-
smutná zpráva
ahoky mám pro vás smutnou zprávu dnes zemřel zpěvak petr muk bohužel spáchal si sebevraždu to je mi líto *9* *9* *9* -
Škoda
Chudák, je mi ho moc líto, prý byl nějak nemocný -
Petr Muk
Musím vám oznámit smutnou zprávu
V pondělí 24.05.2010 zemřel zpěvák Petr Muk.
Je mi líto jeho ztráty jeho písničky budou známy ale pořád -
je to šok !
*8* *8* -
smutek
velice smutná zpráva,upřímnou soustrast rodině,manželce,jeho dcerám....je to hrozná tragédie,škoda prima kluka...zpěváka ...:-( -
R.I.P
Upřímnou soustrast *9* *9* *9* -
Petr je skvělí
Petr Muk je skvelí kluk.Per Muk je skvelej. *4* *4* *3* -
Petr Muk
Milý Péťo
Přání k narozeninám a přání hodně štěstí,zdraví. *4* *4* *4* *4* -
Narozeniny
Milý Petře, přeji ti vše nejlepší k narozeninám, hodně zdraví, štěstí, lásky a pracovních úspěchů. Jsi nej. *14* -
KONCERT
5.11.2009 je u nás v Kroměříži jeho koncert,už se na něho těším,přesto,že jsem jeho dlouholetá fanynka,ještě jsem neměla tu možnost ho vidět na živo a doufám,že se mi i podaří ulovit jeho podpis,aby to zakončení koncertu bylo úplné. *14* *14* -
Re: Michal Č.
Toto je fan klub P.Muka a pokud nejsi jeho členem a fandou P.Muka a nelíbí se ti jeho písničky,tak tady nemáš co dělat.My se do tvých obdivovatelů taky nenavážíme!!! *10* *13* -
Re: ach jo.o(
já ci takýýýýýýýýýýý *14* -
Re: Re: Přání k narozeninám
suhlasiiiiiiiiim *3* *3* *3* -
Re: Titulek
obezny????kto je u teba obezny *16* *16* *16* -
Re: ach jo.o(
aj ja zavidim *14* *14* *14* -
Re:
ty si srac!!!jak sa opovazujes urazit muka??? -
Re: Re:
Gott??????????????????????????????? ??????Petr je najlepší!!!!!!!!!! *4* *4* *4* *14* *14* *14* -
Re: PETŘÍÍČEK
souhlas:) -
Michal Č.
ajsk něco takového může ve 21.století ještě zpívat.Vždyť je to ostuda pro celou pop music.Nazdar -
Muk
Petr Muk je proste najlepsi spevak!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*