tobě myslím, že jsi stále NEJLEPŠÍ ZPĚVÁK.I love you. *14* -
šleha
petr je super a ty jeho ladné pohyby mě přímo rajcují *5* *5* *3* *3* *13* -
Klasika:)
Jeden z nej zpevaku u nas. *3* *4* -
Petr Muk
ahoj.V pátek jsem Petra Muka vyděli,když jsme se šly podívat na Zámek Hluboká.Byl tam ještě s nějakými lidmi a všichni měly černá trička.Vezl golfáč s děckem.Celou dobu co jsme šly šel vedle nás a já si toho všimla až nahoře u Zámku. *14* *14* *3* -
miláček
miluju jeho hlas zpívá jemně a je to fakt klasa *3* -
užasný!!!
Petr Ty si úplne najlepší, najkrajší a najúžasnejší spevák aký môže byť... *14* *14* *14*
....tie piesne sú raj pre uši.....
...ďakujem Ti, že si.... *14* *14* *14*