-
Rihanna ☺☺☺☺
Rihanna je supr ale když zpívá naživo tak je to nic moc !!!!!!!! Mějte se lidi !! *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* -
písničky
máte písničky od rihanny?jestli jo tak mi je prosím pošlete.Jestli mi je pošlete tak budete *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* -
Rihanna
Tak ta se povedla, na ní se fakt vyřádili,.. A ten hlásek dotoho ten zadeček hmmmm *14* -
-
Re: Rihanna
kdy? kde?
-
-
umbrella
Rihanna je jedna z mojich oblíbených zpěvaček.Hrozně se mi teď líbí její písnička Umbrella *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: umbrella
a LUBI SA TI AJ TEN TRAPNY KLIP??? *15* *15* *15* *13* *13* *13*
-
-
Rihanna a ČR
Ahoj, tak ona asi Rihanna už v ČR byla. Viz začátek klipu ..tramvaj... a 18tá vteřina alias oplatky Kolonáda a Hašlerky. Čuste http://www.youtube.com/watch?v=xsRWpK4pf90 *1* -
-
Re: Rihanna a ČR
Jo to je fakt koukni se na oficiální stránky ten klip se točil v česku a Shut up and drive Taky!! chcete to fakt vedět?
ultimate-rihanna.com ! -
Re: Rihanna a ČR
Nejde mi to *9*
-
-
koncík
Tak co lidi,kdo z vás pojede na koncert do Bratislavy? *3* -
-
Re: koncík
nikto normalny! *13* -
-
Re: Re: koncík
nechtoho!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10*
-
-
Re: koncík
já bych chtěla ale asi to nevyjde bohužel :-(
-
-
Shut up and drive
Teresko, to auto jsem samozdřejme videla,toho si nejde nevsimnout. Je to skoda- R v tuningu(oranz) a je to jednoho kluka z česka. Byla o nem reportáz i v Tuning magazin. je to pocta videt česke auto, navic tak pekné, v zahraničním klipu. papa *1* -
Rihanna
No tak mám ráda Rihannu super zpěvačka,ale nejlepší zpěvačka není a to ví každej.To říkáte jenom že jí máte rádi.Umbrella je ůplně super!Už ohramá no.Ale Shup Up and Drive je skvělá a nebo Don't stop The Music je taky skvělej song,ale nevim jako prečo tam spívá sloku Michaela Jacksona sou tam slyšet i jeho hlasy *7* . -
-
Re: Rihanna
nejlepší je Breakin' Dishes *5*
-
-
rihanna
Prosim was,jak sa jmenuje novy album od Rihanny?? Nemuzu si ani za swet spomenout..Prosila bych odpowedet jeste dneska.. Dekuji... -
-
Re: rihanna
Nový album se jmenuje Good Girl Gone Bad.... není tak těžké si to najít...třeba na oficiálních stránkách Rihanny *7*
-
-
rihannka
tak ahoj lidičky řeknu vám nový drby rihanna přiznala na jednom iterwii že je děsný nemehlo *7* ale taky že bzla s přetely si odpočinout v mexiku ale že ji to nevišlo protože si hned první den zlimila malíček na noze chuderka prý to hrozně bolelo a ještě k tomu o židly tak se mějte a hezkou školu alisa *14* *3*