-
deprese-hnusná choroba
Smrt Petra Muka je hrozná,je ho velká škoda.Proč stále umírají takhle mladí a fajn lidé.Pracovala jsem chvilku také v divadelním prostředí - i tam jsem se setkala s lidmi,kteří trpěli maniodepresivní psychózou - viděla jsem jak trpěli.Ale stále mi nejde na rozum,že touto zákeřnou nemocí trpí spousta lidí v uměleckých kruzích - jestli je to tím,že se o nic víc mluví - fakt nevím.Ale z našeho showbyznysu zdaleka Karel Svoboda a Petr Muk nebyli jediní.Najde už se na tuhle nemoc něco víc účinného - co by jim na druhé straně neškodilo? Na závěr si dovoluji projevit hlubokou soustrast všem pozůstalým,je mi líto,že se do Prahy nedostanu.abych se Petrově památce poklonila. -
Re: Re: Re: Re: Re: To je život
Už sem se lekla že to patří mě!Ale lidi nehádejte se tu.A jestli máte potřebu tak si najděte vhodnější místo!Peti mi je taky moc líto,pocházel kousek od nás..:( a když vidim jak se tu dohadujete a nadáváte tak člověk přestává mít chut sem chodit..se trošku ovládejte nebo to ingorujte! -
rozloučení
Příjdu se s tebou Péťo do divadla ve čtvrtek rozloučit a nic mě nezastaví, i kdyby měly padat trakaře. Mám to do Prahy daleko a spousta učení, ale ty mi za to stojíš. *4* -
Ta prasnice není na tebe Terezo, ale na tamtoho prasnici (ale jinak) jen nemůžu být sprostá. -
Re: Re: Re: Re: To je život
Jen mu dej! -
Ty seš fakt jak to napsat slušně - prasnice *16* Dík za názor a teď zmiz! -
Petr
Já ho moc ráda neměla ale fakt je že byl velice výrazná osobnost určitě jím šou byznys hodně ztrácí. -
achjooo
já jsem se dozvěděla až dneska že petr je bohužel po smrti byla jsem totiž na adaptáku a vúbec jsem tom nevěla tato zpráva mě dneska dostala do kolen a vhnala do očí slzy když jsem chodila d 5. třídy tak jsem h poslouchala jako šílená, škoda ho, měla jsem a mám ho ráda *9* *3* -
ach jo!!!!!!
Jaká škoda, že odešel, pořád mi to nějak nedochází...ale Tvůj hlas a krásné písníčky tu s námi zůstanou.... *9* -
Tak zorvna o boji mi nic vykládat nemusíš..Bereš si mě do huby stim že příště to budu třeba já!...Ty jména zpěváků co si jmenoval slyšim poprvé v životě,tak se jim dál věnuj a Petu a jeho život přestan řešit.Každej máme svoje!A nikde sem netvrdila že on jedinej trpěl tou nemocí,ale že lidi co si tou nemocí sami neprojdou můžou jenom s těží vědět jaký to je a co to obnáší! -
Re: Re: Re: Re: To je život
Kdo si Tě tu bere do huby????Ty si začala se svou reakcí na můj příspěvek.Mě zase tak skvělej nepřipadal.Ale protože si jeho faninka,je pro Tebe BEST,to chápu,pro mne je BEST zpěvák Jiří Walter,nebo Vlasta Henych.Diskofilní scéna je mi celkem u ******,slibil jsem,že budu slušný :D .Nemocnej byl a to si jako myslíš,že tuhle nemoc měl jen on,na celým světě????Už fakt neřeš a já se svým osudem počítám,klid.Život je boj,tak AHOJ! *3* -
těžký smutek
Je mi do breku a těžko,Můj milovaný,nejoblíbenější zpěvák,Zlatý slavík mého srdce -
rozloučení s Petěm
zdravím vás fanoušci..jsem ráda že se rodina nakonec domluvila na rozloučení pro veřejnost ikdyž chápu že je to pro ně mooooc bolestivé ale je tolik lidí co se s ním chce rozloučit...koná se to v pražském divadle broadway ve čtvrtek 3.6 v 10 hodin...jsem z toho tak smutná poslouchám nové cd je plné citů a Petův hlas je jedinečný....... *9* -
je mi to lito
je mi to moc lito co se stalo vubec sem tomu nemohla uverit je ho moc velka skoda byl užasny zpevak mela jsem ho moc rad a budu mit rada navzdycky nikdy na neho nezapomenu je mi to lito *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* -
Re: Re: Re: To je život
Fajn je to tvůj názor já ti ho neberu,ale myslim si něco jinýho.
A vůbec,trpěl nemocí jakou trpěl,nikdo z nás do toho nevidí tak proč takhle soudit.A co píše bulvár jde mimo mě.Pro mě to byl je a bude jeden z nej zpěváků a tim to pro mě hasne.Jo a ještě něco,mě si tu neber do pusy ju?!"příště to budeš třeba ty"....Neznáš nesud! -
Re: Re: To je život
Jak jsem řekl a zatím si stojím,takovejch lidí jako je on je milion,jen nejsou tolik slavní,tak se o nich nemluví!!!!!Proč se zabil Kurt Cobain????Proč "umřel" Heath Ledger????? Proč se zastřelil i Vlastimil Brodský?????Tyhle lidi určitě znáš,tak si nadji odpověď....Já tvrdím,že už ze své situace našel v tu chvíli jen jednu volbu a to byla smrt.Jak se to stalo doopravdy se nedozvíš,protože všichni lžou a i media.I muj stryc se oběsil,byl to uspěšný podnikatel a nikdo by to do něj neřekl..a pointa??????Jak jsem řekl,to je prostě život....Příště to budeš třeba ty,nebo já..nebo??????Uvidíme....A nikdy neříkej NIKDY! -
Re: To je život
Co ty si zase za chytrolína??Jak můžeš říct že to byla jeho volba?Natolik do toho vidíš??Nevim proč by něco takovýho dělal,když měl ted takový uspěchy!Ten kdo si neprojde tou samou nemocí si tu může vykládat co chce,neví jaký to je,jak se doopravdy cítí apod.A jak už bylo řečeno,mohl to být momentální zkrat...
Jinak se tu připojuju k ostatním,je to obrovská ztráta,taky sem tomu po přečtení nevěřila...ale snad mu je ted v tom "muzikantským nebíčku" líp:(... -
Re: To je život
Závidíš mu že ho ľudia mali radi? Keď budeš takýto surový, po tebe ani pes neštekne keď odídeš. Ale neželám ti to, snáď sa zmeníš. *13* -
Re: Mazání a rozhraní
Tomu se říká: CENZURA to už tu kdysi bylo......a kdy poznáš ty chytrolíne,kdy jde o pomluvu a kdy o fakta???Poznáš v bulváru,co je lež a co ne??????To se mi snad jenom zdá,21.století a ty se tu chováš jak před 21 lety......Nesnáším cenzuru,zapomněl si mi smazat ještě ten předchozí příspěvek,ten byl taky proti morálním pravidlům......... -
Re: Mazání a rozhraní
Petr zustane v naších vzpomínkách uchován jako perzona. *9* *9* *9*