-
Re: :RIHANNA
Rihanna a pekna?sak ma nos ako zemiak a oci daleko od seba!!! A okrem toho si chce dat zvetsit kozy!!!
A tancuje ako BLBEC
*16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *20 -
Rihanna
Ti ju milujes no boze spametaj sa baba *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
Rihanna
Tak Rihanna je naj sprostejsia najskaredsia najblbsia a hororovo spieva.
Preboha ludia rozmyslajte.
Ved tancuje jak IDIOT!!!!!!! *10* *5* *16* -
Re: Rihanna a ČR
Nejde mi to *9* -
Rihanna a ČR
Ahoj, tak ona asi Rihanna už v ČR byla. Viz začátek klipu ..tramvaj... a 18tá vteřina alias oplatky Kolonáda a Hašlerky. Čuste http://www.youtube.com/watch?v=xsRWpK4pf90 *1* -
Re: koncík
já bych chtěla ale asi to nevyjde bohužel :-( -
koncík
Tak co lidi,kdo z vás pojede na koncert do Bratislavy? *3* -
Re: rihanna
Nový album se jmenuje Good Girl Gone Bad.... není tak těžké si to najít...třeba na oficiálních stránkách Rihanny *7* -
Shut up and drive
Teresko, to auto jsem samozdřejme videla,toho si nejde nevsimnout. Je to skoda- R v tuningu(oranz) a je to jednoho kluka z česka. Byla o nem reportáz i v Tuning magazin. je to pocta videt česke auto, navic tak pekné, v zahraničním klipu. papa *1* -
Rihanna
No tak mám ráda Rihannu super zpěvačka,ale nejlepší zpěvačka není a to ví každej.To říkáte jenom že jí máte rádi.Umbrella je ůplně super!Už ohramá no.Ale Shup Up and Drive je skvělá a nebo Don't stop The Music je taky skvělej song,ale nevim jako prečo tam spívá sloku Michaela Jacksona sou tam slyšet i jeho hlasy *7* . -
rihanna
Prosim was,jak sa jmenuje novy album od Rihanny?? Nemuzu si ani za swet spomenout..Prosila bych odpowedet jeste dneska.. Dekuji... -
rihannka
tak ahoj lidičky řeknu vám nový drby rihanna přiznala na jednom iterwii že je děsný nemehlo *7* ale taky že bzla s přetely si odpočinout v mexiku ale že ji to nevišlo protože si hned první den zlimila malíček na noze chuderka prý to hrozně bolelo a ještě k tomu o židly tak se mějte a hezkou školu alisa *14* *3* -
Shut up and drive
Určitě ste tento klip viděli,kde se natáčel? Ptž to auto ,kterým Riri přijede,to její Ferrari,má Českou značku *14* -
Re: j.m.a
*1* jooo a jee to trapkins -
j.m.a
Jak to tady tak ctu,vidim ze sou tady samy lesby *1* -
Re Rihanna
Delsi si to nemohla napsat *8* -
Re: Re: rihanna
máš pravdu umbrela není celá písen jen o o dešníku tak se mej alisa -
rihannna je prostě nej
rihanna je moje nej spěvačka a miluju její písničky ted jsem byla nedavno na jejím koncertě a bylo to tam fakt drsný no co vám to tady budu vykládat to by ste museli bít tam.bylo to tam fakt narvaný no prostě cool. *3* *14* tak se mejte -
Re: rihanna
*5* umberla je suprová písnička ale už trochu ohrátá ale dá se to -
Re: Rihanna je super
*7* já nechápu jak někdo nemůže mít rád rihannu vždyt je bezva *3* má super písničky