-
bingo jsi největší pi** ze všech si myslíš že někoho zmlátit je normál?!!
-
-
akorát že já jsem to myslela ironicky chápeš?
-
-
Mám Riri ráda, ale asi rok, dva, to už vážně přehání, je vulgární, droguje a celkově vidím, že se na ní ten showbyznys hodně podepisuje... Chybí mi stará Riri. Neříkám, že by měla být nějaká naivka, mám ráda její sílu, ale už se mi pomalu ale jistě svým chováním začíná hnusit.
-
Jupííí! Chris Brown a Riri jsou zase spolu! Já vím bylo to od Chrise hnusné že ji tak zmlátil ale Rihannna ho nepřestala milovat. Tak ji zmlátil no....život jde dál! Moc jim to přeju protože jim to spolu mooc sluší! Nejhezčí pár v showbiznisu...♥
-
-
Tak ji zmlátil no.....to je přece OK. Nic se vlastně nestalo. To je přece normální zmlátit svoji partnerku.
-
-
pardon husty
-
pocuvajte rihanna je dobra ale neporazi ega bo on je huty aj tina ,Maj Spirit decka pikakane co nosua plienocky *2*
-
Nechci se nikoho dotknout, ale R. mě přijde jako velice slušně zpívající prostitutka. I když v dnešní době neukazovat zadek a prsa znamená být very uncool.
-
Rihanno známe od tebe všechny písničky!!!! You are very SUPER *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Rianna je sssuuupppeeerrr a nemáš pravdu člověče se jénem seš prase protože člověk se jménem seš prase je pěknej blbec
-
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaavvvvvvvvvvaaaaaaaaaaaaaaa *16* *12* *11* *10* *13* *9* *8* *7* *6* *5* *4* *14* *3* *15* *2* *1*
-
Riri jsi úžasná zpěvačka a skoro všechny písně se mi od tebe líbí.Snad tě někdy uvidím naživo!!!Máš úžasný sebevědomí a hlas!Navždy budu tvá fanynka.(Neboj nejsem nějaká ujetá fanynka) *3* *3* *14* *14*
-
-
kecaš!!!!!je to husa!!!! *12*
-