Přejít na výpis diskuzí

Petr Muk

OSOBNOST 31.12.2006 
268 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahoj všem.I já se ptám,proč je nečitelné písmo na náhrobní desce PETRA MUKA.Byli jsme také v Českém Krumlově a byla jsem velká fanynka Petra.Zašli jsme na jeho hrob,ale hledala jsem ho dlouho.Až jedna paní nám řekla,který to je.Myslím si,že by se s tím mohlo něco udělat.Předem díky.
  • Shalom

Prosím vás, nevíte někdo stránky na videoklpy Shalomu díky Vanda. *14*
  • Nestastna nehoda!

Presne tak! Byla to nestastna nehoda zadna sebevrazda, nikdy by to sve zene, Noemi a jeho cele rodine neudelal!Byl to skvely clovek a jedinecny...
    • Re: Nestastna nehoda!

Souhlasim s tím, že to nebyla sebevražda...ale že by to nikdy své rodině neudělal?? Tak s tím už nesouhlasím...Jestli víš tak se po druhý pokusil o sebevraždu krátce po svatbě, kdy jeho žena čekala Noemi. A určitě je měl rád a nechtěl jim ublížit, ale prostě kdo nezažil to co on, tak to ani nemůže pochopit!!! *13* *9*
  • Nebyla to sebevražda

Žádám o změnu v Petrově profilu u důvodu úmrtí.Je tam napsáno sebevražda,ale sebevražda to nebyla,je to prokázané.Šlo o nešťastnou náhodu.
    • Re: Nebyla to sebevražda

Tomáš má pravdu nebyla to sebevražda
      • Re: Re: Nebyla to sebevražda

Taky nevěřím tomu,že to byla sebevražda-vždyť Petr měl další plány do budocna.Jeho poslední CD je krásné,vynikající,skvělé...Na jeho koncertě jsem byla jen jedou,ale nikdy na něj nezapomenu.V létě jedu na dovolenou do jižních Čech a pokud se dostanu do Českého Krumlova,dám mu na hrob kytičku.Petře díky za krásné písničky.
  • Sebevražda?!

Ta sebevražda by se měla přepsat!
  • Kdy už konečně smažete tu sebevraždu? *10* *16*
    • tak už to smazali..
  • ahoj

jaká sebevražda vždyt to není pravda ,ale byl to dobrý zpěvák
  • je to uz dva mesice Peto...

CHYBIS NAM MOC A MYSLIME NA TEBE A NIKDY NEZAPOMENEME..., strasne moc mne potesilo, ze uz je smazana ta blbost o duvodu umrti! Jen doufam, ze uz se taky brzy prijedu osobne rozloucit s tebou do Ceskeho Krumlova..,polozit kvetiny na tvuj hrob, na tvou poctu....vzdy jsi mne provazel mym zivotem...a vzdy budes!
  • Luky1987

Petr Muk byl talentovaný a pan zpevák

• jacicek

Neměla jsem o něm páru ale teď mam a líbí si mi jeho písničky

Neměla jsem o něm páru ale teď mam a líbí si mi jeho písničky
    • marmeladalada

Re: Neměla jsem o něm páru ale teď mam a líbí si mi jeho písničky

tipuju,žes neměla ani páru ani o Jacksonovi ! Jako sorry ale nemám ráda tyhle "sběratele" mrtvých celebrit !!!! *8* *13*
      • Re: Re: Neměla jsem o něm páru ale teď mam a líbí si mi jeho písničky

Promiň, já zase nemám rád debilní komentáře , nebo li komentáře bez hlavy a paty .. *13*
        • provas

Re: Re: Re: Neměla jsem o něm páru ale teď mam a líbí si mi jeho písničky

Tak v tom případě sem nelez a nepiš tady takový blbosti !!!!!! *8* *13*
          • Re: Re: Re: Re: Neměla jsem o něm páru ale teď mam a líbí si mi jeho písničky

A proč by tu neměl jako chodit?On tu může chodit a psáát co chce!!! *8* *1*
            • wauworld

Re: Re: Re: Re: Re: Neměla jsem o něm páru ale teď mam a líbí si mi jeho písničky

protože nemá rád svoje debilní komentáře !

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit