Přejít na výpis diskuzí

Petr Stach

OSOBNOST 4.3.2014 
71 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • http://www.vernyzustanu.cz/rozhovory/petr-stach
    *7* *14*
  • Fešák. Potkávám ho na Vinohradech s takovou brunetou.
    • Já taky. U Rozhlasu viď?
  • Ale jak se k němu dostat :/
    • V Praze to je jednoduché v divadle. Nečetla si, že ho někdo potkal na premiéře filmu Laputa a je prý moc milý, příjemný a skromný. Tak už nějaká mladá kráska - myslím, že k němu by se hodila a myslím, že by úplně rozkvetl. Myslím, že na seznámení bude oříšek.
      • Jo hlavně nějakou inteligentní. :)
  • buffytka

Dobrý den,

myslím, že sexuální orientace je jen a jen soukromá věc Petra, kterého mimochodem znám dobře už roky. Je prostě celoživotní singl, má rád svoji samotu a třeba cestování po Česku a dokáže i sám uznat, že prostě pro vztah to není úplně dobré. Není gay, vím to, protože jsme spolu randili a asi bych to sama poznala, ale holt jsem hledala pro život něco jiného než co mi mohl nabídnout. Vzhledem k tomu, že má Petr syna ve střídavé péči s jeho maminkou, se kterou Petr nikdy nežil. Už to, že se dokáže sám plnohotně o syna postarat, mluví samo pro sebe, že to není nějaký nezodpovědný floutek. Třeba ženě v určité věku může vztah s ním vyhovovat. 

• nevíte kolik centimetrů měří
  • Hraje teď v té kriminálce. Ale víc se mi zamlouvá Filip Blažek, s tím bych se cítila bezpečněji. *5*
  • Nevíte někdo kde bych na něj mohl narazit jsem jeho velký fanoušek :)
    • V divadle Ungelt nebo Minor. Prý ale bydlí na Vinohradech
  • Někde sem slyšela že je prý gay...
    • Je to gay..
      • Máš důkaz nebo je to tvůj dojem? Je jeho věc jestli někoho má nebo nemá.
    • To těžko, když chodil v minulosti s herečkou Řandovou. Hlavně gay vypadá úplně jinak...
  • Všechno nejlepší!!!!!! *3*
  • Achjó, aspoň z hlediště bych jej jednou chtěla naživo vidět, až budu v Praze...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit