-
Re: Petr Muk
Co by jsi tak všecko o něm chtěla jedu ted na jeho koncert tak co by jsi chtěla aby jsem z něho vytáh pošluti životopis ale pošli mi tvůj e - mail. *1* *1* *1* *1* -
vlasta
jsem dlouholeta faninka a vjeho pisnich je hezke to ze zpiva o zivote a preju mu at mu to jeste hodne hodne dlouho tak krasne zpiva a ze vseho nejvi hooooooooooodne zdravicka *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: petr muk
to mas dobry ja se s nim asi nikdy nesetkam
vas si toho mnoho lidi nema tu moznost
*9* -
Re: Titulek
ty si uplne blbej nebo co jeste nekdo neco podobnyho napise asi mu rozbiju hubu
*16* *8* *5* *13* *10* -
Narodeninový pozdrav
Všetko najlepšie k milým narodeninám Petr!
Želám 12 mesiacov bez choroby, 52 týždňov pohody, 365 dní šťastia, 8760 hodín bez hádok, 525600 minút radosti a 31536000 sekúnd lásky v rodinnom kruhu.
Veľa úspechov v pracovnom a v osobnom živote
Vám zo*14* *14* *3* želá Andrea9 -
petr muk
petr muk je krasny, a mily muz ja jsem mela tu cest se snim osobne setkat kdyz byl na koncerte u nas v Bystrici nad Pernstejnem zazpival nam svoje nejznamejsi hity a ja jsem mu dokonce dala i kvetinu a on mi dal pusu na tvar a dokonce si semnou i zatancoval. Pétˇa je proste super chlap a ja ho zboznuju. *1* *4* *5* *8* *16* -
Umí francouzsky?
Nikde to nevidím napsaný, a tak se zeptám: Umí Petr francouzsky? Děkuji za odpověd´. *7* *7* -
Petr v ABRIMPY
Právě jsme nasadili singl Petra Muka do týdenní hitparády TOP CZ 50 http://www.abrimpy.cz/top-cz-50/ , hlasovat pro nejoblíbenější singly můžete každý den 3x.
TOP video CZ - hitparáda 20-ti českých videoklipů http://www.abrimpy.cz/top-video-cz/
Hlasovat můžete každý den od středy 00:01 do následujícího úterý 18:00.
více informací na stránkách ABRIMPY http://www.abrimpy.cz/podrobnosti/ -
Holubova společnost
Hezký večer,
obracím se s prosbou o jakýkoliv kontakt na členy tzv. Holubovy společnosti - dávné fanoušky Petra Muka. -
Re: Muček
existují taky platonické lásky, to nevíš??? -
Re: Re: Titulek
ty se tím desterem řídíš??? tím se v dneštní době řídí opravdu málokdo -
Re: PETŘÍČEK
muj je milacek taky,uz 10let *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: PETŘÍÍČEK
souhlasiiiiiiiiiim *14* *14* -
Re: Titulek
Obezni?Mas neco s ocima???????????
Je kraaaaaaaaaaaaaaaassssssssnnnnnnnny yyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!! -
miluji ho
Petula: Je nejlepsi a jeste dava ty nejsladsi pusy na svete............uz se tesim na dalsi konzerty a dalsi setkani........... *14* -
Re: Re: petˇa
no dík a už aby to bylo!!!! *14* -
Re: petulka
On byl fakt na Mělníku? Tak to jsem teda naštvaná, že jsem ho neviděla. Ale jo, už si vzpomínám, v rámci pouti rádia Blaník nebo tak nějak, ne? Tak jsem taky chtěla jet, ale tatík byl dost jiného názoru a tak se muselo jet někam na rodinný výlet...njn, snad ještě budu mít šanci...Petr mě zajímá nejenom jako zpěvák, ale taky jako člověk *3* -
Re: jAK KDY
Byla sem naněm v Bř-ale jen kvůli švíci já ho nemusím nevím co naněm vidiju na ty léta nic moc.... *13* *16* *15* -
Re: petˇa
jj Peťa je skvělej a Tobě přeji ať si novinářkou co nejdřív a můžeš tu psat příspěvky a dávat fotky *4* Žužu -
petulka
Ahoj všichni jsem ráda,že Péťa je stále oblíbený a má hodně kladných fanoušků.Taky ho zbožňuju v sobotu byl na Mělníku no prostě úúúúžasnej. *14* *14* *14* *14*