Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson II

OSOBNOST 22.7.2009 
89 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • janikoz

Blanket

Je super. Vypadá nádrerně, na to, že je mu teprve 7. let. Mám ho ráda hned po Paris. Až vyroste, třeba bude taky tak skvěle tancovat jako jeho táta a protančí se životem.
    • wwww

Re: Blanket

spíš protože je mu 7! Až mu bude 100 let bude taky hnusnej,neboj!!! *1* *1*
      • Re: Re: Blanket

až mu bude 100 tak bude tak hezkej jako v sedmi chtěla bych vydět tebe jak vypadáš !!!
  • wwww

Tak ta dětská fotka to rozsekla!

On je stoprocentní běloch!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *15*
    • thesimsa

Re: Tak ta dětská fotka to rozsekla!

Dalsi odbornik pres genetiku..Ignorante!!
      • kiris

Re: Re: Tak ta dětská fotka to rozsekla!

Holka teda ty seš slušně mimo!!!! Ale smiř se s tím,že mám pravdu já!!! To už je pravděpodobnější že je můj než Jacksonův!!!
        Ale jeho otcem není ani Culkin,nýbrž (a to je už několik let známo) Al Malnik!!!!
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Tak ta dětská fotka to rozsekla!

Jo a nakonec se ukáže že jeho otcem jsem já.. jste dementní všichni.. je jedno kdo je jeho Biologický otec, ale kdo ho vychoval.. což, jak je známo *15* , dělal Michael..
  • ..

To video "Blanket zpívá" a "Michael´s baby" není Blanket...ale dítě které je Blanket jenom podoné
  • hurvinkovamorticia
    😇
  • mylove

Fuj

Mě už to štve to mu ani po smrti ti lidi nedaj pokoj!Závist je tak hnusná! Jste fakt jen hyeny všichni kdo ubližujete jeho fanouškům je mi z vás na zvracení!!!!!!!!!!!!! *13* *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit