-
fanoušek
*8* *3* *9* *9* -
Showmen
JE TO FÁÁÁÁÁÁK BOŽÍ ZPĚVÁK A TAKY VELKÝÝÝ BOREC *14* *14* *14* *15* !!! JEHO ALBUM RUDE BOX JE NEJLEPŠÍÍÍ ZE VŠECH CO VYDAL(MÁM VŠECHNY JEHO ALBA). JE DĚSNĚ SEXY *14* ,ALE DOUFÁM ŽE UŽ NEBUDE MÍT DEPKY *9* !!!JE BEST *15* *15* *15* *14* ! -
Jo Robbie je skvělej zpěvák a showman a má na to se dlouho udržet na vrcholu i víš... *3*
-
Heč, Robbie mi poslal e-mail s podpisem a ňákejma gebama o jeho novým cédu!!! SUPER, ne??? *14* *14* *14* *14* *14* *1*
-
I love You!It's all...
-
*14*
-
robbie je fakt uzasnej a ma skvely pisnicky.Je mi ho lito jak ma ted nejaky zadravotni problemy....doufam ze se brzo uzdravy a vsem ukaze ze jeste neni tak starej jak si nekdo mysli....me vubec starej nepride!! *3*
-
miláček
Robbie je král popu, to mi nikdo nevymluví. A starý mi nepřipadá! *4* Je krásný a má nááádherný hlas. Akorát je občas trošku prasátko... -
je suppppppeeeeeerrrrrr!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
sice je trochu stary ale,moooc heskyyy. zpiva uplne nadherne.....
-
*14* *14* *14* Je oprawdu super! *14*
-
The best
Po dlouhý době sem ho zase začla poslouchat a musim říct, že je fakt dobrej:-) Jen tak dál;-) -
Chtěla bych ho za bráchu! moc a moc! *3* *9* *7* *4* *14*
-
ROBI-je krásny ! Nadherně spíva ! ALE NA TETOVÁNÍ MÁM ALERGII ! TETOWÁNÍ JE PROSTĚ TOTAL NEWKUS!!!!
-
koncert
určitě jste poslouchaly 19. koncert z vídně!! na této adrese máte podrobný návod jak si zásnam stáhnout http://robbiewilliams.webz.cz/view.php?cisloclanku =2006082001 tak hodně štěstí při stahování (mě se to povedlo) *1* *14* -
Robbie je můj miláček.Zrovna teď je koncert.Je to úžasný.Nedá se vyjádřit pouhými slovy.Mám ho moc ráda.A krásně zpívá.Teďka na tom koncertě jde slyšet úplnej rozdíl jeho hlasu.V rádiu je to něco jiného.Nejhezčí na světě není.Ale i přes to ,že sem ho nikdy neviděla naživo.Musím říst že je krásnej a zbožňuji ho!!!! *14*
-
R. Příšerně hezkyspívá *14* *14* *14* A klipi ma nádherný*3* *3* *3*
-
robie je fakt good *14*
-
????????????????
Robie je fajn!!!! *1* *1* *5* -
Škoda že mu není o 15 let mín *9*