Přejít na výpis diskuzí

Petr Muk

OSOBNOST 31.12.2006 
268 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Luky1987

Na Petra Muka nemá ani Karel Gott alebo Michal David ani omylom. Ovela lepší hlas mal ako oni

• Novinka Platinum Collection PETRA MUKA ke stažení na iTunes!
    https://itunes.apple.com/cz/album/platinum/id959252328
  • Vzpomínka.

Od rána vzpomínám na Petra Muka, že by dnes měl 46 roků. Nikdy na něho nezapomenu, moc se mně jeho písničky líbí a často je poslouchám a budu poslouchat. Petře, chybíš mně.
  • i-v-a-n-a

Pozdní gratulace

Všechno nejlepší k nedožitým 46 narozeninám!!! *9*
    • wauworld

Re: Pozdní gratulace

promiň ale jsi trochu mimo přát někomu k narozeninám když je mrtvý ! Fakt jako co nejlepšího ho může potkat ? Věříš na posmrtné životy,či co ?
      • Re: Re: Pozdní gratulace

Co ho mohlo potkat lepšího????? Třeba krásný dlouhý život po boku své manželky a dcery...třeba úspěšná kariéra..myslím že toho měl před sebou ještě hafol..:-(
  • Je to už rok...

Na Petra Muka nikdy nezapomenu, zítra to bude už rok, co nás opustil, je to jak včera....Petře, chybíš nám.
  • no je ho škoda..... *13*
  • Muk Petr rozbil okno

Přeji dobrý den, nevíte někdo spojení na magera p. Muka. Minulý týden rozbil mé mamince (důchodkyni 73) okno.Do dnešní dne se neozval, aby škodu uhradil. děkuji.
    • proč to udělal?
  • pro Tomisek

jo?-a mas treba nakej dukaz?-docela o tom totiz pochybuju...jo a cislo na jeho managera mam...ale nedam... :-)
  • AHOJ

Ahojky lidi jak se máte já super moc tu válím v psaní na počítači. Pa PITIPITIPA
  • Petr Muk:-)

Petr Muk je nejlepší zpěvák kterého znám a jakého jsem kdy slyšela.Držim mu palečky,ať už konečně na toho zlatého slavíka dosáhne!!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit