-
cauky
Ahoj Viktore..to sem rada ze se na tech blbej spartanech shodnem.. *4* a ze de radek do budejek...to me mrzi protoze sem tajne doufala ze se vrati k nam..do slavky.. *9* -
curak??zamysli se nad sebou!
ste trapny...chtela bych vas videt kdyby ste ho potkali..tak by mu to nikdo z vas do oci nerek!!a kdyby byl v tymu kterymu fandite??mluvili by ste uplne jinak...ten kdo tady pinda takovy kraviny mi je fakt k smichu!! *1* *1* -
-
Re: curak??zamysli se nad sebou!
uplne s tebou souhlasím,už sem si pomalu na to zvykla že na radka nadávají a podobně,přitom to je super kluk.
-
-
Radešeek oooh
No jasně když mi napíšem něco o tomhle, jestli se to dá tak nazvat, člověku tak by hned musíte jít na Méďu a nadávat co *7* mnoooo jinak ještě že od vás Radešek od slávistů odešel jinak by dostal tutově přes hubu na tom derby jak vás SPARTA porazila.... *16* *16* *16* -
Ráďa
Už patří mezi naší " Budějickou šlechtu " viď *14* Rááááďo , my ten Titul stejně vyhrajem !!! A Ráďá dá vítěznej goool viď *3*
Měj(te) se hezky , s pozdravem Victoria ♥ -
-
Re: Ráďa
kdys to psala simte ..? :D:D:D:D trosku budejky dole ne ??:D:D:D:D:D:D:D:D:D *7* *7* *1* *1* *1* *1* nee ale ja jim to nepreju !!
-
-
Radek :D
On...Je prostě nejlepší *14* teď hraje za klh chomutov a moc mu to jde *14* on je nejlepší hokejista na světě..... *14* *14* -
-
Re: Radek :D
je vidět že si asi nikdy kvalitní hokej neviděl a Chomutově nejspíše ani neuvidíš. Tak tam odsud nevylejzej.
-
-
Můj názor
Mě se líbí hra Radka Dudy a když je na ledě, má hra určitý náboj. Je to bojovník, bohužel někdy za hranicí pravidel, ale vždy za to pyká. Hokej prostě hrát umí a když se mrknete kolika nejen zahraničním kluby prošel, tak to jeho kvalitu jen potvrzuje. Já rád chodil na zápasy s ním, ikdyž hrál třeba za mužstvo soupeře. Co se stalo na tom přechodu počkejme na skončení vyšetřování a pak suďme. Mě to spíš připadá, že většina lidí na něj nadává už jen ze zvyku a ani ho někteří neviděli hrát hokej nebo se s ním osobně nesetkali. Já měl možnost se s ním osobně setkat a choval se naprosto v pohodě, přátelsky, nenamyšleně a prostě fajn. Tak a teď do mně *3* -
Radek
Ti kdo píšou o Dudovi že je blbeček ukazuje akorát sám na sebe.Měli byste se radši dívat na sebe a nadávat sobě co děláte,nenavažujte se do druhých....Kdyby ste měli aspon odvahu tak mu to řeknete do očí jenže žádnou nemáte tak si to tady píšete a máte hubu plnou keců ...Jste ubohý -
-
Co znamená slovo "nenavažujte" ? *1*
-
-
ER
JE TO MAGOR *5* -
trapaku
trapaku... *1* -
Radek
Sem ráda že sem radek vratil do ligy,trosku nam to tady zase oživí.přeju mu aby mu to zase šlo jako zaslavistickych casu,jsem hrdá na to ze sem jako radek z chodova. *4* *4* *4* *4* *4*