Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson II

OSOBNOST 22.7.2009 
90 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • přání

Happy Birthday Blankie!!! I'm your fan!!! I love you. *4*
  • mischicka

Happy Birthday

Všechno nejlepší Blankete, hodně štěstíčka, lásky a úsměvů :) všichni na vs myslíme a pejeme jen to nej *3*
    • laduss

Re: Happy Birthday

já se přidávám.. nechce se mi to psát vzlášt *3*
  • veronikak

Happy Birthday

Blanketku všechno nejlepší k tvým narozeninám hodně štěstíčka,lásky hlavně hodně zdravíčka.At' se ti splní všechny tajná přáníčka které máš v srdíčku.Vím,že ti chybí tvůj tatínek ale tvůj tatínek je andělíček který na tebe s nebíčka davá pozor.Mám tě ráda Blanketku ♥♥♥♥
  • Happy Birthday

vše neljlepší k tvým narozeninám které máš.Moc hezky se je užij mám te moc rada.Tatinek na tebe kouká s nebíčka a dáva na Tebe pozor.
  • Pro Blanketa a jeho sourozence to musela být hrozná rána, nechápu jak to mohli zvládnout překonat a dnes mají na tvářích úsměv. Ale mají ho tam protože by Michael chtěl aby se smáli a užívali života. Kdyby mi umřel táta, máma by mě nechtěla a měla by mě vychovávat babička tak to bych asi neunesla, obdivuju jeho a Prince s Paris za to jak byly tenkrát stateční a žijí život jaký by chtěl jejich táta aby žili. Jo a máte pravdu za Michaelovu smrt může Conrad Murray jeho doktor, on ho vlastně zabil a je to teda pěknej ha'zl i když to je pěkně slabý slovo!
  • sasa87
    Happy Birthday
    vše neljlepší k tvým 11.narozeninám které máš.Moc hezky se je užij mám te moc rada.Tatinek na tebe kouká s nebíčka a dáva na Tebe pozor.
  • hurvinkovamorticie9

Happy Birshday😍😇

• ett

Byl to nevlastní syn...

..kterého z balkonu málem upustil král popu!!!
    • Re: Byl to nevlastní syn...

Chtel ho ukazat fanouskum,nebo ho chtel pouze postrasit,chapes ty jeden blbecku!!
      • wwww

Re: Re: Byl to nevlastní syn...

na tom držení z balkonu bylo nejnebezpečnější,že ho držel jen za ruce a nohy mu visely ve vzduchu!! *8*
        • Re: Re: Re: Byl to nevlastní syn...

...TRUBKO...Ani newiš jak to bylo,tak nám to tady nerozmlouvej!!!! *16*
    • kathykraus

Re: Byl to nevlastní syn...

omg dyt bylo vidět jak ty děti miluje! tak proč by ho házel z balkonu... *9*
      • kiris

Re: Re: Byl to nevlastní syn...

on ho neházel ale už byl dost mimo z těch prášků! *10*
        • Re: Re: Re: Byl to nevlastní syn...

a další inteligent...
    • luciq-dc

nemohl ho upustit chtěl jen ukázat fanouškům dítě..... dostali co chtěli.. *9*
    • thesimsa

OMG vzdyt ho pevne drzel ! Michael by ho nepustil! *16*
  • luciq-dc

♥♥

blanket je nejroztomilejší z majkýho dětí..mam ho moc ráda..!!:)
    je mi těch děcek moc líto.. *9*
  • m.jacksonka

Je krásnej =)

Ách jo, to je takový zlatý roztomilý dítko =) Je úžasnej...=) *4*
    • kristyn875

Re: Je krásnej =)

jj je to zlatíčko *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit