-
petře jsme s tebou
opožděně gratuluji k 5 místu nejoblíbenějších pisniček ,vidíš kolik osobností jsi nechal za sebou?To už o něčem svědčí nemyslíš??????DÍKY DÍKY DÍKY *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* -
jAK KDY
*1* *1* *3* *9* *5* *14* *7* *10* *14* *3* *9* *9* *13* *5* *4* *5* *15* *8* *16* *8* Záleží na tom co PETR ZPÍVÁ!!!!STOP JE JEHO NEJLEPŠÍ PÍSNIČKA!!! *4* -
-
Re: jAK KDY
Byla sem naněm v Bř-ale jen kvůli švíci já ho nemusím nevím co naněm vidiju na ty léta nic moc.... *13* *16* *15*
-
-
PETR JE NEJLEPŠÍ
Petˇo ty jsi prostě nejlepší a vzdycky budeš.Moc ti fandím a budu ti pořád fandit, doufám, že o tobě ještě hodně uslyším.Jsi prostě SUPER. -
-
Re: PETR JE NEJLEPŠÍ
všechny pisničky jsou super jsou melodické výstižné a mají prostě šmrnc souhlasim s tebou!!!! *14* *3* *15* *4* *4* *4*
-
-
Přání k narozeninám
Přeji všechno nejlepší k narozeninám, hodně štěstí, zdraví, lásky a spokojenosti. *3* *3* *3* *3* *4* *4* *4* *8* *8* -
-
Re: Přání k narozeninám
připojuji se k blahopřání a prosim ty kteří zrovna nejsou přiznivci petra muka at se laskavě soustředí na tu svou celebritu a ostatním nekomplikují jejich život stejně je to od nich jen pouhá ŽÁRLIVOST!!!!!!! -
-
Re: Re: Přání k narozeninám
suhlasiiiiiiiiim *3* *3* *3*
-
-
-
nápad
Petr zpívá hnusně ,když zpíval na václaváku v Praze myslela jsem si ,že si ublíží *9* -
-
to určitě.
-
-
o tom ze petr uz mel mit zlateho slavika neni pochyb ale at si je kaja necha a da je na hrani svym detem PETRUV hlas ajeho nadherne podani pisnicek je nenahraditelne nemyslite ????????? peto drz se
-
-
Re:
Petr ,že zpívá hezky a si trhlá na hlavu
Gott je jen jeden a nemůže ho nikdo nahradit -
-
Re: Re:
Gott??????????????????????????????? ??????Petr je najlepší!!!!!!!!!! *4* *4* *4* *14* *14* *14* -
Re: Re:
Gott?TO UZ JE TRAPKA NEJVETSI ANI NEMA TU KURAZ ABY DOBROVOLNE ODSTOUPIL AT SE NA SEBE PODIVA V TELEVIZI
-
-
-
templáři
já jsem to věděla ,že tě někdo zmlátí akorát jsem nechtěělaa věřit snu,když za tři dny to vynesl bulvár prostě šáhla jsem na tebe a jdou asi pravdivé sny(blázinec-viděla jsem tě přes mříže,že v tvým životě bude syn-máš levobočka) Kde sídlí Templáři? -
Má platonická láska
Mukáčka poslouchám,už od doby Oceánů a mám všechny jeho cd,byla jsem tenkrát velká depešanda...Ahoj *14* -
ahojky moc va s prosim abyste mi kdo to samozrejme vite poslali email petra muka!!!!! *4* *4* poslete mi to pls na muj email.predem diky
-
dotaz*
Proč si se mi neozval přes **AGENTURU** rok jsem ti posílala **SMS**na živo přes *K*A*R*