-
ach jo.o(
koukněte na lidé na profil BeeruskaK!!!
závidím *14* je tam s Mukem *5* -
-
Re: ach jo.o(
já ci takýýýýýýýýýýý *14* -
Re: ach jo.o(
aj ja zavidim *14* *14* *14* -
petr
Já taky
-
-
vlasta
jsem dlouholeta faninka a vjeho pisnich je hezke to ze zpiva o zivote a preju mu at mu to jeste hodne hodne dlouho tak krasne zpiva a ze vseho nejvi hooooooooooodne zdravicka *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
KONCERT
5.11.2009 je u nás v Kroměříži jeho koncert,už se na něho těším,přesto,že jsem jeho dlouholetá fanynka,ještě jsem neměla tu možnost ho vidět na živo a doufám,že se mi i podaří ulovit jeho podpis,aby to zakončení koncertu bylo úplné. *14* *14* -
Petr Muk
Milý Péťo
Přání k narozeninám a přání hodně štěstí,zdraví. *4* *4* *4* *4* -
Petr je skvělí
Petr Muk je skvelí kluk.Per Muk je skvelej. *4* *4* *3* -
UMřel??? :O
Pane jooo. V roce 2009 toho bylo tolik smutného a koukám, že ani rok 2010 nechce být pozadu a přináší nám znova smutné zprávy, ale nevěřím, že spáchal sebevraždu, proč by to dělal? To byl na tom tak zle? *9*
Je mi to líto, upřímnou soustrast ... *9* -
-
Re: UMřel??? :O
Měl už nějaké dlouhé deprese na které trpěl i manžel Svobodové
-
-
cozee?
jsem to slysela a nemohla jsem uverit... prej spachal sebevrazdu ..... *9* nechaapu -
Ach jo ...
*9* Ach jo .. Výborný zpěvák .. Je ho velká škoda, ale řekla bych, že pro něho úleva, ikdyž pro nás velké zklamání *9* -
-
Re: Ach jo ...
Nechapu... :(
-
-
:´-(
Chci popřát upřímnout soustrast všem Petrovým příbuzným i těm, kteří ho měli rádi... *9* -
Velká ztráta
Petr měl nádherný hlas a krásné písničky,které všem,kdo ho měli rádi budou chybět.Je velká škoda,že už není mezi námi.Chápu,co asi prožíval-svět a lidé kolem nás jsou zlí.Upřímnou soustrast všem pozůstalým.