-
Re: Re: deprese-hnusná choroba
ahojky sice nejsem ve VAŠEM FAN KLUBU ALE PETRA je mi moc líto také mně jeho smrt ranila protože já mám také deprese ale mám panickou poruchu také někdy hrozně pláču mám chut se opít jenže nesmím beru hodně léků jedinný můj lék na smutek je pejsek PETR mněl moc velké nadání na písničky je ho škoda je mi to holky moc líto že zemřel tak báječný člověk -
:(
R.I.P Petr Muk byl jsi užasnej :( -
petr
je ho moc škoda bude to znít blbě ale je my po ním smutno byl to moc dobrý zpěvák hlavně stín katedrál a láska ta nebezpečná věc :( ach jo minutu ticho za petra muka :) -
Nestastna nehoda!
Presne tak! Byla to nestastna nehoda zadna sebevrazda, nikdy by to sve zene, Noemi a jeho cele rodine neudelal!Byl to skvely clovek a jedinecny... -
Byl jsi ten nejlepsi a mnel jsi to nejvetsi srdce, ktere bylo na pravem miste...
Nemuzu tomu proste porad uverit a myslim, ze nejsem sama...je to velice smutne a myslim,ze to bude jeste velice dlouho trvat, nez se z toho aspon trosku vubec vsichni vzpamatujeme!Je mi Vas strasne moc lito pani Evo a taky cele rodiny, dcer a male Noemi...Je to velka bolest, ale PETR MUK bude vzdy s nami a v nasich srdcich a jeho hudba a jeho jedinecny a krasny hlas nam tu bude zpivat dale, NIKDY NA TEBE NEZAPOMENEME PETO! A prosim Vas vsechny co jste ho radi nemnely a proste nedokazaly jste vubec pochopit ani jeden ton nebo slovo v jeho hlase kdyz zpival tak se tu vubec nehlaste! Co vas to vubec zajima a co se tu vubec motate s tema vasima blbyma pripominkama atd.,o sebevrazde atd., lide jako vy nemaji vubec ani poneti o zivote a o tech tezkych stavech ktere PETR prozival kvuli sve nemoci,to jedine co vam chci jeste napsat, obtezujete tim nas vsechny a jeho celou pozustalou rodinu! Mrzi mne, ze to tu takhle musim psat ale nemuzu tyhle blbosti uz dale cist! NECHTE HO ODPOCIVAT V POKOJI, SHALOM TOBE PETO...MITGAAGAT ELECHA...MY VSICHNI.... -
proč..
...je tady uveden jako důvod úmrtí sebevražda ???? Byla to nehoda ! *8* *8* -
Génius
Jako Mozart na vrcholu slávy a pak umřel nejlepší génius. *9* -
Péťa
Nikdy bych nevěřila ,jak člověku někdo moc chybí až po jeho smrti.Kdyby se to dalo vrátit! Jenže čas nikdo nezastaví,ale Petr žije dál v mém srdci. On byl moje světlo v duši.Nikdy na něho nezapomenu! -
Petr
Byl jsi jeden z nejlepších zpěváků. Moc ráda na Tebe budu vzpomínat!!!!!!!!!!! -
Shalom
Prosím vás, nevíte někdo stránky na videoklpy Shalomu díky Vanda. *14* -
:o(((
Budeš nám chybět Péťo... Máš úžasnou muziku a ta s námi zůstane. Všichni kdo jsme tě měli a máme rádi, tak nám zůstaneš v srdíčku... *9* -
přímý přenos z pohřbu...
...sledujte zde:http://www.blesk.cz/clanek/bles k-cz/137095/zivy-prenos-z-pohrbu-pe tra-muka.html -
Re: Re: Re: je ho velká škoda
ano ,přesně tohle:))
Prosím dostanete-li se zítra do Prahy zapalte svíčku i za mně *9*
Kouknu na to v přenosu-pokud to vydržím. *9* -
Re: Re: je ho velká škoda
Monika asi myslela tohle http://www.chram.net/ -
jedeme se naposledy rozloučit..
zítra se jedeme s Petem naposledy rozloučit a dát mu sbohem,je to smutné,pořád na něho myslím a jeho písničky poslouchám pořad dokola..jeho nové cd je ůžasnééé,je plné citu,něhy a bude mít velký ůspěch,ikdyž se to už Peta nedoví,byl to opravdu nej chlap a zpěvák,nikdy na dobu oceánu a na něho nezapomeneme,ty vzpomínky nám nikdo nevezme... *13* -
Petr Muk byl trochu podobný..
...herci Pavlovi Křížovi http://www.osobnosti.cz/pavel-kriz. php -
Re: Re: je ho velká škoda
asi něco na facebooku ! *3* -
Re: je ho velká škoda
na jakem chramu? -
Re: deprese-hnusná choroba
je to logické,proč umělci častěji trpí takovými poruchami-souvisí to s jejich talentem ! *15* -
je ho velká škoda
Velká tragédie že předčasně odešel člověk s takovým talentem od boha-možná proto si ho už zavolal k sobě:))
Nové Cd Petra Muka je skvělé a je v něm síla prožitku.Rodině přeji upřímnou soustrast a ať už mají brzy klid od médií-
Za Petra jsem zapálila svíci na internetovém chrámu, a osobně jen doma-do Prahy se nedostanu.