-
Re: Rihanna
*1* je to super zpěvačka *1* mám ji ráda *3* je to třída *9* podle mě jsou trapkins všichni ti co ji nenávidí *5* nechápu proč ji nenávidí vždyt rihannka je v pohodě *14* a já ji miluju *7* nechápu proč je na světě tolik lidí co ji nemají rádi *10* zabila bych tyhle lidi *4* ale ty lidi co jí fandí a mají ji rádi mám taky ráda *14* a myslím že se tady na světě najde pár lidí co rihannku takhle milují jako já *3* má super taneční písničky *9* tak proč ji nemáte rádi *9* nechápu vás *13* protože je to vážně nej zpěvačka *5* je prostě v pohodě *4* je to můj anděl *5* a přitom to je pořádná čertice no prostě to umí rozjet *15* je suprováá *8* miluju ji ale nejsem lesba *16* jen nemám ráda lidi co ji nemají rádi *8* zabila bych tyhle lidi -
rihanna
Rihanna je nejjjjjjjjjjjjjlepšííííííí -
Re: Rihannka
*3* máme s kámoškou na každou její písníčku tanec konečně *8* miluju ji ale nejsem lesba *5* nemám ráda lidi kteří jí nenávidí -
Rihannka
Rihannka je prostě miláček...mocky jí miluju!! *14* *15* *4* -
Rihanna
Rihanna je nejlepší zpěvačka na světě!!!!!!!!!!!! *1* *1* *3* *5* *14* *7* *10* *4* *14* *3* *9* *9* *13* *5* *4* *5* *15* *8* *16* *8* -
Re: Rihanna je super
rihanna je najlepsia spevacka *4* *5* *3* -
:D
heh zas si nekdo hraje na nu takovy trapaky nesnasim :D teda me to je vlastne jedno ja ani nevim co tady delam ale ta rihana je pekna to musim uznat ale pisnicky nic moc az zacne rapovat tak wuaa :-) -
Rihanna je super
Milujem Rihannu *14* *14* -
Re: 12564
www.rihanna.7x.cz rihanna fun site -
Re: rihanna
hele zkus si najít překlad písně umbrella a budeš vědět, že ta písnička i když dlouhá (to uznávám)neni vůbec o tom deštníku!! Jinak je ta písnička a celý její cédo fakticky fuprový!!!! *3*
*4* *4* *4* *4*
*15* *15* *15* *15*
*4* *4* *4* *4* -
rihanna
jo,se dobrá zpěvačka, ale Umbrela?? Jak muže někdo tak dlouho zpívat o deštníku?? *9* Když sem si loni koupila její cd, tato písnička mě na něm nejmín zaujala a ani ve snu by mě nenapadlo, jaky to bude trhák.. *9* Má mnohem mnohem lepší písničky..čus lidi *4* -
Re: *15*
Máš pravdu.taky ji obdivuji je supééééér!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! *3* -
Re: Kundička
Prosímtě vždyt oni nic nevíš tak co máš.Je fajn.Jestli to je tvoje sestra tak to je moje nej.kámoška. -
Rihanna
Rihanna je fakt super zpěvačka.Její písničky se mi moc líbí.A hlavně umbrella.Nevím co napsat.Jedině nový učes je fajn,ale ten sterší jí víc slušel!!! *4* *15* *4* -
NOVÉ FORUM
právě se rozjíždí nové forum o této skvělé zpěvačce přijďte se podívat a pomozte nám v jeho rozšiřování a zdokonalování http://rihanna.up-your.com/ -
jknhjvtr
Má docela pěkný písničky.A Umbrella je mrdová!To je fakt hustý ta písnička!Ale musim znat že je hezká a že spívat umí,Ten novej ůčes je taky dobre sluší jí to víc nž předtím.Je to fakt mrda. *4* -
rihi
Rihanna je uuuplně uuuuuuuuuuuužasná!!!!!super songy,super image ...no proste good girl!!!!!!!je strašně krásná a výborne zpívá ....moc se mi lili umberela od ni...super!!!!!i like rihanna!!!!!!!!!:-***** *1* *1* *14* *14* *14* *14* -
Rihanna
Si naj babenka *14* -
Rihanna je nejlepší zpěvačka současnosti
Podle mého názoru má Rihanna velké ambice se stát "novou Beyoncé" a strčit ji do kapsy... je to skvělá ženská a na to, že je tak mladá, tak fakt klobouk dolů. Moc ji fandím.. je naprosto úžasná a ví jak zaujmout... -
cz
dobry nejlepsi *14* *14*