Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ukázky

Viděl jste někdo nový trailer k New Moon na csfd? Vypadá fakt dobře. I když já pořád nemůžu překousnout ty nasycený teplý barvy filmu - vůbec to nepůsobí jako to studený Forks *9* Už jsem se ale přeci jen chtěla radovat, že New Moon možná fakt předčí Twilight, navzdory všem mým obavám. Pak jsem ale narazila na dvě scény finálně nastříhané do filmu a zhrozila jsem se *9* Byla to scéna na motorkách a finále s Porchem a během o čas v Itálii - absolutně to nemělo atmosféru, kamera, nešťastnej střih, a CGI efekty Edwarda:-( .Ba co hůř působilo to spíš směšně, člověk se pomalu smál, než že by to prožíval *16* Takže teď se zase bojim, že budu sedět v kině a jen zoufale vrtět hlavou, jak je Twilight mnohem lepší než New Moon, i když panuje nadšení, jak New Moon bude úžasnej film.
    http://www.youtube.com/watch?v=IWMA6s9zWBs
    • nik011

Re: ukázky

tyvole kdyz se ti to to nelibi tak do toho kina nechodd
      • Re: Re: ukázky

ty vole a vono to už v kinech je? nechápu nikoho z vás tady kteří řikaj že se jim to líbí když to ještě nikdo neviděl celý. lidi je vidět že mátí v hlavách nas.ráno. nejřiv si počkejte až to bude v kinech a pak řikejte jak to je super. naopak to neni logický. *7*
        • nik011

Re: Re: Re: ukázky

tyvole nikdo se te na nic neptal jako nelez sem kapi, bellinka ma pravdu protoze asi sou knizky zejo jestli vis co to je, a jestli vis co to je tak asi neumis cist nebo co, demenzeee!!!!
          • Re: Re: Re: Re: ukázky

Tak jednak, pokud vám vadí moje přezdívka tak toho si nevšímejte. nejsem proti twilightu, naopak něco z toho filmu se mi i líbí. to jméno jsem si dal proto, abych v té záplavě fanoušků tady byl víc na očích a lépe mě bylo vidět.
            Pro verdaska: samozřejmě že v pubertě je jasné, že se člověk zblázní do herce, filmu nebo čehokoliv to s tebou souhlasím. Ale jsem přesvědčen, že vždy je nutné zachovat určitou míru. Ty jsi asi příklad fanynky, proti kterým nemám nic - vážně. I já se rád pobavím nad filmem, který mě zaujal a rád to řeším, vymýšlím hypotézy jak by to bylo dál nebo co by se stalo, kdyby se některá postava zachovala jinak - a baví mě to. Je mi přitom ale jasné, že nosné je to, jak to napsal autor nebo autorka. Takže to shrnu. Neodsuzuju Twilight ani vás, normální fanoušky, které to z jakéhokoliv důvodu zaujalo. Naopak kdykoliv se s vámi o tom rád pobavím, protože i mě ten film Twilight v lecčems zaujal. A teď zpráva pro nik011: Ty vole co mi tady nadáváš? Kde je napsaný, že sem nesmí chodit někdo, kdo má jiný názor než ty? Přečti si znova ty příspěvky a uvidíš na co jsem reagoval a na co ne. Ty seš zřejmě ten typ který je slepý a hluchý ke všemu, a pro kterého existuje jen televize, Rob a Twilight. Kdyby ne, tak bys byl schopný/á/ vést své jednání a myšlení tak, aby jsi byl schopen příjímat názory jiných. - ne skrze hormony.
            • nik011

Re: Re: Re: Re: Re: ukázky

ok ja beru ze se ti stmivani libi ,me taky a to mrte a Rob este vic! a neresim to, ale ja proti tvy prezdivce nic nemam!nic sem ti na ni nenadavala tak co mas
            • mysak.kol

promiň ale já v pubertě nejsem a taky to mám ráda. tvůj názor beru. je tvůj. podle mě si nikoho neurazil. jen se tu nechytej každého slova, co kdo řekne. knihy se od videa vždy liší, protože to prostě nejde dát tam vše. tady se ve většině případů mluví o knize, když film není. a tohle je hlavně fan stránka Roberta, takže prosím o new moon a kritice k němu jdi na stránku new moon. dík
        • bellinka

my se ridime podle knih vis ty chytraku!...jzs fakt to zase sem vlezl nakej nadpritozene chytrej clovek!!!! *13* *13* *16*
          • nik011

Re: Re: Re: Re: ukázky

presne

A když už jsem u toho tak ještě dodám tohle. Moc dobře si pamatuju na DiCapriománii ohledně filmu Titanic na konci 90.let. Nevím kolik tehdy bylo vám, ale já v té době chodil na základní školu a byl v tom věku asi jako vy teď. A víte co? Holky z naší třídy i sousedních tříd strašně šílely a milovali DiCapria, znali jeho filmy a o Titanicu mluvili jako o pokladu. Měli to tak rádi, že pro ně nebyl nikdo lepší než DiCaprio. A já se teď ptám? Kde je ten slavnej Caprio dneska? Proč už fanynky pro něj nešílí a neomdlévaj, když ho viděj? A kde je ten mladý, krásný a šťavnatý mládenec, který se tak rychle proslavil? Víte co je s jeho fanynkami? Já ano. Mnohé z nich se dneska styděj za to, jak byly pitomé a vynášeli Dicapria do nebe, mnohé z nich jsou dnes už vdané, některé mají děti a ani se neodvažují před manželem říct Miluju DiCapria! nebo si vylepit jeho plakát v ložnici. Píšu to proto, protože vím, že s vámi to bude nemlich to samé. Nevěříte? Věřte. Počkejte až Robert trošku zestárne. Bude mít trochu větší bříško, obličej se mu zakulatí a jeho oči budou vrásčité. To už tak paf z něj nebudete. Některé z vás to pustí tak za dva roky, ty nejotrlejší do pěti let. Ale věřte mi, nakonec to pustí i vás. Teď si říkáte že sem imbecil, a že to není pravda, ale víte co? Až vás to skutečně pustí, tak znovu otevřete osobnosti.cz, napište sem: měl jsi pravdu. Budete mít dost čestnosti to udělat?
            • bellinka

Tak mozna neco pro tebe nezvany hoste!...Ja Roberta P. nemam moc v lasce takze vsechno co jsi ke me rekla je nesmysl az na ty knihy jo ty knihy milujuj a vim ze ten film bue supr a to nemeni nic na tom ze ho budu mit v profulu!..a dam si tam i BD a pro?protze ty knihy mam rada a m fakt nezalzi tam hraje Robert o fakt ne!....ty herce tam mam rada!..Jo a filmy co jsme snima videla tak jsou supr!..ale me se libi spis ty kde hraje Kristen(Bella)...a nejni to jeom o tom ze hrala ve Stmivani je to o tom ze dobre hraje!!!!...The End
            • Re: Re: Re: Re: Re: ukázky

Hmm,pěknej názor..ale nemyslíš si,že to k tomu tak trochu patří?Možná je spousta holek,co z něj jsou úplně vedle,ale je i spousta,co to berou úplně normálně,líbí se jim jako chlap,zaujal je jeho hereckej výkon...Myslim si,že tohle odsuzovat neni zrovna na místě,tak někdo někomu fandí,obdivuje ho,líbí se mu,no a co???Většinou se každá holka okolo puberty a vejš poblázní do nějkého slavného zpěváka,herce atd..ale to je úplně to samé s klukama,ti zase celou dobu sjížděj auta a když ho vidí na ulici,tak si ho fotí a chtěli by tunit atd..pak jim je 25 a vejš a už se tomu jen smějou a jsou rádi,že maj felicii...Myslim si,že tohle k mládí patří.Mě osobně je 20,nepřipadám si jako nějaká poblázněná puberťačka,a film mě taky dostal,viděla jsem ho už 8x a furt mě baví...Stejně i moji rodiče,taky ho už viděli 2x a jsou ochotni se o tom bavit,kouknou na recenze atd...prostě to je věc názoru a tak bych v tom případě všechno hned neodsouzovala...

Hele já reagoval na to co řekl nik011 a ten napsal, že když se někomu nelíběj ukázky z new moon který jsou už na netu k mání, tak ať na to nechodí ani do kina. chápeš to? nik011 se vůbec nebavil o knize nýbrž o filmu new moon a já napsal, že nechápu jak někdo může říct, že ten film je skvělej, když ještě ani nevyšel v kinech. o knize vůbec nemluvím. co se týče filmu, tak přece nejde hodnotit film jen podle toho, že tam hraje můj "momentálně" oblíbený herec nebo herečka. Připadá mi, že vy co se považujete za fanoušky Twilight nejste schopni kriticky uvažovat nad ničím co se toho příběhu týká. A lidem, který viděj to co vy nevidíte tady nadáváte.
            • kikines

tak to se rozhodně pleteš !lidi soudí i podle knihy ! *8*

a ještě něco pro Bellinku - neznáme se, třeba jsi fajn holka a je s tebou legrace ale to co jsi napsala bych podtrhl, protože to vystihuje váš fanouškovský přístup. Cituji: "My se řídíme podle knih"
              Ano, jinými slovy vlastně říkáte toto: Knihy jsou skvělé a máme ten příběh rádi, navíc se nám líbí Robert P. a další herci, které obsadili do filmu Twilight, takže se nám líbí i Twilight a protože ti samí herci budou hrát i v pokračováních toho příběhu, tak se nám automaticky líbí i New Moon a další filmy, byť jsme je ještě neviděli. A ti nejortodoxnější z vás jdou dokonce tak daleko, že se jim automaticky líbí jakýkoliv film kde hraje/hrál Robert P, i kdyby to byl naprosto béčkovej film. To je váš přístup.
    • Re: ukázky

Mě se New moon líbil ze všech nejmíň,myslím tim z knížek..ale myslím si,že film by mohl bejt dobrej,určitě bude mít zase něco do sebe,jak efekty,tak super prostředí...ty dvě scény jsme taky viděla a neřekla bych že jsou bez atmosféry,že maj špatnej střih atd,to jsou kraviny...ale to je jen můj názor
      • Re: Re: ukázky

Jak může upíří penis a úpíří sperma oplodnit člověka - to je ale kravina. Nejdřív se v knize píše že to nejde a na konci Bella otěhotní. *15*
        • Re: Re: Re: ukázky

upír může oplodnit, protože jeho cyklus se už moc nemění od těch 17 co je edward upírem a bella jako člověk má ještě normální cyklus, ale upírka dítě mít nemůže protože se jí ten cyklus zastaví.. takže upír chlap oplodnit člověka může..a v knížce nic takovýho není že by nemohli mít dítě

konecne nekdo kdo to napsal spavne uz sem myslela ze to tu budu muset napsat ja *4*
        • mysak.kol

kde si v knize četla, že upír chlap, nemůže mít děti?
          • kikines

to tam vůbec nebylo, že jo ?
          • bellinka

Chlap muze opladnit upirku ale to dite v ni neprezije!..a Bella v ty dobe co porodi Nessie tak bude jeste clovek az kdzy ji porodi tak ji musej promenit!!!
            • nik011

no tak tos popletla asi ty!!

Počkat,upír upírku neoplodní,ne?protože ona stratí svůj měsíční cyklus,takže k oplodnění dojít nemůže...Je to tak,ne? a o tom,že upír nemůže oplodnit člověka taky nevim,to tam vůbec nezmiňujou,pokud vim..takže pochybuju,že by takovou dost zásadní věc autorka popletla..

Upír chlap jako takovej děti mít může ale ne s člověkem- tak to aspoň autorka psala. nevim jestli to byl první nebo druhý díl knihy ale všichni víme že bella na konci těhotná je. když se zamyslíte nad podobnýma sekama tak zjistíte že si děj v lecčems protiřečí. POZOR!!! teď ale nekritizuju Roba nebo jiné herce. ale jen to že ten děj není neprůstřelnej.
  • hougerka.edward

Výměna

Hm...podivnéé...to jsem se zase toho dočetla on nosí její čepici ona zase jeho třičko *7*
    • Re: Výměna

Jo, nosí, viděla jsem nějaký fotky, kde jejich oblečení porovnávali a některý kousky byly stejný. Takže buď spolu nakupujou nebo si fakt vyměňujou oblečení *15*
      • kikines

Re: Re: Výměna

byla bych pro tu druhou možnost *4*
    • nik011

Re: Výměna

no to je veli veli velice podivnee
  • Rob+Kstew

Ahoj. Pro všechny, kdo pochybují o tom, jestli se Robert a Kristen mají nebo nemají rádi - důkazní materiál, jsou to den staré fotky :-D
    http://www.twifans.com/profile s/blogs/34-photos-inside-kol-hq-amp
    (nezapomeňte vymazat mezery). Myslím, že s e k sobě měli víc než jen obyčejní přátelé *14*
    • kikines

Re: Rob+Kstew

No na těch fotkách to vypadá vážně důvěrně *15*
      • bellinka

Re: Re: Rob+Kstew

videla jsme fotku kde se drzej za ruku!..tak jako!Je to jasnyyy
    • Re: Rob+Kstew

ale oni spolu opravdu chodej Robert to verejne prohlasil na predavani cen Teen Choice Awards a taky se to psalo v jednom anglickym casopise a kristen se pry strasne rozciluje ze je ted budou jeste vic sledovat
      • Re: Re: Rob+Kstew

a je někde na netu video z toho předávání,kde to opravdu říká??
    • nik011

Re: Rob+Kstew

nevm no ale tohle sem uz videla 5x, proc to nemaj nejak aby to ylo videt jestli se fakt libali tak to je jasny no ze se nebudou libat pri svetle ale pri tme...
    • Re: Rob+Kstew

No nevim nevim..neřekla bych,že to dokazuje,že spolu chodí..ty první fotky jsou tak rozmázlý,že nikdo nepozná,jestli se líbaj nebo jen z blízka povídaj ...
      • bellinka

Re: Re: Rob+Kstew

No nejdriv to vypadalo jako normalne pratele..ale pa uz to je dost podezrely nooo! *7* *7*
  • niellecullen

Levák nebo pravák?

Hej lidi je to pravák nebo levák?Viděla jsem ho na jedný fotce jak se podepisuje levou...ale v Twilightu psal pravou... *7*
    • nik011

Re: Levák nebo pravák?

jednu fotku ja ji mam taky. obratili zrcadlove takze to bylo jako zeje levak ale neni kapi
    • nik011

Re: Levák nebo pravák?

pravak
  • nikola126

pROSÍM..PROSÍM ..SMUTNĚ KOUKÁM

ahojky...nemohli byste pro mě hlásnout v jedný soutěži??? klidně Vám za to udělám diplomek..stačí napsat na blog nikoulka126.blog.cz
    odzak na tu soutěž je : http://seventeen4ever.blog.cz/0907/ sonth-zacina
    hlasujte prosím pro Nikoulka126
    P.S. klidně si o ten diplomek řekněte
  • terezias

čumáčci

Robert ještě s Enriquem Inglesiasem sou ti nejroztomilejší čumáčci na světě. Znám osobně hodně celebrit, ale kdybych se osobně znala alespoň s jedním z těch dvou tak sem ta nejšťastnější člověk... *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • verunkaa

robert

musim rict ze se me ze zacatku libil byla sem do neho sileny blazen uz ze me vseci sileli jak sem o nem basnila...ale rikam vam...to vas casem prejde...a navic kdyz ctu clanky o tom jak chodi zanedbany a tak...nerekla bych ze je to sexy chlap ale pekne prase..le treba jsou to drby to se neda poprit..jo a trosku me zaskocil tim jak chodil s kristen a ta se s nim rozesla s angaranem a ted na nu kasle...tj KONEC fakt!! *16*
    • hougerka.edward

Re: robert

Děvče musím souhlasit,jsme na tom stejně ;) *3*
      • nik011

Re: Re: robert

no se s toho poser
    • reneesme

fajn...o fanynku míň...věř že to mě jenom těší... a navíc musíš být asi dost omezená když věříš kecům který píšou... a ještě bych ti chtěla říct že i kdyby to byl ten nejzanedbávanější bezdomovec tak by byl pořád užasnej *16*
    • 1005nc1989

slečno, to není zanedbanej, tohle je přímo styl oblékání (dost starej, už) a je good, že je mu pořád věrnej a není jako ostatní... je svůj a to jak se chová ke slečnám je celkem normální pro mladýho kluka, bo ne??? alespoň u nás v ČR je to takový standart... :D
    • mysak.kol

budeš to mít v životě těžký, když si nejsi schopna udělat vlastní názor. asi si do něj nebyla tak HOT jak si tvrdila. mě zanedbaný nepřijde. prostě má rád svůj styl a to je to pravé, protože si nehraje na nějakou star. on totiž je star.
      • reneesme

dobře ty!!! *1* ...máš naprostou pravdua stoprocentně s tebou souhlasím
      • jenah

já bych na to nereagovala tak háklivě...je to pravda, že vždycky to šílení opadne...a že se na Kirsten vykašlal to jepěkně hnusný,..přesto je fakt dobrej..je zvláštní a to je myslim to, co mě na něm fascinuje:)
    • nik011

hmm to co pisou treba neni pravda tak to sem nepis znova protoze me to unavuje
  • lovemiki

No prostě slaďučkej kluk (muž)

Robert je jeden z nejhezčích herců, jakýho jsem viděla... Moc mě nefascinoval, když hrál v Herrym Potterovi, ale po Stmívání už jsem začala slintat... Když se dívám na ten úža film, tak musím mít zásobu brydáků.. *1* *14*
  • rad0vka19

žerůůů

ahojky..musim se přiznat že dřív sem Roberta neměla ale vůbec ráda..ae když sem viděla Stmívání tak ho úplně žeru...já ho pstě MILUJŮŮŮŮ..páá *14*
  • jenah

Cože co?

hele holky...on Robert fakt chodí s tou Camille co?...co na to říkáte? já teda nevim...ale preferuju k němu Kirsten...
    • truelove

Re: Cože co?

jj Kristen se k němu hodí vic:-)
    • Re: Cože co?

Robert má přítelkyni?Nikde jsem nic nenašla,ale docela by mě to taky zajímalo...
      • jenah

Re: Re: Cože co?

no právě..i když to hledam, tak nic..jen ty fotky s tou Camille nebo Kirsten..tak jsem trochu bezradná no
        • Re: Re: Re: Cože co?

já jsem koukala na profil Camilla a všichni tam diskutovali nad jejím rozchodem s Joem z Jonas brothers...a kdo je ta vlasatá slečna jak je asi první fotka ve ffotografiiích,to je ona?
          • Re: Re: Re: Re: Cože co?

ale robert nechodi s Camillou Belle on chodí s Kristen verejne to prohlasil na predavani cen Teen Choice Awards........... kvuli tomu ze je na fotkach s Camillou Belle s nou prece hnedka nemusi chodit ne *13*
          • Re: Re: Re: Re: Cože co?

Ta na ty první fotce s Robem je Megan Fox *3*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Cože co?

jj to je Megan Fox *3*
          • jenah

Re: Re: Re: Re: Cože co?

a prej toho z Jonas Brothers opustila kvůli Robertovi..tak fakt nevim...ale vůbec i k němu nesedne...Kirsten je rozhodně lepší
          • jenah

Re: Re: Re: Re: Cože co?

měla by být..protožekdyž si zadáš do vyhledávače Robert Pattinson a Camilla Belle..tak ti vyjedou společný fotky...a tak...takže tak..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit