-
nas Petr Muk..
Vite co mne mrzi na vasich strankach? Ze se chovate strasne vuci osobnostem ktere lidi milovaly! Myslim, ze vy sami nemate vubec poneti, co to bylo za cloveka, co prozival a co pro nas znamenal! Myslim, ze muzete byt radi, ze tyto stranky si nikdy nebude cist jeho zena, proc by i mnela?CHovate se hrozne a dokazete ruzne lidi jen ponizovat! Proste kdyz neexistuje zadne normalni vysvetleni pro vas, tak to znamena jen sebevrazda! Asi dva mesice zpatky jste to vymazaly a ted to znovu ukazujete, ja proste nechapu proc ponizujete dobre lidi! Mnely by jste se stydet, za to co tu pisete! A myslim, ze meho nazoru je vice lidi, je to velie dobre, ze jsem se na tyto stranky az po dlouhe dobe podivala a to prvni co mne zarazilo, byla opetovne ta vase sebevrazda! Je to vse nebo vubec to jedine co vubec dokazete napsat! Skoda, myslela jsem, ze jste rozumni a take normalni, ale mylila jsem se...Petre, doufam, ze to nectes...preji ti navzdy jen pokoj v tve dusi a nezapomen pro nas vsechny zijes jeste stale a vzdy budes zit! -
Re: zpěvák Jiří Ševčík...
a taky tady : http://tapety.osobnosti.cz/jiri-sev cik-zpevak/31325 -
zpěvák Jiří Ševčík...
...je Petrovi Mukovi na téhle fotce dost podobný : http://foto.osobnosti.cz/jiri-sevci k-zpevak-468864 -
Nezapomínka,,
Dodnes jsem se z toho nevzpamatovala a myslím,že Petrovu smrt nerozdýchám nikdy.Těžká srdeční záležitost *9* -
Re: Re: Re: Opravte prosím ten nesmysl
JJ,j vím.Psala jsem admnům. *3* -
je to uz dva mesice Peto...
CHYBIS NAM MOC A MYSLIME NA TEBE A NIKDY NEZAPOMENEME..., strasne moc mne potesilo, ze uz je smazana ta blbost o duvodu umrti! Jen doufam, ze uz se taky brzy prijedu osobne rozloucit s tebou do Ceskeho Krumlova..,polozit kvetiny na tvuj hrob, na tvou poctu....vzdy jsi mne provazel mym zivotem...a vzdy budes! -
Re: Re: Opravte prosím ten nesmysl
TAK OMLUVA,UŽ TO DALI PRYČ §§! *15* -
Re: Opravte prosím ten nesmysl
tady to spravuje tak 5 LIDÍ A NIKDO TO NEOPRAVÍ !!§ *8* -
Opravte prosím ten nesmysl
Dovoluji si Vás požádat o úpravu důvodu úmrtí Petra Muka. Myslela jsem si,že jste solidní web a ne bulvár. *7* -
Re: Nestastna nehoda!
Souhlasim s tím, že to nebyla sebevražda...ale že by to nikdy své rodině neudělal?? Tak s tím už nesouhlasím...Jestli víš tak se po druhý pokusil o sebevraždu krátce po svatbě, kdy jeho žena čekala Noemi. A určitě je měl rád a nechtěl jim ublížit, ale prostě kdo nezažil to co on, tak to ani nemůže pochopit!!! *13* *9* -
co?
můžete to pls změnit to nebyla sebevražda -
ahoj
jaká sebevražda vždyt to není pravda ,ale byl to dobrý zpěvák -
kniha
Ta knížka o Peťovi,ta mi dala.Nejenže jsem ji koupila poslední,ale tak jsem se do ní začetla,že jsem přejela stanice.V jeden okamžik mi blesklo hlavou,že obvolám známý a zajdem na koncert P.Muka.V tom se ozvalo:'"Ukončete výstup a nástup...." a já si uvědomila,že jsem zpátky v realitě.Moc tu chybíš,MODROOČKO. -
Re: Re: Nebyla to sebevražda
Taky nevěřím tomu,že to byla sebevražda-vždyť Petr měl další plány do budocna.Jeho poslední CD je krásné,vynikající,skvělé...Na jeho koncertě jsem byla jen jedou,ale nikdy na něj nezapomenu.V létě jedu na dovolenou do jižních Čech a pokud se dostanu do Českého Krumlova,dám mu na hrob kytičku.Petře díky za krásné písničky. -
Re: Péťa
Uplně souhlasím, stráta Petra strašně bolí, byl jak člen mojí rodiny. Byl šluníčkem mého života a jeho písničky balzámem na dušičku. Je mě po něm strašně moc smutno, moc mě chybí.Nikdy nezapomenu, na Petra mám hodně vzpomínek, NA PETRA NEJDE ZAPOMĚT!!!!!!! *9* *9* *9* -
Re: petr
Plně s tebou souhlasím, mě je po Petrovi také strašně moc smutno, strašně sem ho oplakala, strašně mě chybí a jeho Stín katedrál miluju. Nikdo nezpívá tak jako on, měl překrásnou barvu hlasu. Byl jedinečný zpěvák a dobrý člověk. Pořád tomu nemožu uvěřit a smířit už vůbec ne *9* *13* *9* -
Sebevražda?!
Ta sebevražda by se měla přepsat! -
Re: Nebyla to sebevražda
Tomáš má pravdu nebyla to sebevražda -
peta muk
jeto mooooooooooooooooooooooooc skoda ze umrel tak skveli spevak!na zivo jsem ho vydela jen jednou!jemito moooooooooooooooc lito mela jsem ho rada jako spevaka!bude me chybet mooooooooooooooooc!!!!!!!!!!!!!! *9* *9* -
Nebyla to sebevražda
Žádám o změnu v Petrově profilu u důvodu úmrtí.Je tam napsáno sebevražda,ale sebevražda to nebyla,je to prokázané.Šlo o nešťastnou náhodu.