-
petr je nejlepšíííííííííííííííí
-
Petr Muk
Ahoj lidičky!Chtela bych zjistit něco o Petru Mukovi!mám udělat článek do školnícz novin!jestli někdo něco ví tak prosím ať napíše!třeba něco o jeho rodičích, jeho dcerách, kde bydlí, proč se rozešel se svou přítelkyní a tak! ráda vám také poskytnu nějaké informace! Třeba co se mu stalo s nohou, nebo to co dělal na Velikonoční pondělí! Tak ahoj a někdo určo napište třeba aspoň pokecáme! Jana -
-
Re: Petr Muk
Co by jsi tak všecko o něm chtěla jedu ted na jeho koncert tak co by jsi chtěla aby jsem z něho vytáh pošluti životopis ale pošli mi tvůj e - mail. *1* *1* *1* *1*
-
-
Muk je prima
Ano Muk je prima zpěvák.Osobně jsem bohužel neměla to štěstí.Ale ráda si o něm popovídám.Protože v poslední době ho vážně žeru:-)Tak kdo má zájem,ať se ozve. -
-
Dívám se na datum, kdy jsi napsala tento komentář. Je to napsáno přesně 5 let před jeho smrtí. Je to strašně smutné. :-(
-
-
ahojky,neznáte někdo stránky péti muka? nebo nevíte,jestli má ńákej svůj chat??
-
Péťa Muk je nejlepší i na ty roky co má:-))) Strašně moc se mi líbí jeho písničky!!!Přeju hodně dalších takových úspěchů a aspoň 1 vyhrát zlatého slavíka, kterého by si určitě zasloužil:-))
-
Mukes
Jojooo ... nas Mukysek je proste NEJlepsi!!!!!!!!!! - Uzasnej, roztomilej, krasnej, ... atd. - a hlavne strasne mooooc prijemnej a milej (pri osobnim setkani)! -
Muček
Ahoj,Peťan je sice super ale nechápu nějaký holky co píšou, že ho milujou!Vy ho znáte tak dobře???ale rozhodně s vámi souhlasím,že by si toho zlatýho slavíka opravdu zasloužil!!!A myslím,že Petr má spoustu fanoušků!!!Tak pa pa a mějte se pěkně -
-
Re: Muček
existují taky platonické lásky, to nevíš???
-
-
Love Is An \"Ocean\"
Péťa by si rozhodně zasloužil vyhrát slavíka. Nic proti Goťákovi...je dobrej ale myslím že lidi pro něho už hlasujou jenom z principu...můj názor. Líbí se mi na Péťovi, že dělá vlastní tvorbu a žádný coververze. To jak předělal Olympiky je vyjímka ale na druhou stranu se musí uznat, že to bylo kvalitně udělaný a nebyla to žádná komerčárna...udělal to ve svým stylu a kdo ho trochu poslouchá ta musel okamžitě i bez zpěvu poznat že je to z jeho "továrny" =) Oceáni byli supr...Shalom byl supr...a Péťa jako s=olo je supr...jen tak dál Péťo =) -
neznámá skladba?
ahoj, prosím vás doslechl jsem se že prý Petr Muk měl naspívat nějakou písničku, kde se snad zpivá o nějaké paní se zelenými rukávy nebo tak nějak. ač jsem hledal všude možně nic jsem nenašel. nevíte že by nazpíval něco podobného a jak se jmenuje název skladby kde zpívá o něčem podobném?díky Jarda -
pé\'ta je nej.............
Už pár let mu držím pěstě.a je určitě ten nejlepší zpěvák pod sluncem.....