-
Fakt umíraj jen ti nejlepsí lidi, který si to vubec nezaslouzí Petr Muk, Iveta Bartosová, at odpocívaj v pokoji oba
-
R.I.P
Upřímnou soustrast *9* *9* *9* -
je to šok !
*8* *8* -
bil moc skvelej zpevak
-
jedeme se naposledy rozloučit..
zítra se jedeme s Petem naposledy rozloučit a dát mu sbohem,je to smutné,pořád na něho myslím a jeho písničky poslouchám pořad dokola..jeho nové cd je ůžasnééé,je plné citu,něhy a bude mít velký ůspěch,ikdyž se to už Peta nedoví,byl to opravdu nej chlap a zpěvák,nikdy na dobu oceánu a na něho nezapomeneme,ty vzpomínky nám nikdo nevezme... *13* -
Od Petra Muka se mi líbí nejvíc písničky Znám jednu starou zahradu a Láska cestu zná, které nazpíval s Ivetkou Bartošovou
-
Byl jsi ten nejlepsi a mnel jsi to nejvetsi srdce, ktere bylo na pravem miste...
Nemuzu tomu proste porad uverit a myslim, ze nejsem sama...je to velice smutne a myslim,ze to bude jeste velice dlouho trvat, nez se z toho aspon trosku vubec vsichni vzpamatujeme!Je mi Vas strasne moc lito pani Evo a taky cele rodiny, dcer a male Noemi...Je to velka bolest, ale PETR MUK bude vzdy s nami a v nasich srdcich a jeho hudba a jeho jedinecny a krasny hlas nam tu bude zpivat dale, NIKDY NA TEBE NEZAPOMENEME PETO! A prosim Vas vsechny co jste ho radi nemnely a proste nedokazaly jste vubec pochopit ani jeden ton nebo slovo v jeho hlase kdyz zpival tak se tu vubec nehlaste! Co vas to vubec zajima a co se tu vubec motate s tema vasima blbyma pripominkama atd.,o sebevrazde atd., lide jako vy nemaji vubec ani poneti o zivote a o tech tezkych stavech ktere PETR prozival kvuli sve nemoci,to jedine co vam chci jeste napsat, obtezujete tim nas vsechny a jeho celou pozustalou rodinu! Mrzi mne, ze to tu takhle musim psat ale nemuzu tyhle blbosti uz dale cist! NECHTE HO ODPOCIVAT V POKOJI, SHALOM TOBE PETO...MITGAAGAT ELECHA...MY VSICHNI.... -
Zdravím lidi,kteří měli rádi zpěváka Petra Muka.O velikonocích jsme byli v Českém Krumlově.Už jsme tam zavítali asi po třetí a navštívili jsme,jako vždy hřbitov,kde je pochován Petr Muk.Zapálila jsem svíčky,dala kytičku a srdíčko na jeho hrob.Vždy stojím u hrobu a říkám si,škoda,že už takový dobrý zpěvák není.Je to moc smutný.Měla jsem moc ráda jeho zpěv,písničky.Je to škoda,že dobří zpěváci umírají.Občas si pouštím jeho písničky a vzpomínám.Měl krásný hlas.Zůstane navždy v našich srdcích.
-
:(
R.I.P Petr Muk byl jsi užasnej :( -
Opravte prosím ten nesmysl
Dovoluji si Vás požádat o úpravu důvodu úmrtí Petra Muka. Myslela jsem si,že jste solidní web a ne bulvár. *7* -
-
Re: Opravte prosím ten nesmysl
tady to spravuje tak 5 LIDÍ A NIKDO TO NEOPRAVÍ !!§ *8* -
-
Re: Re: Opravte prosím ten nesmysl
TAK OMLUVA,UŽ TO DALI PRYČ §§! *15* -
-
Re: Re: Re: Opravte prosím ten nesmysl
JJ,j vím.Psala jsem admnům. *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Opravte prosím ten nesmysl
a zas to tam vrátili §y§ *8*