Přejít na výpis diskuzí

Petr Muk

OSOBNOST 31.12.2006 
268 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • básen

už sem holka veliká kozi už mi roztou kundička mi obrůstá at si kluci šoustnou
  • čím dál...

jestli oceán a shalom vznikal z přesvědčení a dal mnoha lidem dobrý směr tak není co řešit a koupil jsem si kazdou desku ale BOHUZEL i Petr je jen člověk a peníze jsou peníze a s kazdou další deskou se posouvá do průměrného popíku a k frázím o lásce.tak chytrej člověk...velká škoda
  • Péťa

Od 12 let Pera zbožňuji a už mě to drží 15 let.Je úžasnej.Moje děti ho taky poslouchají.Držím mu palce na slavíka.
  • Má platonická láska

Mukáčka poslouchám,už od doby Oceánů a mám všechny jeho cd,byla jsem tenkrát velká depešanda...Ahoj *14*
  • Nedávno jsem byla v Českém Krumlově a navštívila jsem hrob Petra Muka.Je to ostuda že tak známý zpěvák nemá na náhrobní desce čitelné jméno ,datum narození a úmrtí.Nevím proč to tak je,snad už nezbyly finance na dokončení nápisu.Návštěvník hrobu Petra jen těžko najde místo jeho posledního odpočinku.
  • temprence

Narozeniny

Milý Petře, přeji ti vše nejlepší k narozeninám, hodně zdraví, štěstí, lásky a pracovních úspěchů. Jsi nej. *14*
  • †††††††††††
  • kristie-san

Upřímnou soustrast Petře

Jsem a budu v šoku...je to hrůza...chudák -.-'' *9* *9* *9* *9*
  • Petře bude se nám stýskat

RUKU NA SRDCE, KDO Z VÁS JSTE DAL HLAS V SOUTĚŽI SLAVÍK A NAPSAL TAM PETR MUK
    *4*
    • Re: Petře bude se nám stýskat

ja vloni letos sem nehlasovala mam strasne moc rada jeho pisnicky nejvic stin katedral
  • Ten důvod úmrtí snad jako nemyslíte vážně ne? Okamžitě opravit!!!!!!!!!!! odpočívej v pokoji Petře.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší