Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • bellinka

ahoooj

Ahoooojky holkyyyyyyyyyyyyyyyyyyy(popripade kluci)...Jsem tu po dlooouhe dobe!:)..No ale nejka to tu nezijeee!:). *9* Tak co jak se vsichni mate? *15* *15* *15* napiste mi!:)..Jsem tu a pokecame ooooo Robovi?..bo o nekam inym?!?! *15* *15*
    • deniska-l

Re: ahoooj

ahooooooooojik x) ...to máš teda pravdu, je tu celkem mrtvo *15* *15* ...ja se mám oki...jak si na tom ty? *5* ...JAsan že o robovi xD nemáš nějaky novinky...ja nějak nemůžu nic sehnat *9* chjoooo !!! *15* *15* *15*
      • bellinka

Re: Re: ahoooj

ahoooooj!! *1* *1* noooooo ja se mam ted uz dobre!!!pripomina mi to stary casy *15* *15* no ja jsme videla jenom dve fotky jak jsou nwm u koho doma ale byl tam s Kris a ejste s nekmy!..a fotily to ze zhora!!=Dasi nejakej holub! *15* *15* ale jinak taky niic!:(:(
        • jenah

Re: Re: Re: ahoooj

nooo holký:D já se tááák těšim na new mooon:D
          • bellinka

Re: Re: Re: Re: ahoooj

no jako kdo ne zj?! *15* *15* *15* ja uz odpoctavam dny!:):)
            • bellinka

Re: Re: Re: Re: Re: ahoooj

presne taaaaak *15* *15*
            • sisineszka17

po pravdě už taky počítám a taky se mocik těším!!! a lavuju všechny co sou tací maniaci do twilight ako á!!! *14* *3* *4* *1* *15*
        • mysak.kol

jo holub jo? *15* *15* *15* *15* *15* to znám *15* *15* *15* jinak to nebylo někde doma, ale v restauraci a ti novináři za to vylázli 500 doláčů, aby se na tu střechu dostali *15* *15* *15*
        • deniska-l

jj *4* to mě to taky připomína xD ...to to tu aspon trochu žilo *15* *15* ...jj, to bude holub je to jasny xD ...tyooo ja už se nemůžu dočkat New moonu *14* a je super že už odjeli do toho Vancoveru kvili Eclipse*3* ...ale stejně to zase bude doba... *5* ...a ty už si viděla Little ashes??? *7*
          • bellinka

Re: Re: Re: Re: ahoooj

Ty woe ja odpocitavam dny!:):)=D....jeste nejsme ve fazy kdy byhc mela odpocitavat hodiny *15* *15* *15* a pak dalsi minuty *15* *15* *15* toho se nechci dozit *15* *15* ...JJ..doufam ze se neco epokazi!:(...A jo za nasich dob to tu zilo!...porad pste kazdej den kazdou hodinu neco!..bylo to fajn!):) *15* *15* NN jeste jsme to nevidel aty jo?
            • bellinka

PRSTEHOVALY JSME SE KE KRISTEN!!:) *15* *15* *15* *15*
            • bellinka

tjn kdyz uz td to maj jakoby dotoceny skoro!..tak proc to nemuzebyt uz v zari!:(:(.. *7* *7* JJ predtim to bylo porad asamy hoooj ahoj jak se jemnuejs jj dobry atd tad pste uplne se tu lidi seznamovaly no a ted?!....nic!:( *7* *9* ...No presne to jsm si myslela..me se to tayk ale vubec nelibi!:(..je t takovy divny a nechutny!:(:( *9* *9* *9*
            • deniska-l

jn x( ...nechapu proč to nemuže byt dřív *9* ...to máš pravdu, předtim to bylo ...prostě áááááááááááá *14* *14* *14* *14* *14* *15* jj, tu líbaci scenu myslim....jako je to nechutny...fakt si to pohralo s mym žaludkem *3* ale obdivuju ho...je to prostě dobrej herec *4* každej by do toho nešel *15* *15* *15*
            • bellinka

no prave az listopad!:(:(:(:(.. *7* *7*No tak jako pred tim to bylo take ine§:(:(:(Lepsi!....,ale porad jsme tu s tebou *14* *14* *14* *14* No ymslis ta libaci scena?!..ze se ti to tayk nelibi?!..ja jako ze s emi to libi kdyz se spolu kluci libaj jo ale pste videt jeho to se mi najk napeci!:(:( *9* *9*
            • deniska-l

..ale jako vem si že to ma bejt až v listopadu *9* *9* to prostě nemůžu vydržet, to nejde *15* ...jak vzpomina? to tady rozjedem zase ne? *15* *15* *15* ...nudu nemám rada!!!!! *8* *15* ...no ja si taky myslim že nebylo *4* ale chci to vidět...ikdyž ta jedna scena dělala s mym žaludkem divy *15* *15* *15*
            • bellinka

To byhcom na to teda byly spatne! *15* *15* Jsem rada ze jsme jeste ndosla k tem hodinam *15* *15* *15* ...Achjo vzpomina s ena to hezky no!:):) *7* *7* *3* ..No nebylo to v kinech asi ja fakt nwm *15* *15*
            • deniska-l

jj...to ja taky *15* ja se nehorázně těšim...ale minuty? to snad ne:D by sme na tom byly moc špatně *15* ..to teda bylo fajn *3* ..chtěla bych zase *15* *15* ale ted sem píše mín a min lidi :( ...ja to taky neviděla ale chtěla bych *3* ale že to ještě nebylo v kinech? *5*
  • supeeer

ve stmivani se mi libil ae von je i hezkej... *14* *4*
  • bellinka

prosbicka

Ahojky lidicky mam prosbu hlasovali by jste pro me prosiim tady: http://seventeen4ever.blog.cz/0907/ sonth-zacina jsme tam jako Bellinka a vim ze nekomu z vas se asi nebude libit s jakou hlaskou je to zamilovany a pro me dulezity tak proosiim vas vsechny o jednu minutu prooosiim!Tem co budou hlasovat budu opravdu vdecna|!!!!!
    • nik011

Re: prosbicka

jj
      • bellinka

Re: Re: prosbicka

diky diky diky
        • nik011

Re: Re: Re: prosbicka

nz
          • bellinka

Re: Re: Re: Re: prosbicka

aaale je *15* *15* *15*
        • sisineszka17

Re: Re: Re: prosbicka

je to tam mocik pěkný a hlasovat budu !!!
          • bellinka

Re: Re: Re: Re: prosbicka

diky moc vsem! *8* *4* *4* *4* *4* *4* *14*
  • fuj

blee vypada jak fetaak! a je bilej jak albin!ten si asi neumi vybrat make up *15* *1*
    • mysak.kol

Re: fuj

kdyby si měl/a alespoň tolik slušnosti a představila se. A co se týče albína....jsi blbka, protože to on má schválně. Kravko jedna zaostalá. *16* *16*
      • sisineszka17

Re: Re: fuj

přesně měla by ses představit!!!plotože za prvé to tak má mít za druhé nebyl hnusnej a za třetí ty jsi hnusná když si to myslíš!!! *16* *5* *13* *10*
    • pikus.l

Re: fuj

Hele zlato, jestli se ti něco nelíbí, jdi si to vylejvat na stránky kde ti za to poděkujou!!! Tady nejsme od toho, aby jsme ti skládaly pochvali za urážky člověka, kterýho obdivujem!!! Jestli ty sama trpíš nějakýma komplexama a samotou a proto se vnucuješ tam kde o tebe nikdo nestojí, pak je to tvůj problém a buď se s ním nauč žít nebo se ho snaž řešil logičtějším nápadem hmm!!! *10*
      • bellinka

Re: Re: fuj

No tak kliiiid!:)..nerozciluj se preciiii *15* *15* *5* *5*
    • Re: fuj

to sme se zase neco dozvedeli zejo od nejaky pizdy co ho nesnasi
    • Re: fuj

vážně už je trapný když někdo schválně jde na někoho koho nemá rád a uráží ho *13* *8*
  • *IN LOVE*

posedlost posedlost posedlost, jediné slovo kterým ho můžu popsat, je to nejkrásnější chlap a nejvíc sexy chlap na světě!!! nemyslím jen Edwarda, ale jeho samotného.. i když kdo z nás čeká na prince na bílém koni? každá čeká na upíra s Volvem.. miluju ho..miluju Twillight, miluju Edwardaaaaaaaa *14*
    • pikus.l

Re: *IN LOVE*

Přesný, na upíra s Volvem... *14* Čteš mi myšlenky. Ale musím nechat Edward nebo Robert je to jen jeden muž a nemám na něj jedinou věc která by mi vadila. On je dokonalost sama!!! *4*
      • jenah

Re: Re: *IN LOVE*

jéééé to je nás asi víc:D...neříkám že ho miluju, protože miluji jen toho, koho znám....ale je tak dokonalej..okouzlující,...perfekt ní...
  • martahal

robert pattinson

je to ten nejhezčí kluk na světě *14* *14* *14*
  • k

je hnusný *16* *8* *10* *5*
    • nik011

Re: k

a myslis ze nekoho zajimas bo co
    • Re: k

drž hubu krávo dementní.....proč se chodíš koukat na jeho stránku na osobnostech když se ti tak strašně nelíbí......seš vypatlaná kráva *16* *16* *16*
  • joliett

Sexyman

Nejvíc sexy mužem světa je Robert Pattinson, porazil Johnnyho Deppa, četly jste top v Novinkách? to je masakr, že?

http://www.novinky.cz/zena/ styl/175536-nejvic-sexy-muzem-sveta -je-robert-pattinson-porazil-johnny ho-deppa.html
    • pikus.l

Re: Sexyman

Nazdárek děvčata. Jo četla jsem to a nedivím se... Je naprosto úžasnej, ale jak jsem teď četla v jednom příspěvku to davový šílenství se mě vážně netýká. Jen se na něco zeptám: Holky přemýšlely jste o tom, že máme všechny vnuknutou iluzi, že Edward je Robert? Tak to, ale není. Zajímalo by mě, která z nás by chtěla pouze Roberta? *7* Edward je jen role a do té jsem se zbláznila já. *14* Ale, jestli je takový ve skutečnosti o tom bych krapet popřemýšlela. *5*
      • martula07

Re: Re: Sexyman

Jo s tebou souhlasím, taky se mi líbí Edward. Většina ho zná co by Edwarda z fenoménu Stmívání přetím si ho nikdo nevšiml. Vyberu tu neznámější roli: Cedric talentovaný učeň z Harryho Pottera všimly jste si ho tam? A všimli byste si ho v tom novým filmu co teď natáčí? I když tu roli by asi nedostal kdyby nehrál ve Stmívání, ale nechci ho podceňovat. *4*
        • Re: Re: Re: Sexyman

přesně tak, když hrál Cedrika Diggoriho, tak si ho žádná z vás nevšimla pak si zahraje jednu hlavní roli ve filmu jako je stmívání a vy všechny hned začnete šílet jak moc je sladkej a roztomilej....kdyby v tom nehrál, žádná z vás by po něm ani nevzdychla nemám snad pravdu?! *13*
      • nik011

Re: Re: Sexyman

dobráá chces to vedet, já chci Roba!=)
        • deniska-l

Re: Re: Re: Sexyman

sem na tom stejně xD *14*
  • martula07

fanynky

Ahoj nevím jak vy ale já se Robovi ani nedivím že se mu ten nápor fanynek hnusí. Vždyť se na to podívejte to přece není normální nebo vám to přijde normální? http://www.axn.cz/videos/star-news- twilight-lands-canada To jich ještě nenapadlo že by mu to mohlo být nepříjemné nebo jsou tak bezohledné? Chudák už nemůže jít sám ani do knihovny a je taky možná zvláštní že ho ani 5 bodyguardů nedokáže od nich držet dál. Ale jsou to mladé křehké holky a na ně nemůžou použít hrubou sílu. Myslím že oni už neví co s nima mají dělat. A místo toho Rob našel východisko, ale trochu to nedomyslel. I když kdo by v takovéto situaci přemýšlel nad detailama. No hlavní je, že měl štěstí a vyvázl jen s lehkým zraněním. No a proto možná pemýšlí že odejde ne? Ale i když by přestal hrát tak by to hned tak neskončilo. Takže mu v každém případě přeju hodně štěstí.
    • joliett

Re: fanynky

To jsou fakt blbý kačeny. Bych se mohla vykašlat, hnát se přez bodygárdy a skákat mu chudákovi kolem krku. Nechápu takový fanatický fanynky. Pokud by ho měly opravdu tak rády, tak by mu daly pokoj a nekomplikovaly mu život. Tohle jednání nechápu, fakt. Jako taky ho mám ráda ale jsou určité meze. Nevím, jak by jim bylo, kdyby po nich kdokoliv cizí furt lozil *13*
  • natali.rose

....

tak se snažim a snažííím,ale nemužu si pomoct...je to sice můj typ a hned bych ho brala *15* *1* ale nechápu co na něm všichni vidí, je sice docela hezkej, ale krááásnej???!!! *7* *9* *9* mě teda vůbec nepřipadá, nechápu proč z něj všichni šíílííí, podle mě je tisíce a tisíce mnohem hezčích típků!!§ *1*
    • nik011

Re: ....

nevim proc si kuli nam namahas hlavu kdyz to stejne nemuzes pochopit

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit