-
ou jé
Robbie je fajn *14* právě ve víkendu říkali, že je to možná nový král popu..blahopřeji:) -
Re: blog about Robbie Williams
robbie--williams.blog.cz -
blog about Robbie Williams
Jestli si fanoušek Robbieho Williamse podívej se pls na můj blog o Robbiem *4* *4*. -
DE_LOVELY
Ahoj,prosím Vás, můžete mi někdo poslat,případně poradit,kde stáhnu české,nebo slovenské titulky k filmu De-Lovely s Robbiem Williamsem?? Díky moc wox1@seznam.cz -
Nabízím sbírku Robbieho:-)
Ahoj:-)
Nejprve se chci k většině z vás připojit a říct, že Robbie je opravdu ten nejúžasnější zpěvák co kdy byl a bude. Od nějakých svých 13ti-14ti jsem do něj zblázněná, celej pokoj plnej plakátu všechny CD originál, výstřižky z časopisů...Určitě to holky znáte:) Ted už mi je dvacet a stěhujeme se s přítelem do vlastního bytu a asi chápete proč se toho všeho musím vzdát...:) Vybrala jsem to nejcennější a nabízím to vám fanynkám, protože je mi fakt hrozně líto to vyhodit.
Takže pokud někdo máte zájem mám 4 velký Robbieho plakáty, knížku Andělé a Démoni, DVD Robbie Williams show (perfektní:-)), hodně originálek CD a hlavně figurínu v životní velikosti z klipu Radio:)
Kdyžtak se ozvětě na mail:) *14* *14* *14* *14* -
turné
Pokud náké vůbec bude:D -
tour 2010
Nevite nekdo kde a kdy si mohu koupit listek na jeho turne?
Diky -
comeback
hehe ted jsem za debila napsala jsem do novinek ze ma albuma neprectela si dalsi clanky ktery tu jsou,ale stejne radost je porad ^^ -
.
nevíte nekdo nejaké novinky o jeho novém albu?:)dekujuu!! *3* -
sarina
na netu sem nasla ,ze by mel koncertovat 1.9.2009 v Nemecku,ale neznámo kde:( ale bůhví ,jestli je to vůbec pravda,pac na oficíálních stránkách r.w.nic takového zatim jeste neni...navic sem cetla ,ze koncertování nemá letos v plánu...kdo ví..třeba až vydá to svoje slíbené album *1* *3* -
?
hej nevie niekto kedy uz zacne koncertovat??uz by mohol mat aspon jeden koncert bud v prahe alebo vo viedni ked na slovensko ledva rihanna prisla.D -
uf
vazne je moc pekny:Dmilujem ho:D -
Katka
Robbie je nádhernej ,užasnej zpěvák!!jeho skladby jsou vyjímečné jako on sám!!moc mu fandim!! *3* -
best
je krásnej jag on tag i jeho hlas *14* *14* magoořim z něj!!! *14* -
ZPĚVÁK S VELKÝM Z
Myslím že Robbie se na tuhle kariéru STVOŘIL *1* Jeho hlas je nádhernej i on sám *1* Doufám že od něj něco brzy uslyšíme...něco nového. *3* -
Re: aej
s Aydou Field -
Re: Re: sbirka
Ahoj! Napis mi na mail a dohodnem se.LINDAOLIVOVA@seznam.cz -
prosiiim!!!
neznáte email na robbieho williamse? *7* -
robbiek
Vše nej a at je Robovi hej přeje z celého srdce faninka *5* -
Happy Birthday!!!
Vše nej mýmu nej zvěvákovi.