-
španělský tenista
-
hjtdi
!nadal nosí rúžovou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!! *16* *8* *10* !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *5* !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *16* !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *8* !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *16* !!!!!!!! *16* !!!!!! *16* !!!!!!!! *16* !!!!!!!!! *16* !!!!!!!!!!!!!! *16* !!!!!!!!!!!!! *16* !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *16* !!!!!!!!!!! *16* !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
-
Re: hjtdi
dyt je jedno co nosí ne -
Re: hjtdi
Ty newíš že růžová je barva mužů????? -
-
Re: Re: hjtdi
Tak růžovou dnes nosí tolik kluků, a jen si ho vezme Rafa a už je buzík. No nechápu
-
-
-
španělský tenista
-
je nejlepší!!!!
je to nej tenista ne světě!!!! *14* -
hmmmmmmmmm....
Dneska vyhrál australia open...ae těsně s rogerem federerem...3:2...Hrál ale suprově..to musim uznat -
-
Re: hmmmmmmmmm....
Dneska hrál to finále upě BESTOVĚ, vůbec na něm nešlo vidět, že hrál přes 5 hodin než postoupil do finále! Prosě Nejlepší tenista no!! -
-
Re: Re: hmmmmmmmmm....
JJ presne tak, fandila jsem Rafovi, ale na konci mi bylo trochu Rogera líto, když brečel
-
-
-
šťourání
Ahojky já proti rafovi vůbec nic nemám je to suprovej tenista...má úža podání....sama hraju tenis už 3roky a je to dřina...
Rafa včera vyhrál Australia open a tím dokázal, že je nej tenista planety...ale v zadečku se šťourá pořád...nevím proč...ale je mi divný, že mu to nikdo neřekne...dyt je to blbý když hraje před půlkou světa a šťorá se v zadku... *8* *15* *3* -
-
Re: šťourání
tak co má dělat když se mu zařezávaj trenky a je jedno že je před pulkou světa ale je krásnej a hraje suprově -
Re: šťourání
a to má jako hrát se zaraženýma trenclama v zadku? *15* *15* -
-
Re: Re: šťourání
No já jsem se tomu taky divly jak vrána a pak mi došlo, že jak je spocenej, tak se to na něj lepí *1*
-
-
-
je nejlepší!!!!
on je tak klášný!!!! *14* *14* *14* -
RÁFEK
MILUJU RÁFKA A JESTLI HO TAKY MILUJEŠ, TAK HO PŘIDEJ NA TYHLE STRÁNKY
HTTP://WWW.PROSTEMULLUJ U.CZ !!!
*8* *16* *8* *15* *5* *4* *5* *1* *3* *9* *5* *14* *7* *10* *4* *14* *3* *9* *9* *13* -
druhořadý španělský tenista.
-
nahý Nadal!!!
zde:http://daviddust.blogspot.com/2 008/10/rafael-nadal-wishes-you-happ y-hump-day.html -
-
Re: nahý Nadal!!!
oprava: http://www.daviddust.blogspot.com/2 008/10/rafael-nadal-wishes-you-happ y-hump-day.html -
-
Re: Re: nahý Nadal!!!
mezery tam budou pořád, ty se musí vymazat až když se to dá do hledáčku
-
-