-
Rihanna je hustá, fakt skvělá. Nejradši mám od ní písničku California King bed, ta je úplně nejlepší, ale jinak se mi líbí všechny. S Rihannou bych chtěla kamarádit, ale to vím, že se mi nepodaří. Na můj vkus si myslím, že krátké vlasy jí nesluší, nevím fakt nehci odsuzovat, ale moc se mi to nelíbí, ale v dlouhých a rovných nebo jemně vlnitých je úplně boží, no prostě standardní zpěvačka
-
ojee ona a divoska tak to je husty
-
Rihanna je výborná zpěvačka a ze současního hudebního sajrajtu nejlepší.Její hudba a písničky se dají stále poslouchat.
-
kdo kur*a dělal filmografii? O.o *16*
-
Já si myslím, že Rihanna je výborná zpěvačka hodně *3* Podle mě nazpívala hodně dobrých písní.. ;))) A prošla si toho v životě určitě dost Jako nemám jí uplně nejvíc ráda, Jen se mi líbí jak vypadá a zpívá.. :)))* Je dobrá :*
-
Rihanna je dobrá zpěvačka.Mám ji ráda, mám ráda její hudbu. Co píseň to HIT. Ste fanoušci Rihanny? Dejte LIKE, prosím https://www.facebook.com/pages/Rihanna-Fenty/413411282064513
-
Rihanna je nejlepší zpěvačka ze všech má talent hezky zpívat,uznávám jí.Justina Biebera taky neuznávam ani Miley Cyrus to jsou kreatúry.
-
Rihanka je skvela zpevacka a ze soucasniho hudebniho sajrajtu /Justin Bieber atd atd/ tvrdim, ze Rihanna predstavuje to nejlepsi, co v soucasne dobe mainstream ma v ponuke Miluju ji *14* *14* *14* jako samici i jako zpevacku *1* *1* *1*
P. S. Rihanna ma TALENT, na rozdil od jistych kreatur /Bieber, Miley Cyrkus .... -
fuy us te nemam rada
-
-
Když jí nemáš ráda tak si to nech pro sebe;) Tebe určitě taky někdo nemá rád a taky to o tobě nikde nepíše:P Tak si drž tu svojí hubu:* A navíc ona narozdíl od tebe aspoň něco dokázala;P *16*
-
-
přesně tak rihanna je užasná nechápu jak si tohle může dovolit k super zběvačce rihanně
*14*
-
-
-
Rihanna je moje nejoblíbenejší spěvačka a je nejlepsí ještě dodám.