-
Je super!!!!!
Robert on je prostě úžasnej!!!!! *14* *14* Včera jsem byla v kině na Iron Man 2 super film!!! *4* -
-
Re: Je super!!!!!
jojo he´s BEST ! *14*
-
-
???
Neměl by tak náhodu mít ve filmografii uvedenýho i Sherlocka Holmese? -
-
Re: ???
souhlas
-
-
Robert Downey Jr. + Hans Matheson z SH
jedna moje známá přes net byla 7.4.2010 na radnici v Manchesteru, kde natáčel Hans v roce 2008 po 3 měsíce svůj film Sherlock Holmes, kromě to že si na radnici pořídila hafo fotek z prostor kde natáčel Hansík tak se tam ještě stačila přeptat vrátného radnice /jmenoval se Kenny/ zda se nepotkal s někým ze štábu během natáčení a on že jo, že měl to štěstí je vodět při práci a že potkal herce Roberta Downey Jr. který všem nabízel své sušenky a co je důležitější, setkal se tam osobně i s hansíkem *14*
když se zeptala na Hanse, Kenny prý s velkým usměvem na tváři řekl:,, Ach ano, Hans byl sympatický, sympatický chlapec. Měli jsme spolu mnoho cigaret na schodech před radnicí." A ještě připojil, že Hans byl velmi přátelský.. *3*
to jsem ráda, že nejsou Hans a Robert protivné hvězdy, že se aspoň něčím liší od těch ostatních rádoby herců a že nezpychnuli.
*14* -
-
Re: Robert Downey Jr. + Hans Matheson z SH
jo tak to je krasny *3* robika jsem platonicky milovala v predpubertalnim veku, je to skvelej herec *5* akorat me zarazila jedna vec, ze je pomerne maly.. *1* *5* hansika jsem objevila nedavno v Sh a v Cott a je to dle myho nazoru fesnej chlap *3* i kdyz taky pidi midi, ale to neva.. *4* super, ze se oba chovaj jako slusny lidi a jsou charakterove vytribeni.. *3*
-
-
nej
Všechno nejlepší k narozkám *4* KOnečně nějaká osobnost která slaví narozeniny ve stejnej den *3* *4* -
HB
všechno nej k narozkám -
Ouuu yeah xD
Zapomněli tu napsat,že hrál v Sherlocku Holmesovi v roce 2009..
Teda,snad je to on,no ne? *1*
Ale jinak ho mám ráda *5* -
robert downey as
sherlock holmes sherlock holmes *3* -
-
Re: robert downey as
robert downey ma dneska narozky musím mu popřat tak všechno nej nej a hlavně zdravý ach jo proč tak pěkný herci bydlej tak daleko *9* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *9* *9* *14*
-
-
Robert
Je spousta krásných a sexy herců, co se mi líbí . Ale nikdy mě nikdo tak nefascinoval jako Robert. Ten chlap je snad chameleon, v každém filmu vypadá úplně jinak a herec je to opravdu brilantní. Je v něm anděl i ďábel a talent má od boha. Je úsměvné, že právě on ještě nemá Oscara. Jeho charisma je nezměrné. Kromě toho je taky velice inteligentní a jeho humor prostě miluju. Robert se zkrátka povedl se vším všudy. Pro mě je vzorem dokonalosti. Jen to nesmím říkat před přítelem, ten to vidí poněkud jinak. Dalo by se říci, přiznávám bez mučení, mám Downeyho syndrom. *4* -
-
Re: Robert
ahojik jsem sice dost velká faninka shakiry ale i jiných herců jako je john cusack a především robert downey jr.je užasnej poprvé jsem ho viděla ve filmu iron man a strašně jsem si ho oblíbila a ce filmu sherlock holmes je taky k sežraní hold tenhle chlapík je dost nadanej a sexy jednou ho chci vidět na vlůastní oči už se moc těším a nemužu to vydržet až bude v kinech koncem dubna iron man 2
jak ja toho herce zbožnuju *5* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Robert
přešně .. co jsem viděla Iron man a sherolocka holmese tak z něho taky nemůžu spustit oči ... *5* *5* *5* *14* *14* *14* škoda že bydlí daleko a že je tak malej (174) *9* *1* *1* *1* ale přesto to je strašně hezkej chlap *14* *14*
-
-
-
Sherlock Holmes
V pátek začali v USA (i leckde jinde) promítat Sherlocka Holmese. Odhady tržeb za pátek jsou dokonce o něco vyšší než u Avatara (čili nejvyšší). Podle traileru to bude takový "trochu jiný" Holmes, ale už se těším na 14. 1., až to budou dávat i u nás!!! *3* -
Je boží je užasnej je sexy
taky mě zaujal ve filmu iron man je prostě úžasnej *14*