-
Petra Muka sleduji od jeho začátku pěvecké kariéry. Je velmi dobře že se dal na sólovou dráhu i když ve skupinách v kterých zpíval byl vynikající. Písnička láska tě spoutá ta nemá chybu.
-
je to srac
-
-
Re:
ty si srac!!!jak sa opovazujes urazit muka???
-
-
*4* petr je muj andel
-
Péťa je prostě Péťa
Péťu a jeho úžasnej hlas miluju už od svých 12 ti let. Nikdo z našich zpěváků mu nesahá ani po kotníky. Je to prostě miláček. Jako chlap je fakt k sežrání. Má v sobě jiskru a ohromnej sex-apeal. Jen je škoda, že se mi oženil. Hned bych si ho vzala! To se mi sice určitě nesplní, ale budu aspoň doufat, že bude mít brzo koncert v Plzni. Dlouho tu nebyl a začínám mít absťák! Jinak mu samozřejmě přeji hodně moc zdravíčka!!! -
Petříček
Petr Muk je nejlepší zpěvák. -
Ramazzotti is the Best!!!
Muk je takovej pruměr. -
pé\'ta je nej.............
Už pár let mu držím pěstě.a je určitě ten nejlepší zpěvák pod sluncem..... -
je to super chlap
Jo,je to andělíček a můj miláček!!!Bez něj by naše hudební scéna nemohla existovat, jen mě mrzí, že se tak rychle žene do svatby a zrovna s Evou. Nemůžu si pomoct, ale dávám jim ani ne rok!!! Už se moc těším, až Petra opět uvidím, je to fakt super chlap!!! *4* -
PETR IS NOT DEAD
PROČ PETR MUK NIKDY NEUMŘE? PÁČ JE TO MŮJ ZPÍVAJÍCÍ ANDĚL A NAVŽDY BUDE.TO JE MŮJ NÁZOR.JAKÝ JE TEN VÁŠ? -
-
Re: PETR IS NOT DEAD
jasně je néééééééééjlepší!
-
-
PETR IS NOT DEAD
PROČ PETR MUK NIKDY NEUMŘE? PÁČ JE TO MŮJ ZPÍVAJÍCÍ ANDĚL A NAVŽDY BUDE.TO JE MŮJ NÁZOR.JAKÝ JE TEN VÁŠ?