-
Petr Muk byl úžasný člověk,jsem moc ráda,že jsem ho mohla poznat a vídat se s ním na Vinohradech Praha 5 byl opravdu báječný člověk,jak říkala paní Bára Basigová zbyla po něm prázdnota je mi to moc líto,že odešel tak báječný člověk.
-
smutek
velice smutná zpráva,upřímnou soustrast rodině,manželce,jeho dcerám....je to hrozná tragédie,škoda prima kluka...zpěváka ...:-( -
Odkaz
i když už jsem napsala pod oficiálních
stránek co se týče zpěváka Petra Muka jestliže jsem dennodenně na osobnostech,
tak i posluchačka ČRo .1 Radiožurnálu
Je to bohužel hrozně smutné zpráva
o skonu tohodle člověka.Je mi to moc
líto.Aspoň zůstane v naších srdcích.
Rodině a nejbližším přátelům
upřímnou soustrast!
Péťo NEZAPOMENEME!
S úctou! -
-
Re: Odkaz
Krásě jste to napsala. *9*
-
-
Jo Petra je opravdu velká škoda. Do dneška si pamatuju, že sem tomu nechtěl věřit a že se média chytli nějaký kachny, ale bohužel to byla pravda. Jeden z největších pokladů našeho národa. Nepřeju smrt nikomu, ale radši bych si ty dny po jeho smrti četl jiná jména, než jeho. Myslim, že máme dost nepotřebnejch "zpěváků", kteří by nás tolik neochudili. Každopádně už nikdo nikdy neuslyší jeho dokonalej zpěv z dobrym hlasem na živo a neuvidíme s ním žádnej další bezva muzikál a už nikdy nikdo nezazpívá líp Stín katedrál, protože z Petrova podání této zkladby uplně mrazí. *9*
-
-
to snad ne - smrt se přece nepřeje nikomu - i když je horší zpěvák....to je jako kdybych ti řekla umři dřív než já protože hůř vaříš a svět to tolik neochudí jako když umřu já ..... *16* no mě vomejou fakt
-
-
Jemi to Lito mel moc krasnej hlas umiraj en ti neklepši lidi je mi to moc ho lito,,,,,
-
Petr
Byl jsi jeden z nejlepších zpěváků. Moc ráda na Tebe budu vzpomínat!!!!!!!!!!! -
proč..
...je tady uveden jako důvod úmrtí sebevražda ???? Byla to nehoda ! *8* *8* -
Nezapomínka,,
Dodnes jsem se z toho nevzpamatovala a myslím,že Petrovu smrt nerozdýchám nikdy.Těžká srdeční záležitost *9* -
hlasujte..
Hlasujte pro Petra :)
http://kultura.idnes.cz/anket y.asp?id=A20101105_jaz_275 -
Petr Muk byl jeden z nejlepších zpěváků,tak jako Iveta Bartošová.Bohužel,už nejsou mezi námi.Moc smutný.Takoví velcí zpěváci nemají odcházet.Zůstanou navždy v našich srdcích.
-
-
Klepky charakter nedělají..
-