-
titulek
Peťa je zlatíčko.Co pisnička tak hit,je to prostě jednička. -
petr
Já taky -
ach jo.o(
koukněte na lidé na profil BeeruskaK!!!
závidím *14* je tam s Mukem *5* -
petˇa
Petˇu mám moc ráda, a tak až budu novinářkou, vytáhnu na něj jenom samé pěkné věci, aby se dostal z krize a byl tak slavnýa milovaný jako před asi 5 lety. Budeš si muset ještě asi 10 let počkat, do té doby se snaž udržet, já ti budu vždy fandit. Jsi promě 1 a myslím, že si to nemyslím jenom já. -
Re: PETR IS NOT DEAD
jasně je néééééééééjlepší! -
Titulek
Kdyby se PAN MUK řídil desaterem nebyl by teď tak obézní *3* -
Petřík
Je mi 35 let a od svých 15-ti let poslouchám jeho hudbu. Mrzí mě, že to nemá v životě jednoduché. Přeji mu hodně sil do dalších let a mnoho úspěchů jak v životě tak i v hudební branži. Petře, dnes to nemá nikdo jednoduché, je třeba stále bojovat a nic nevzdávat. Hodně štěstí přeje Iveta *14* *14* *14* *14* -
PETŘÍÍČEK
TI KDO NEMÁTE RÁDI PÉŤU SEM NEPIŠTE A NEPOMLOUVEJTE HO!!!! *10* *10* *10* *14*
JE NEJLEPŠÍ!!! *14* *14* *14* -
PETŘÍČEK
Peťánek je můj miláček.Má tak nadherný hlas!Je prostě sexy!!!! A ty jeho pohyby... *14* -
prosba
prosím kdo víte kde v brně bude učinkovat15.11.07 petr muk a kde bych sehnala na jeho koncert lístky prosím dejte mi vědět bud na muj e-mail nebo tady díky díky -
Petr Muk
poslouchám ho od svých 13let a nic se dosud nezměnilo,samozřejmě i depeche mode! Jana *5* -
tobe
drz se lidi jsou hnusny ale jsme stebou.porad super zpivas a styska se nam po vsech.milujem te pa *4* -
petříček
S petrem jsem se sznámila asi před pěti lety a musím říct i napsat, že je to suprovní člověk a od té doby je mím nejlepším zpěvákem.Ale nevím, jestli si na mě ještě pamatuje.Peťo, moc ti fandím a pořád si o tobě myslím, že jsi stále NEJLEPŠÍ ZPĚVÁK.I love you. *14* -
šleha
petr je super a ty jeho ladné pohyby mě přímo rajcují *5* *5* *3* *3* *13* -
Klasika:)
Jeden z nej zpevaku u nas. *3* *4* -
Petr Muk
ahoj.V pátek jsem Petra Muka vyděli,když jsme se šly podívat na Zámek Hluboká.Byl tam ještě s nějakými lidmi a všichni měly černá trička.Vezl golfáč s děckem.Celou dobu co jsme šly šel vedle nás a já si toho všimla až nahoře u Zámku. *14* *14* *3* -
miláček
miluju jeho hlas zpívá jemně a je to fakt klasa *3* -
užasný!!!
Petr Ty si úplne najlepší, najkrajší a najúžasnejší spevák aký môže byť... *14* *14* *14*
....tie piesne sú raj pre uši.....
...ďakujem Ti, že si.... *14* *14* *14* -
petře jsme s tebou
opožděně gratuluji k 5 místu nejoblíbenějších pisniček ,vidíš kolik osobností jsi nechal za sebou?To už o něčem svědčí nemyslíš??????DÍKY DÍKY DÍKY *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* -
Re: PETR JE NEJLEPŠÍ
všechny pisničky jsou super jsou melodické výstižné a mají prostě šmrnc souhlasim s tebou!!!! *14* *3* *15* *4* *4* *4*