-
PETR IS NOT DEAD
PROČ PETR MUK NIKDY NEUMŘE? PÁČ JE TO MŮJ ZPÍVAJÍCÍ ANDĚL A NAVŽDY BUDE.TO JE MŮJ NÁZOR.JAKÝ JE TEN VÁŠ? -
PETR IS NOT DEAD
PROČ PETR MUK NIKDY NEUMŘE? PÁČ JE TO MŮJ ZPÍVAJÍCÍ ANDĚL A NAVŽDY BUDE.TO JE MŮJ NÁZOR.JAKÝ JE TEN VÁŠ? -
petr je nej................
Ahoj lidi od 10 let jsem fanynkou Petra Muka a nikdy mě nezradil.Zpívá pořád božsky.Jeho hudba bude napořád zapsána v mém srdci.PETR MUK IS NOT DEAD. -
neznámá skladba?
ahoj, prosím vás doslechl jsem se že prý Petr Muk měl naspívat nějakou písničku, kde se snad zpivá o nějaké paní se zelenými rukávy nebo tak nějak. ač jsem hledal všude možně nic jsem nenašel. nevíte že by nazpíval něco podobného a jak se jmenuje název skladby kde zpívá o něčem podobném?díky Jarda -
Tak co?
Lidičky,doufám, že jste Petrovi poslali hlasy do Slavíka, protože si myslím,že na něj fakt má.A co říkáte na novou desku?Myslím, že fajná, aspon´ pro mně!Pa -
Péťa
Od 12 let Pera zbožňuji a už mě to drží 15 let.Je úžasnej.Moje děti ho taky poslouchají.Držím mu palce na slavíka. -
čím dál...
jestli oceán a shalom vznikal z přesvědčení a dal mnoha lidem dobrý směr tak není co řešit a koupil jsem si kazdou desku ale BOHUZEL i Petr je jen člověk a peníze jsou peníze a s kazdou další deskou se posouvá do průměrného popíku a k frázím o lásce.tak chytrej člověk...velká škoda -
pro Lucinku
a Lusinko nejsi trosku naivní???????vzdyt je to normalni chlap s chybama!takovych je spousta!ale nic proti tobe taky mu fandím cau -
Lidi,stále budte s Pét´ou a SERTE na ty,kteří ho nemají rádi, protože je fakt super a nikdo se mu nevyrovná!!!
-
Love Is An \"Ocean\"
Péťa by si rozhodně zasloužil vyhrát slavíka. Nic proti Goťákovi...je dobrej ale myslím že lidi pro něho už hlasujou jenom z principu...můj názor. Líbí se mi na Péťovi, že dělá vlastní tvorbu a žádný coververze. To jak předělal Olympiky je vyjímka ale na druhou stranu se musí uznat, že to bylo kvalitně udělaný a nebyla to žádná komerčárna...udělal to ve svým stylu a kdo ho trochu poslouchá ta musel okamžitě i bez zpěvu poznat že je to z jeho "továrny" =) Oceáni byli supr...Shalom byl supr...a Péťa jako s=olo je supr...jen tak dál Péťo =) -
Muček
Ahoj,Peťan je sice super ale nechápu nějaký holky co píšou, že ho milujou!Vy ho znáte tak dobře???ale rozhodně s vámi souhlasím,že by si toho zlatýho slavíka opravdu zasloužil!!!A myslím,že Petr má spoustu fanoušků!!!Tak pa pa a mějte se pěkně -
Pét´a je SUPER
Jo lidi,náš Pét´a je prostě jedinečný,žádný jiný zpěvák a chlap se mu v ičem nerovná!!!Je to sympat´ák jak na podiu,tak v osobním životě!!!Jen doufám,že budete stále při něm a že nás bude víc a víc a že Petříka poženem stále více kupředu!!!At´ už konečně získá toho Zlatého Slavíka a vytře Gottovi p...l!!!MUK,MUK,MUK,AT´ ŽIJE MUK!!!MILUJI TĚ!!! -
trocha smutku
ahoj lidičky.Petra Muka poslouchám uz od dob oceánu a shalomu a opravdu jsem věřil tomu ze ten člověk věří tomu o čem zpívá a hrozně mně mrzí kdyz ho ted vidím v kdejakém přiblblém pořadu tv nova.peníze udělali své obrovská škoda takového člověka. -
Mukes
Jojooo ... nas Mukysek je proste NEJlepsi!!!!!!!!!! - Uzasnej, roztomilej, krasnej, ... atd. - a hlavne strasne mooooc prijemnej a milej (pri osobnim setkani)! -
ahojky
Ahoj Petře,nevím,zda tyto řádky čteš,ale myslím si a jsem přesvědčená,že jsi fajn člověk,zpěvák a určitě i fajn přítel a kamarád. Osobně jsem Tě nepoznala,ale moc jsem o Tobě četla dobrého ,ale i toho méně dobrého,ale co bulvár vždy jen přeháněl a nafukoval,jen Ty zůstáváš stále Mukem ,nepřeháníš,nenafukuješ jen vnášíš svým zpěvem hřejivý pocit do duše těch kteří Tě mají rádi. Moc Ti fandím. Ahoj -
Je nej........si
Tak nevym nevym ale jak tak koukam tak nikdo dlouho nepsal ani radku to je skoda ja ted narazil na tuto stranku a tak neco napisu o Petrovy...Je proste dobrej a posloucham ho od roku 89 a je stale moje cislo 1 ohravam je ho LP dokolecka dokola a porad nemam dost prevazne Davna zem nebo Pyramida Snu nebo 2 1/2 ...Shalom mne tak trochu prekvapil a zarazil ale pak ty solovky to napravyly ....Myluju jeho hlas je proste uzasny .NEJPéťa Muk je nejlepší i na ty roky co má:-))) Strašně moc se mi líbí jeho písničky!!!Přeju hodně dalších takových úspěchů a aspoň 1 vyhrát zlatého slavíka, kterého by si určitě zasloužil:-))básen
už sem holka veliká kozi už mi roztou kundička mi obrůstá at si kluci šoustnouahojky,neznáte někdo stránky péti muka? nebo nevíte,jestli má ńákej svůj chat??Muk je prima
Ano Muk je prima zpěvák.Osobně jsem bohužel neměla to štěstí.Ale ráda si o něm popovídám.Protože v poslední době ho vážně žeru:-)Tak kdo má zájem,ať se ozve.