Přejít na výpis diskuzí

Petr Muk

OSOBNOST 31.12.2006 
268 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Petr

Já ho moc ráda neměla ale fakt je že byl velice výrazná osobnost určitě jím šou byznys hodně ztrácí.
  • peta muk

jeto mooooooooooooooooooooooooc skoda ze umrel tak skveli spevak!na zivo jsem ho vydela jen jednou!jemito moooooooooooooooc lito mela jsem ho rada jako spevaka!bude me chybet mooooooooooooooooc!!!!!!!!!!!!!! *9* *9*
  • co?

můžete to pls změnit to nebyla sebevražda
  • Magoři

Hele jděte si házet takový debilní komentáře kdo vypadne a kdo ne někam jinam ,myslím ,že to nesere jenom mě kurwa....Petr Muk -Best
  • Prosím o opravu

U Petra Muka uvádíte u úmrtí, že se jednalo o sebevraždu. Pokud vím, tak to se nezakládá na pravdě. Sebevražda nebyla prokázána. Prosím o opravu tohoto údaje.
  • nedožité 46.narozeniny

Je to smutný a zvláštní pocit.Čas, jakoby se více rozběhl.Před rokem oslava,teď vzpomínka a zapálená svíčka.Dnes 4.2.by se Petr Muk dožil 46tých narozenin....
  • Prosím, nemáte někdo noty na klavír k písničce Spolu? Pokud jo, moc prosím o zaslání na L.Lena01@seznam.cz
    MOC DÍKY!!! :)
  • wauworld
    Včerejší pořad byl povedený....
  • :-(

mam este takovou pripominku k tvorbe tehle stranek...vi nevite kdy a kde se Mukes narodil a co je za znameni?-to je tak tezky si to zjistit? no tak pro informaci: narozeniny - 4.2.1965 misto narozeni - Cesky Krumlov znameni - vodnar a dalsi otazky?-klidne se ptejte...rada vam odpovim... :-) Zuzik
  • ahojky

Ahoj Petře,nevím,zda tyto řádky čteš,ale myslím si a jsem přesvědčená,že jsi fajn člověk,zpěvák a určitě i fajn přítel a kamarád. Osobně jsem Tě nepoznala,ale moc jsem o Tobě četla dobrého ,ale i toho méně dobrého,ale co bulvár vždy jen přeháněl a nafukoval,jen Ty zůstáváš stále Mukem ,nepřeháníš,nenafukuješ jen vnášíš svým zpěvem hřejivý pocit do duše těch kteří Tě mají rádi. Moc Ti fandím. Ahoj

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit