Přejít na výpis diskuzí

Petr Muk

OSOBNOST 31.12.2006 
268 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • radekk

Re: Petr Muk

Co by jsi tak všecko o něm chtěla jedu ted na jeho koncert tak co by jsi chtěla aby jsem z něho vytáh pošluti životopis ale pošli mi tvůj e - mail. *1* *1* *1* *1*
  • vlasta

jsem dlouholeta faninka a vjeho pisnich je hezke to ze zpiva o zivote a preju mu at mu to jeste hodne hodne dlouho tak krasne zpiva a ze vseho nejvi hooooooooooodne zdravicka *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • vandas96

Re: petr muk

to mas dobry ja se s nim asi nikdy nesetkam
    vas si toho mnoho lidi nema tu moznost
    *9*
  • vandas96

Re: Titulek

ty si uplne blbej nebo co jeste nekdo neco podobnyho napise asi mu rozbiju hubu
    *16* *8* *5* *13* *10*
  • andrea9

Narodeninový pozdrav

Všetko najlepšie k milým narodeninám Petr!

Želám 12 mesiacov bez choroby, 52 týždňov pohody, 365 dní šťastia, 8760 hodín bez hádok, 525600 minút radosti a 31536000 sekúnd lásky v rodinnom kruhu.

Veľa úspechov v pracovnom a v osobnom živote
    Vám zo*14* *14* *3* želá Andrea9
  • petr muk

petr muk je krasny, a mily muz ja jsem mela tu cest se snim osobne setkat kdyz byl na koncerte u nas v Bystrici nad Pernstejnem zazpival nam svoje nejznamejsi hity a ja jsem mu dokonce dala i kvetinu a on mi dal pusu na tvar a dokonce si semnou i zatancoval. Pétˇa je proste super chlap a ja ho zboznuju. *1* *4* *5* *8* *16*
  • Umí francouzsky?

Nikde to nevidím napsaný, a tak se zeptám: Umí Petr francouzsky? Děkuji za odpověd´. *7* *7*
  • Petr v ABRIMPY

Právě jsme nasadili singl Petra Muka do týdenní hitparády TOP CZ 50 http://www.abrimpy.cz/top-cz-50/ , hlasovat pro nejoblíbenější singly můžete každý den 3x.
    TOP video CZ - hitparáda 20-ti českých videoklipů http://www.abrimpy.cz/top-video-cz/

Hlasovat můžete každý den od středy 00:01 do následujícího úterý 18:00.

více informací na stránkách ABRIMPY http://www.abrimpy.cz/podrobnosti/
  • Holubova společnost

Hezký večer,

obracím se s prosbou o jakýkoliv kontakt na členy tzv. Holubovy společnosti - dávné fanoušky Petra Muka.
  • Re: Muček

existují taky platonické lásky, to nevíš???
  • Re: Re: Titulek

ty se tím desterem řídíš??? tím se v dneštní době řídí opravdu málokdo
  • Re: PETŘÍČEK

muj je milacek taky,uz 10let *14* *14* *14* *14* *14*
  • Re: PETŘÍÍČEK

souhlasiiiiiiiiiim *14* *14*
  • Re: Titulek

Obezni?Mas neco s ocima???????????
    Je kraaaaaaaaaaaaaaaassssssssnnnnnnnny yyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!
  • miluji ho

Petula: Je nejlepsi a jeste dava ty nejsladsi pusy na svete............uz se tesim na dalsi konzerty a dalsi setkani........... *14*
  • Re: Re: petˇa

no dík a už aby to bylo!!!! *14*
  • Re: petulka

On byl fakt na Mělníku? Tak to jsem teda naštvaná, že jsem ho neviděla. Ale jo, už si vzpomínám, v rámci pouti rádia Blaník nebo tak nějak, ne? Tak jsem taky chtěla jet, ale tatík byl dost jiného názoru a tak se muselo jet někam na rodinný výlet...njn, snad ještě budu mít šanci...Petr mě zajímá nejenom jako zpěvák, ale taky jako člověk *3*
  • Re: jAK KDY

Byla sem naněm v Bř-ale jen kvůli švíci já ho nemusím nevím co naněm vidiju na ty léta nic moc.... *13* *16* *15*
  • krtecek

Re: petˇa

jj Peťa je skvělej a Tobě přeji ať si novinářkou co nejdřív a můžeš tu psat příspěvky a dávat fotky *4* Žužu
  • petulka

Ahoj všichni jsem ráda,že Péťa je stále oblíbený a má hodně kladných fanoušků.Taky ho zbožňuju v sobotu byl na Mělníku no prostě úúúúžasnej. *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit