Přejít na výpis diskuzí

Petr Muk

OSOBNOST 31.12.2006 
268 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Petr Muk

Velká ztráta,pro českou hudbu. Upřímnou soustrast manželce a dětem. Zůstane po něm prázdné místo v srdci. *4*
  • Petr Muk

teda můj taťka říká že prý byl v neděli na koncertu Kiss a pak přišel domů a namíchal si nějaký smrtící koktejl a že prý ho ráno našla manželka u televize mrtvého.. takže to byla asi sebevražda no :(
  • Proč?!?

Proč umírají jen ti, které máme nadevše rádi. Když u nás na konci léta byl (vystupoval na oslavách rádia Blaník) byl naprosto vpohodě. Tak PROČ?!? *8*
    • Re: Proč?!?

Ahoj, chápu tě a i všechny, co to nechtějí pochopit, ale to jsou právě ty deprese. Jednou ti je krásně a ve vteřině hrozně. Nemám tu nemoc naštěstí, ale něco jsem si o tom přečetla!!! A bohužel ani tato nemoc se těch lidí neptá, zda máš rodinu, prostě to vygraduje asi tak, že už to nemůžeš a nechceš unést a chceš to něčím utišit,jako asi těmi léky a pro rychlý účinek ještě alkohol a ámen je s tebou raz dva :-( je mi to moc líto, že jsou takovýto prevíti nemoci a že to potkává lidi, které máme rádi,ale život je krutej, prostě takovej!
  • martinkooooooo

jj

jou jou
  • Chci popřát upřímnout soustrast

Chci popřát upřímnout soustrast všem Petrovým příbuzným i těm, kteří ho měli rádi... *4* *9*
  • Dobry den
    chci se zeptat nemate někdo fotky od Petra Muka
    děkuji moc za odpověd
  • hudy

Mazání a rozhraní

Je pravda, že upřímná soustrast se vyslovuje (nikoliv přeje), ale vysvětlit se to dá rozhodně slušným způsobem a nikoliv tak, jak to zde někdo prezentoval! Upozorňuji, že veškeré vulgarismy, urážky a pomluvy budu okamžitě mazat! *13*
    • Re: Mazání a rozhraní

Tomu se říká: CENZURA to už tu kdysi bylo......a kdy poznáš ty chytrolíne,kdy jde o pomluvu a kdy o fakta???Poznáš v bulváru,co je lež a co ne??????To se mi snad jenom zdá,21.století a ty se tu chováš jak před 21 lety......Nesnáším cenzuru,zapomněl si mi smazat ještě ten předchozí příspěvek,ten byl taky proti morálním pravidlům.........
    • Re: Mazání a rozhraní

Petr zustane v naších vzpomínkách uchován jako perzona. *9* *9* *9*
  • Hlas měl sice pěkný,ale písně o ničem,texty o ničem a ještě byl šíleně labilní.Jinak to dopadnout nemohlo..
  • ach jo!!!!!!

Jaká škoda, že odešel, pořád mi to nějak nedochází...ale Tvůj hlas a krásné písníčky tu s námi zůstanou.... *9*
  • terishek

achjooo

já jsem se dozvěděla až dneska že petr je bohužel po smrti byla jsem totiž na adaptáku a vúbec jsem tom nevěla tato zpráva mě dneska dostala do kolen a vhnala do očí slzy když jsem chodila d 5. třídy tak jsem h poslouchala jako šílená, škoda ho, měla jsem a mám ho ráda *9* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit