Přejít na výpis diskuzí

Petr Muk

OSOBNOST 31.12.2006 
268 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hasanda

Peta nám odešel...

to že odešel Peta je hrozná ztráta pro celou jeho rodinu ale i pro miliony fanoušků-nás kteří jsme ho obdivovali a milovali už od doby oceanu a shalomu,je to bolestivý a nemůžu tomu pořád uvěřit,budeš nam tu moooc chybět Petře.... *9*
  • hasanda

rozloučení s Petěm

zdravím vás fanoušci..jsem ráda že se rodina nakonec domluvila na rozloučení pro veřejnost ikdyž chápu že je to pro ně mooooc bolestivé ale je tolik lidí co se s ním chce rozloučit...koná se to v pražském divadle broadway ve čtvrtek 3.6 v 10 hodin...jsem z toho tak smutná poslouchám nové cd je plné citů a Petův hlas je jedinečný....... *9*
    • těžký smutek

Je mi do breku a těžko,Můj milovaný,nejoblíbenější zpěvák,Zlatý slavík mého srdce
  • rozloučení

Příjdu se s tebou Péťo do divadla ve čtvrtek rozloučit a nic mě nezastaví, i kdyby měly padat trakaře. Mám to do Prahy daleko a spousta učení, ale ty mi za to stojíš. *4*
  • svetluska85

:o(((

Budeš nám chybět Péťo... Máš úžasnou muziku a ta s námi zůstane. Všichni kdo jsme tě měli a máme rádi, tak nám zůstaneš v srdíčku... *9*
  • Génius

Jako Mozart na vrcholu slávy a pak umřel nejlepší génius. *9*
  • petr

je ho moc škoda bude to znít blbě ale je my po ním smutno byl to moc dobrý zpěvák hlavně stín katedrál a láska ta nebezpečná věc :( ach jo minutu ticho za petra muka :)
    • Re: petr

Plně s tebou souhlasím, mě je po Petrovi také strašně moc smutno, strašně sem ho oplakala, strašně mě chybí a jeho Stín katedrál miluju. Nikdo nezpívá tak jako on, měl překrásnou barvu hlasu. Byl jedinečný zpěvák a dobrý člověk. Pořád tomu nemožu uvěřit a smířit už vůbec ne *9* *13* *9*
  • už je to rok...

...bylo to den po tom co hokejisté zvítězili a on to slavil a to ho zabilo !
    • ..a teď opět hokejisty zabil hokej !! Lidi chci zrušit hokej i letadla !!!
  • Pét´a je SUPER

Jo lidi,náš Pét´a je prostě jedinečný,žádný jiný zpěvák a chlap se mu v ičem nerovná!!!Je to sympat´ák jak na podiu,tak v osobním životě!!!Jen doufám,že budete stále při něm a že nás bude víc a víc a že Petříka poženem stále více kupředu!!!At´ už konečně získá toho Zlatého Slavíka a vytře Gottovi p...l!!!MUK,MUK,MUK,AT´ ŽIJE MUK!!!MILUJI TĚ!!!
  • pro Lucinku

a Lusinko nejsi trosku naivní???????vzdyt je to normalni chlap s chybama!takovych je spousta!ale nic proti tobe taky mu fandím cau
  • Péťa je prostě Péťa

Péťu a jeho úžasnej hlas miluju už od svých 12 ti let. Nikdo z našich zpěváků mu nesahá ani po kotníky. Je to prostě miláček. Jako chlap je fakt k sežrání. Má v sobě jiskru a ohromnej sex-apeal. Jen je škoda, že se mi oženil. Hned bych si ho vzala! To se mi sice určitě nesplní, ale budu aspoň doufat, že bude mít brzo koncert v Plzni. Dlouho tu nebyl a začínám mít absťák! Jinak mu samozřejmě přeji hodně moc zdravíčka!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit