-
Narozeniny
Všechno nejlepší!! *3* -
koncert??
čau, nevíte kdy bude robbie zase koncertovat?a kde?díky za odpověd. -
aej
s kým teď robbie chodí??? *14* *14* -
RW
Zahlasujte za Robbieho na tejto stranke, lebo ho porazi Anastacia :-) http://www.expres.sk/?action=17&klu c=evs_sex_hitparada -
Re: wrZ
tak ženatý určitě není, ale chodí ted prý s Aydou Field *8* -
Re: Re: AHOJA
Já mám radši Justina Timberlakea!!! *8* Jeho písně se mi líbí víc a jinak se mi celkově líbí víc,než Robbie. *1* Ale je to jen můj názor a jestli si někdo myslí něco jinýho,je to jeho věc. *4* -
wrZ
nevite jsetli je rob ženatej bo jestli m nějakou vážnoou známost?díkyy *3* -
Re: sbirka
fakt???a za kolik *3* -
Robbie-Bůh
robbie je ten nejsexualnejsí a nejkrásnejsí chlap na celým světě!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! *4* -
sbirka
Ahoj! Prodam sbirku Robbieho Williamse. LINDAOLIVOVA@seznam.cz -
Vyjde asi jeho new CD!!
Kukněte na toto: http://robbiewilliams.webz.cz/view. php?cisloclanku=2008090101
Vypadá to, že Robbie bude mít nové CD!! *3* *15* *14* -
robie
má moc pěkný písničky i klipy *3* -
♪ sexy ♪
Robbie je uzasnej, sexy, vybornej zpevak... *5* *14* *5* -
Re:
tyyyyyyyyjo ty se mas!!!! *14* -
Re: Re: Showmen
uz se z toho dostal, tak klidek... hele klidne ho nemej rad, ME to neva.. snahu ma, to se musi nechat *1* a zpiva tak nadherne ze to ani neni mozne...
ja a robbie mame stejne oci *15* -
Re:
a kolik ti je?? *1* ja ho nechci JEN za brachu *1* -
Re: robbie
hele, ne 2500 ale o tisicovku mene *3* ten clanek mam vystrihly z casopisu: Rob mel 1.500 milenek!!! *13* ten... no zvladl jich teda hodne *1* asi je to kanec *5* -
Re: AHOJA
jojo sexy to on je;-) -
Re: MILUJU HO
me jeho hlas spis nekdy taha do depresi... jsi vesely clovicek, ale poslechni si Angels a budes smutna *9* *9* mam s tim sve zkusenosti *3* -
Rob
Robbie je uzasnej zpevak, uz by mohl nazpivat zase neco noveho, i kdyz chapu ze ma tedkom krize... chudak ta slava ho zmohla, je mi ho aji lito... *9* ale je to fakt sexový chlapek to se musi nechat *1* *15* mohl by zajet do ceska zase na koncertovani *14* ja bych za nim jela i do prahy *5*