Přejít na výpis diskuzí

Petr Muk

OSOBNOST 31.12.2006 
268 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ach jo.o(

koukněte na lidé na profil BeeruskaK!!!
    závidím *14* je tam s Mukem *5*
    • Re: ach jo.o(

já ci takýýýýýýýýýýý *14*
    • simca46

Re: ach jo.o(

aj ja zavidim *14* *14* *14*
    • petr

Já taky
  • vlasta

jsem dlouholeta faninka a vjeho pisnich je hezke to ze zpiva o zivote a preju mu at mu to jeste hodne hodne dlouho tak krasne zpiva a ze vseho nejvi hooooooooooodne zdravicka *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • i-v-a-n-a

KONCERT

5.11.2009 je u nás v Kroměříži jeho koncert,už se na něho těším,přesto,že jsem jeho dlouholetá fanynka,ještě jsem neměla tu možnost ho vidět na živo a doufám,že se mi i podaří ulovit jeho podpis,aby to zakončení koncertu bylo úplné. *14* *14*
  • Petr Muk

Milý Péťo
    Přání k narozeninám a přání hodně štěstí,zdraví. *4* *4* *4* *4*
  • gabrilel

Petr je skvělí

Petr Muk je skvelí kluk.Per Muk je skvelej. *4* *4* *3*
  • UMřel??? :O

Pane jooo. V roce 2009 toho bylo tolik smutného a koukám, že ani rok 2010 nechce být pozadu a přináší nám znova smutné zprávy, ale nevěřím, že spáchal sebevraždu, proč by to dělal? To byl na tom tak zle? *9*
    Je mi to líto, upřímnou soustrast ... *9*
    • kristie-san

Re: UMřel??? :O

Měl už nějaké dlouhé deprese na které trpěl i manžel Svobodové
  • jituska80

cozee?

jsem to slysela a nemohla jsem uverit... prej spachal sebevrazdu ..... *9* nechaapu
  • 1.majushka.1

Ach jo ...

*9* Ach jo .. Výborný zpěvák .. Je ho velká škoda, ale řekla bych, že pro něho úleva, ikdyž pro nás velké zklamání *9*
    • Re: Ach jo ...

Nechapu... :(
  • :´-(

Chci popřát upřímnout soustrast všem Petrovým příbuzným i těm, kteří ho měli rádi... *9*
  • Velká ztráta

Petr měl nádherný hlas a krásné písničky,které všem,kdo ho měli rádi budou chybět.Je velká škoda,že už není mezi námi.Chápu,co asi prožíval-svět a lidé kolem nás jsou zlí.Upřímnou soustrast všem pozůstalým.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit