-
trocha smutku
ahoj lidičky.Petra Muka poslouchám uz od dob oceánu a shalomu a opravdu jsem věřil tomu ze ten člověk věří tomu o čem zpívá a hrozně mně mrzí kdyz ho ted vidím v kdejakém přiblblém pořadu tv nova.peníze udělali své obrovská škoda takového člověka. -
Mukes
Jojooo ... nas Mukysek je proste NEJlepsi!!!!!!!!!! - Uzasnej, roztomilej, krasnej, ... atd. - a hlavne strasne mooooc prijemnej a milej (pri osobnim setkani)! -
ahojky
Ahoj Petře,nevím,zda tyto řádky čteš,ale myslím si a jsem přesvědčená,že jsi fajn člověk,zpěvák a určitě i fajn přítel a kamarád. Osobně jsem Tě nepoznala,ale moc jsem o Tobě četla dobrého ,ale i toho méně dobrého,ale co bulvár vždy jen přeháněl a nafukoval,jen Ty zůstáváš stále Mukem ,nepřeháníš,nenafukuješ jen vnášíš svým zpěvem hřejivý pocit do duše těch kteří Tě mají rádi. Moc Ti fandím. Ahoj -
Je nej........si
Tak nevym nevym ale jak tak koukam tak nikdo dlouho nepsal ani radku to je skoda ja ted narazil na tuto stranku a tak neco napisu o Petrovy...Je proste dobrej a posloucham ho od roku 89 a je stale moje cislo 1 ohravam je ho LP dokolecka dokola a porad nemam dost prevazne Davna zem nebo Pyramida Snu nebo 2 1/2 ...Shalom mne tak trochu prekvapil a zarazil ale pak ty solovky to napravyly ....Myluju jeho hlas je proste uzasny .NEJ-
petulka
Ahoj všichni jsem ráda,že Péťa je stále oblíbený a má hodně kladných fanoušků.Taky ho zbožňuju v sobotu byl na Mělníku no prostě úúúúžasnej. *14* *14* *14* *14* -
-
Re: petulka
On byl fakt na Mělníku? Tak to jsem teda naštvaná, že jsem ho neviděla. Ale jo, už si vzpomínám, v rámci pouti rádia Blaník nebo tak nějak, ne? Tak jsem taky chtěla jet, ale tatík byl dost jiného názoru a tak se muselo jet někam na rodinný výlet...njn, snad ještě budu mít šanci...Petr mě zajímá nejenom jako zpěvák, ale taky jako člověk *3*
-
Péťa Muk je nejlepší i na ty roky co má:-))) Strašně moc se mi líbí jeho písničky!!!Přeju hodně dalších takových úspěchů a aspoň 1 vyhrát zlatého slavíka, kterého by si určitě zasloužil:-))básen
už sem holka veliká kozi už mi roztou kundička mi obrůstá at si kluci šoustnouahojky,neznáte někdo stránky péti muka? nebo nevíte,jestli má ńákej svůj chat??Muk je prima
Ano Muk je prima zpěvák.Osobně jsem bohužel neměla to štěstí.Ale ráda si o něm popovídám.Protože v poslední době ho vážně žeru:-)Tak kdo má zájem,ať se ozve.-
Dívám se na datum, kdy jsi napsala tento komentář. Je to napsáno přesně 5 let před jeho smrtí. Je to strašně smutné. :-(
Petr Muk
Ahoj lidičky!Chtela bych zjistit něco o Petru Mukovi!mám udělat článek do školnícz novin!jestli někdo něco ví tak prosím ať napíše!třeba něco o jeho rodičích, jeho dcerách, kde bydlí, proč se rozešel se svou přítelkyní a tak! ráda vám také poskytnu nějaké informace! Třeba co se mu stalo s nohou, nebo to co dělal na Velikonoční pondělí! Tak ahoj a někdo určo napište třeba aspoň pokecáme! Jana-
Re: Petr Muk
Co by jsi tak všecko o něm chtěla jedu ted na jeho koncert tak co by jsi chtěla aby jsem z něho vytáh pošluti životopis ale pošli mi tvůj e - mail. *1* *1* *1* *1*
petr je nejlepšíííííííííííííííí