-
přání
Happy Birthday Blankie!!! I'm your fan!!! I love you. *4* -
Happy Birthday
Všechno nejlepší Blankete, hodně štěstíčka, lásky a úsměvů :) všichni na vs myslíme a pejeme jen to nej *3* -
-
Re: Happy Birthday
já se přidávám.. nechce se mi to psát vzlášt *3*
-
-
Happy Birthday
Blanketku všechno nejlepší k tvým narozeninám hodně štěstíčka,lásky hlavně hodně zdravíčka.At' se ti splní všechny tajná přáníčka které máš v srdíčku.Vím,že ti chybí tvůj tatínek ale tvůj tatínek je andělíček který na tebe s nebíčka davá pozor.Mám tě ráda Blanketku ♥♥♥♥ -
Happy Birthday
vše neljlepší k tvým narozeninám které máš.Moc hezky se je užij mám te moc rada.Tatinek na tebe kouká s nebíčka a dáva na Tebe pozor. -
Pro Blanketa a jeho sourozence to musela být hrozná rána, nechápu jak to mohli zvládnout překonat a dnes mají na tvářích úsměv. Ale mají ho tam protože by Michael chtěl aby se smáli a užívali života. Kdyby mi umřel táta, máma by mě nechtěla a měla by mě vychovávat babička tak to bych asi neunesla, obdivuju jeho a Prince s Paris za to jak byly tenkrát stateční a žijí život jaký by chtěl jejich táta aby žili. Jo a máte pravdu za Michaelovu smrt může Conrad Murray jeho doktor, on ho vlastně zabil a je to teda pěknej ha'zl i když to je pěkně slabý slovo!
-
Happy Birthday
vše neljlepší k tvým 11.narozeninám které máš.Moc hezky se je užij mám te moc rada.Tatinek na tebe kouká s nebíčka a dáva na Tebe pozor. -
Happy Birshday😍😇
-
Byl to nevlastní syn...
..kterého z balkonu málem upustil král popu!!! -
-
Re: Byl to nevlastní syn...
Chtel ho ukazat fanouskum,nebo ho chtel pouze postrasit,chapes ty jeden blbecku!! -
-
Re: Re: Byl to nevlastní syn...
na tom držení z balkonu bylo nejnebezpečnější,že ho držel jen za ruce a nohy mu visely ve vzduchu!! *8* -
-
Re: Re: Re: Byl to nevlastní syn...
...TRUBKO...Ani newiš jak to bylo,tak nám to tady nerozmlouvej!!!! *16*
-
-
-
omg dyt bylo vidět jak ty děti miluje! tak proč by ho házel z balkonu... *9* -
-
Re: Re: Byl to nevlastní syn...
on ho neházel ale už byl dost mimo z těch prášků! *10* -
-
Re: Re: Re: Byl to nevlastní syn...
a další inteligent...
-
-
-
nemohl ho upustit chtěl jen ukázat fanouškům dítě..... dostali co chtěli.. *9* -
OMG vzdyt ho pevne drzel ! Michael by ho nepustil! *16*
-
-
♥♥
blanket je nejroztomilejší z majkýho dětí..mam ho moc ráda..!!:)
je mi těch děcek moc líto.. *9* -
Je krásnej =)
Ách jo, to je takový zlatý roztomilý dítko =) Je úžasnej...=) *4* -
-
Re: Je krásnej =)
jj je to zlatíčko *3*
-