-
Autoru životopisu
Ne, že bych byla pedant, ale většina životopisu je naprosto špatně, takže pokud se někdo chce dozvědět o Robbiem pravdu, musí se naučit anglicky a jít na oficiální stránky. *3* Nebo se ho zeptat *1* *1* *1* -
Robbie
robbie je prostě nej a dál už no comment -
Tetování
I LOVE ROBBIE *14* *14* *5* *9* *4* *8* *5* *1* *13* -
Robbie je zlatísko :-*
Ooooh yeah ... Robbie je prostě the best! :-* jen kdyby někdy přijel koncertovat do ČR :´( *1* *1* *1* -
.
Robbie je uzasnej...jsem rada ze uz je pryc z ty lecebny...doufam ze ted uz bude jen a jen stasty..protoze on si to rozhodne zaslouzi...doufam ze se k nam do CR brzo prijede podivat...a ty pisnicky no proste uzasny...tomuhle se rika zpev... *14* *14* -
Re: Re: Showmen
Co uz,kazdy mame iny vkus..Ale ja Robbieho zboznujem..:)A co sa tyka jeho drogovej minulosti-co bolo to bolo..Ale hlavne je ze on sam ma snahu sa z toho dostat... -
I love you,Robbie!!!
Pre mna jednoducho king of po forever...cmuk! -
Turné
Ahoj lidičky nevite nahodou jwstli bude mít Robbie naky turné a kdy a kde dyžtak prosim napište na mejl dekuju moc. *3* -
KOUPÍM
Ahojky lidičky, Robbieho zbožňuju už strašně dlouho a uz mam obrovskou sbírku,tak sem se jenom chtěla zeptat,jestli někdo nemáte nějaký materiál o Robbiem ze zahraničních časopisů??dobře bych zaplatila,nebo bych vám to za něco vymněnila...prosím ozvěte se!! -
pomozte
Do ktorej animovanej rozprávky je aktuálne Robbie Williams zamilovaný?
A- Lovecká sezóna
B- Happy Feet
C- Autá
D- Spláchnutý
*7* *7* *7* -
Robbie je fakt dobrej
Robbie je fakt dobrej. *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5*
Jinak Michael a Katka...všechny příspěvky související s nimi neplatí. -
Re: Showmen
Robbie bere prášky na deprese.Možná je to dobrý zpěvák,al taky to je narkoman.Nikdy jsem ho neměl rád a příliš se mi nelíbil a ani jeho hity nemám moc rád.Nezlobte se na mě,ale je to tak. -
Velká sbírka
Mám velkou sbírku Robbieho!!! Vyměním za Britney Spears, US5, Destiny Child, Beyoncé, Natalia Oreiro nebo se můžeme domluvit i jinak, kdo máte zájem, prosím pište. thestan@seznam.cz -
Re:
Ahojky osobo.Dostala jsi mě teď-jak jsi to tady čtu-tím, že jsi sem napsala, že ti Robbie napsal... (poslal podpis, atd).. moc ti závidím a chtěla bych se o tom od tebe dozvědět trochu víc... Mohla by jsi mi pls odepsat? *1* plosím plosím mám ho moc ráda.... *14* jinak děkuju předem, kdyby náhodou.. *14* zatím ahojek a pls napiš...mohla by jsi mi pls něco poslat na e-mail:x.amazonka@seznam.cz *7* pá... -
Robbik je uplne uzasnej!!!Neuveritelne krasne zpiva a on sam je taky neuveritelne krasnej!!!! *14* Podle me,je to fakt pan zpevak...Mam ho moc moc moc rada!!! *14*
-
Čavec lidi Robie Williams je uplne super. Krásně zpívá a taky krásně vypadá *14* *14* *9* *5* a je prostě v poho
-
*7* Nie ze by som ho vyslovene nenavidel, ale urcite nie je v pohode{spieva sladke sracky, a to jeho spravanie...}
-
Robbie je skvělej ...nejlepší zpěvák!!!!SUPROVEJ! *4*
-
rudebox
připiš tam že vydal rudebox *16* -
Ahoooj!!!! Robbie je muuuj bobek!!! Strašně moooooooc ho miluju!!!! Rudebox je super cédo! Mám ho ve spešl edici v papíru, i s DVDíčkem!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3*