-
*12* *12* prasátko jsem já
Petr Stach néé,ten je moc hezký,líbí se mi jako mužský a jestli je gay nebo není je mi úplně jedno,bulvár nečtu,píší hlouposti a nepodložené věci.
Na Hradčanech v létě na Letních Shakespearovských slavnostech jsem zjistila,že nejen dobře hraje,viděla jsem ho v Ungeltu,ale i dobře zpívá.FAkt mi zpestřil večer,šla jsem na hru a ani nevěděla kdo v ní hraje a jako první na jeviště vešel on,bomba! *2* -
Šikovný herec. Zaujal ve snímku Hořící keř a jsem zvědavý na nové díly 1. oddělení.
-
-
v těch případech 1.oddělení je fakt dobrej
-
-
Krásný chlap :) je stále volný nebo už někoho má.. Prý bydlí na Vinohradech ale nevíte kde přesně?
-
Byli jsme s kamarádem na představení Robin Hood v divadle Minor.I když nepatříme mezi to nejmladší publikum, byli jsme oba nadšeni nejen z vynikajících hereckých výkonů, ale i z výtvarného řešeni a dokonalého promyšlení celé scény a hudebního doprovodu. Určitě doporučuji všem věkovým kategoriím :-) Setkání s Petrem Stachem byl životní zážitek, nikdy jsem nežádala o autogram, tak se mi třepaly ruce i kolena. Ale je to velmi sympatický a příjemný člověk a s jeho úsměvem ze mne veškerá nervozita spadla. Nikdy na toto setkání nezapomenu.
-
Je to prostě dobrý herec. Škoda, že nehraje něco v divadle pro dospělého diváka, do Minoru na představení pro děti se mi nechce. Určitě by si zaloužil nějakou další pěknou roli.
-
-
V divadle Ungelt hraje ve skvělé hře Smrt a dívka :)
-
-
A ve Smich zakazan je uplne dokonalej. *1*
-
-
Hraje i pro dospele. Například Smrt a divka v Ungeltu nebo Smich zakazak v Žižkovském divadle Járy Cimrmana. Robin Hood nebo Pernikova chaloupka v Minoru jsou taky super i pro dospelaka. *3*
-
-
"Dokonce i lidé kteří se nemračí se nakonec zlomí." -> doufám, že jemu ten úsměv vydrží navždy a najde k němu cestu i v těžkých chvílích!!
-
Teda dnes se mi zdálo o Andělovi z Případu. Bylo to celé nějak uhozené, ale ve výsledku jsme spolu měli milostnou scénu a to byla jízda. *14* *14*
-
-
:) Tomu věřím, že to musela být divočina.
-
-
Tou mladou kráskou myslíte i 20 let to už je moc mladé ne? :D
-
-
To asi ano. Tak 30 letá by bylo optimální. Nějaká hezká, elegantní a milá, inteligentní co by ho měla ráda jako takového. Tomu by to vlilo krev do žil kurňa....hlavně normální, ne nějaká pipinka. To by mu ty jeho krásné oči zazářily. Musí být oslňující muž
-
-
Hraje v nejbližší době v nějakém divadle?
-
Nevíte kde bydlí na těch Vinohradech? *14*