-
r
Nechci nikoho nějak naštvat ale já jsem slyšel že Richard je GAY.Je to pravda *7* *7* *7* ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????,, -
-
Re: r
ať je nebo ne, ale je skvělej *3* -
rozhodně není na 100procent -
Ne Richard rozhodně gay není, má ženu a děti a rozhodně nemá tuhle pověst, tuhle otázku bych spíš čekal o Mayovi :-D Richard je autorem dětských knížek, má dvě nádherné malé dcerky.... :-D -
-
Re: Re: r
no, James May asi gay taky nebude, jelikož psali že žije s přítelkyní :)
-
-
To nvm, ale pokud vim tak má ženu a děti ;)
-
-
Hammi
Jak tu tak koukam tak vetsina nechape proc se nam zenam libi prave on.Kdyby ste ho nejakou dobu sledovali v Top Gearu a jinych poradech,tak by ste pochopili ze tento muz ma obrovsky charisma a nadhernej usmev.Ty dlouhy vlasy na nem taky zerem co.Dostava se mi pod kuzi... *9* -
-
Re: Hammi
no ... většinou to asi nechápou chlapi, že ??? *7* *15* no, podle mě Richard není nějak krasavec, ale .... je skvělej, je okouzlující, je sexy, mám charisma a tím se mi líbí *3* a mít ho doma ... to by mi vůůůůbec nevadilo *14*
-
-
Hamster
Richarde si upe krásný... Nejlepší z celého Top Gearu.. Jeremy ani James nejsou tak krásní a dokonalí.. Pokračuj stále v Top Gearu a zaručuju ti, že budu stále fanynka.... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
mmmmmm..
Někdy nechápu jak je možný, že je někdo takhle nádhernej..že jo? *3* -
-
Hele ja to taky nechapu. Sem z nej porad mokrá *1* *14*
-
-
♥♥♥
♥ Milovaný Hammster...Zamilovala sem si Top gear už před třema rokama když sem byla v Anglii...bylo to sice anglicky ale tomu protě rozumíte...když sem z Anlie dojela už sem jenom čekala kdy to příjde do česka a dočkala sem sa...;)
Richard je podle mě nejlepší...a spolu s Jeremym tvoří ůžasnou spikleneckou dvojku proti Jamesovi..ale zas oni se spikávají pořád takže...xD no Prostě Hamster váálíí a ty jeho oči jsou nádhernéé...♥♥♥ boží ♥♥♥ -
narozky
Všechno nej a snaž se být lepší ,než Jeremy -
Narozky!!!
Vše nejlepší,hodně zdraví a štěstí, přeji! *3*
Ať se ti daří! *1* -
Happy Birthday
Všechno nejlepší Mr. Hammond ♥ Přeju ti štěstí, lásku a hodně věrných fanoušků. A ať už do tebe Jeremy nerýpe ;) -
narozeniny
Ričíku vše nejlepší k narozkám a ať se ti v Top Gearu daří ♥ -
...
všechno nejlepší... *14* *14*