-
Re: HOT!
je ft uuplne dokonalej!!!! *5* -
T-BAG je BOSS
Jako Robert Knepper me dostal jako vetsinu z VAs roli T-Baga...kdyz sem ho pred rokem a neco videl poprve uchvatil me...je to skvostny herec a postavu T-Baga sem si zamiloval...i kdyz toho muze te jen milovat nebo nenavidet:D a podle me je desne sexy...pac je mi prej dost podobnej:D *3* -
Re: Re: Re: Teddy Bagwell
Bez komentáře.. *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: HOT!
Nenene... jako T-Bag je supa supa...:) best..:) *14* *14* *14* -
best typan
Robert Knepper , to je mrtě hustej typan , úplně best byl v prison break jako T-Bag (docela krutý je že se mi voněm furt zdá) *14* *14* *8* *14* *14* *3* *5* *1* -
Re: Re: Teddy Bagwell
u mně je to úplně stejný *8* *14* *14* -
Re: Milášek
ve všem s tebou souhlasím *5* *1* *14* *14* *8* -
Re: HNUS...
jestli se ti nelíbí tak sem nelez a neobtěžuj s tim jiný *8* *16* *10* *10* *13* *5* -
Re: Re: HOT!
Teda lidi, nic proti (Knepper je docela v poho), ale v roli T-Baga?? Hrůza. -
Re: t-bag
přesně tak -
Re: HOT!
Ty jo , úplně stejně je to u mně Naprosto s tebou souhlasím *4* *15* *14* *14* *14* *1* -
Re: Teddy Bagwell
Pro ty mam slabost takyy *1* -
HOT!
Hey upe nejvíc sexy chlap..jako T-Baga ho upe žeru..ja su proste na takove ty uchyly *14* ..kamošky říkají "jak se ti takový hnusak muže líbit" ale kdo me zná ..tal víí *5* ..proste T-BAg je upe best a nejhezcí chlap na sveteee!! *8* -
HNUS...
HHNS-HNUS A HNUSS VSECH HNUSU BLÉÉÉ *15* -
fujj
to jo..on je taaak sexy.....haha to byl vtip.....ten a sexy??kdo to kde videl???takova drzka...na pedaka a kdo vi co jeste se opravdu hodi..a pravda t-baga hraje dobre...dokazu si ho jako uchyla predstavit *1* *1* *1* -
t-bag
on je úplně nádherný, strašně zajímavý a krásný herec mňam je nejvíc sexy chlap co znám *14* *14* -
t-bag
uau kdyby byl mladší hned bych po něm vyjela, je fakt sexy!! a škoda že mu v 2.sérii usekne Abruzzi ruku -
Milášek
noo, Robert je naprosto úžasnej. sdílám nzory zde přítomných.. jako jedna zmála ho fakt zbožňuju..;-) kamarádka pořád tvrdí jak je nechutnej atd,.pořád v něm vidí T-Baga.. ale bych pravdu řekla, T-Bag je božskej.. Robert je super herec, nikdo by T-Baga nezahrál líp, ale T-Bag je fakt roztomilej.. jak chodí mluví... prostě je celej úžasnej, díky tomu, kdo tuhle roli vymyslel;-) -
Re: Teddy Bagwell
Mne taky dostal..jako T-Bag je fakt SEXXY.A to jeho voblizovani rtu je uzasne -
Teddy Bagwell
Musím souhlasit, že Knepper je jako Teddy skvělý!! Už docela dávno jsem přišla na to, že mám slabost pro "slizké hady". V Prison Breaku mě fakt dostal.