Přejít na výpis diskuzí

Petr Muk

OSOBNOST 31.12.2006 
268 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jAK KDY

*1* *1* *3* *9* *5* *14* *7* *10* *14* *3* *9* *9* *13* *5* *4* *5* *15* *8* *16* *8* Záleží na tom co PETR ZPÍVÁ!!!!STOP JE JEHO NEJLEPŠÍ PÍSNIČKA!!! *4*
  • PETR JE NEJLEPŠÍ

Petˇo ty jsi prostě nejlepší a vzdycky budeš.Moc ti fandím a budu ti pořád fandit, doufám, že o tobě ještě hodně uslyším.Jsi prostě SUPER.
  • Re: Přání k narozeninám

připojuji se k blahopřání a prosim ty kteří zrovna nejsou přiznivci petra muka at se laskavě soustředí na tu svou celebritu a ostatním nekomplikují jejich život stejně je to od nich jen pouhá ŽÁRLIVOST!!!!!!!
  • Re: Re:

Gott?TO UZ JE TRAPKA NEJVETSI ANI NEMA TU KURAZ ABY DOBROVOLNE ODSTOUPIL AT SE NA SEBE PODIVA V TELEVIZI
  • Přání k narozeninám

Přeji všechno nejlepší k narozeninám, hodně štěstí, zdraví, lásky a spokojenosti. *3* *3* *3* *3* *4* *4* *4* *8* *8*
  • nápad

Petr zpívá hnusně ,když zpíval na václaváku v Praze myslela jsem si ,že si ublíží *9*
  • Re:

Petr ,že zpívá hezky a si trhlá na hlavu
    Gott je jen jeden a nemůže ho nikdo nahradit
  • o tom ze petr uz mel mit zlateho slavika neni pochyb ale at si je kaja necha a da je na hrani svym detem PETRUV hlas ajeho nadherne podani pisnicek je nenahraditelne nemyslite ????????? peto drz se
  • templáři

já jsem to věděla ,že tě někdo zmlátí akorát jsem nechtěělaa věřit snu,když za tři dny to vynesl bulvár prostě šáhla jsem na tebe a jdou asi pravdivé sny(blázinec-viděla jsem tě přes mříže,že v tvým životě bude syn-máš levobočka) Kde sídlí Templáři?
  • Má platonická láska

Mukáčka poslouchám,už od doby Oceánů a mám všechny jeho cd,byla jsem tenkrát velká depešanda...Ahoj *14*
  • ahojky moc va s prosim abyste mi kdo to samozrejme vite poslali email petra muka!!!!! *4* *4* poslete mi to pls na muj email.predem diky
  • dotaz*

Proč si se mi neozval přes **AGENTURU** rok jsem ti posílala **SMS**na živo přes *K*A*R*
  • Petra Muka sleduji od jeho začátku pěvecké kariéry. Je velmi dobře že se dal na sólovou dráhu i když ve skupinách v kterých zpíval byl vynikající. Písnička láska tě spoutá ta nemá chybu.
  • je to srac
  • *4* petr je muj andel
  • Péťa je prostě Péťa

Péťu a jeho úžasnej hlas miluju už od svých 12 ti let. Nikdo z našich zpěváků mu nesahá ani po kotníky. Je to prostě miláček. Jako chlap je fakt k sežrání. Má v sobě jiskru a ohromnej sex-apeal. Jen je škoda, že se mi oženil. Hned bych si ho vzala! To se mi sice určitě nesplní, ale budu aspoň doufat, že bude mít brzo koncert v Plzni. Dlouho tu nebyl a začínám mít absťák! Jinak mu samozřejmě přeji hodně moc zdravíčka!!!
  • Petříček

Petr Muk je nejlepší zpěvák.
  • Ramazzotti is the Best!!!

Muk je takovej pruměr.
  • pé\'ta je nej.............

Už pár let mu držím pěstě.a je určitě ten nejlepší zpěvák pod sluncem.....
  • je to super chlap

Jo,je to andělíček a můj miláček!!!Bez něj by naše hudební scéna nemohla existovat, jen mě mrzí, že se tak rychle žene do svatby a zrovna s Evou. Nemůžu si pomoct, ale dávám jim ani ne rok!!! Už se moc těším, až Petra opět uvidím, je to fakt super chlap!!! *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit