Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson II

OSOBNOST 22.7.2009 
89 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sasa87

sasa87

Vše nejlepší k tvým osmým narozeninám,bohužel jsou to tvoje první narozeniny po smrti táty,ale táta na tebe kouká s nebe.A měl Tě moc rád, a i tvoje sourozence.Hodně štestí a hlavně zdraví.Ti přeje fanynka tvého otce. *14* *14* *14*
  • xlenniex

HAPPY BIRTHDAY, BLANKEEET! (:

Všechno nej, nej, nejlepšííí(: We LOVE you! ♥
  • dogpile

vše nejlepší

ať seš čí jseš!!!!!!!!!!!§ *1*
  • Helena ?????

to jméno matky si někdo vymslel? *7*
  • bobby

Prince

Njn celej taťka *14* .
  • .....

Muck,Muck broučínku malej!!! *14* *14* *14*
  • angie72

Blanket...

Koukám, že tu někdo řeší Blanketa a Michaela...
    Jen stupidní ignorant bude tvrdit, že Blanket není Michaela. Všechny tři děti jsou Michaela. Koukám, že zase někdo žere bulvár a věří každé stupiditě, kterou napíší...

Blanket se narodil a byl světlý. Tehdy Bashir Michaelovi nevěřil v dokumentu, že má Blanketa s černoškou. Michael mu vysvětloval, že proto se černochům říká barevní, protože mají i světlou pleť a i modré oči, jako Michaelův otec Joe.
    Blanket se narodil a byl světlý, a teď je tmavý. Prince se narodil tmavý a je světlý. Taky se tvrdilo, že Prince I. není Michaelův a teď každý čumí, když se zjistilo, že má po Michaelovi vitiligo chudinka malej.
    Je to tak, že Michaelovo děti, když jsou s běloškou můžou být světlé pleti, ale až jejich děti můžou mít černoušky. Například Paris si vezme bělocha a může mít černouška. To se stává běžně. Stalo se to i tady v republice, že Česka s Čechem měli dítě a to se jim narodilo tmavé. Babička se přiznala, že byla dědečkovi nevěrná a její dcera se narodila z té nevěry...

Když tomu nerozumíte, tak tady neurážejte a nepomlouvejte Michaela Jacksona. I pitva prokázala, že je stále schopný plodit děti, tak už klídek!!!
    • evushka_love_mj

Re: Blanket...

Naprosto souhlasím. Máš pravdu. Je fajn že to už konečně někdo napsal!! *4* *4*
    • Re: Blanket...

ahoj souhlasim s tebou ve vsem ale nesouhlasim s tim ze se prince narodil tmavy-on se narodil svetly a navic mel blond vlasky a ani ted neni tmavy
      • angie72

Re: Re: Blanket...

Ahoj, Prince, když se narodil, tak měl tmavší pleť. Nebyl světlý jako teď. Blanket to měl obráceně, ale nebudu tě v tom ujišťovat. Každý vidíme svým okem, ale jsem ráda, že jinak souhlasíš. Mrzí mě ty názory, co se píší. Každý si jen přečte něco v bulváru a věří tomu, ale už neřeší co je pravda a hlavně, co je reálné...

Měj pěkný den :-)
        • Re: Re: Re: Blanket...

Nikdy se nedalo úplně věřit tomu, co v bulvárech píší či psali před deseti lety o Míšově životě, ale je pravda že tohle jsem nevěděla jako že mají taky problémy s barvou kůže nebo že ji měly jinou než teď.
          Dřív jsem o tom hodně četla snažila se najít pravdu, ale musela jsem se neustále rozčilovat, to jak zavádějí do jiných věcí, to, jak všechno překrucují... čemu mám věřit? děs, divím se že mi ještě nedoporučili pobyt na psychiatrii...
          Ale jsem moc ráda, že jsou i takoví lidi jako já. Byla bych moc ráda kdybych si s někým mohla o Něm popovídat, šlo by to? *4* *4*
        • janicka.voj

Re: Re: Re: Blanket...

ne nesouhlasim tebou-prince I byl blondacek a svetly a blanket tmavy od narozeni,koukej na fotky lepe *15* pa
          • angie72

Re: Re: Re: Re: Blanket...

Víš a já zase vím, že ty nemáš pravdu. Viděla jsem fotky, když se narodil Prince I., když mu byl tak týden, 14. dní. Pleť měl tmavou a vlásky taky, ale to je jedno. Pro mě je důležité, aby byli všechny tři děti Michaela v pořádku, a abych dobře vedla odkaz Michaela Jacksona...
            Nemůžeš porovnávat fotky, když mu bylo tak přes půl roku a výš. Děti se mění, ale nebudu ti brát tvůj názor. Máš na něj právo...

Jinak jsem koukala na pěkná videa, co jsi udělala. Moc hezký, fakt...
  • tea301

blanket

blanket je majkímu tak strašně podobný!! je to takové malé sluníčko! musí jít ve stopách majího!! *14*
    • Re: blanket

joo máš pllavduuu!!je tak loškošnýýýýý *14* *14*
    • mischicka

Re: blanket

jjj je to brouček *14*
  • mischicka

Blanket

Blanket je ten nejroztomilejší 7 kluk na světě...a je taky podobný Majkímu... I LOVE MAJKÍ AND HIS CHILDREN *14*
  • michael is best singer

Blanket je cely tatinek,rekla bych ze mu je nejvic podobny *4* Chudacek malej... *9*
    • torema

Re: michael is best singer

Zlatý, sladký, nádherný. Prostě je to syn Michaela. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit